Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2014.12.30 in Pranešimai

1. Gerardas_Kawaii

Random snap #1

Sveiki,sukūriu Random snap temą kadangi daug kas turi savo modifikacijas ir jas nori parodyti. Taisyklės: Modas turi būti nufotkintas su ENB gali būti naudotą PS (photoshop) Toliau taisyklių nėrą.
    2 taškai
  2. Sveiki, iš neturėjimo ką veikt, susukau tokį parašą, sakyčiau gan lengvas, tad gal dirbau prie jo kokiu gerų 20 min. Daug naujovių čia nepamatysite, bet visgi kažkas unikaliau, nei tie parašai kuriuos mes į pratę matyti. Tai vertinkiiim ! o čia muzikos gerai dienai/vakarui/rytui. Nemėgstu rusišku, bet ši veža
    2 taškai
  3. Žiauriai įdomiai pasijuokiau, jai įlipčiau į tokį, tai bent pasivažinėčiau linksmai
    1 taškas
  4. Sveiki kam patiks naudokit kiek norit įvairius avatarai. Jei surinksiu 3 rep įkelsių daugiau. V I http://imgur.com/a/Tmeio 3 like ir uptade V II http://imgur.com/a/eCfF2 Čia, kad geriau būtų žiurėti
    1 taškas
  5. Deivis_Rhino

D.R. Avatarai.

Sveiki, GreenSide.lt tauta. Sukūriau pora avatarų, nežinau ar jūms tai patiks, nes ir man kai kurie lievi. Dariau visus vieno cc. Tai vertinkit, jei nepatingėsiu kada padarysiu atnaujinimą gaal. Kai kur net per šviesu, žinau. Atnaujinimas 1. Biški tamsesni ir didesni p.s. idėjau efekta šiokį tokį, noriu išbandyti vis kažką naujo, tai pabandžiau, stoko šonus pablukint ar kaip čia pasakius ;o. Atnaujinimas 2. http://imgur.com/a/7HLdQ
    1 taškas
  6. Taigi užpildyk anketą pas mane į Krautuvėle,padarysiu 50% nuolaidą ir gausi kokybišką modifikaciją ?
    1 taškas
  7. Popieriniai,yra keletas gerų,ieškok gtainside,ten gal ir rasi
    1 taškas
  8. Kritikuos tie kurie moką geriau su GFX paveiksliukais dirbti,juos kurti. Man nelabai patiko šitas,darbas jis gražsus,bet nemano skonio
    1 taškas
  9. Pakviesk į skype thegerkka. Tai nelys ir nebugins Colormod,tipas panašus į šitą be ne toks ss ano neturiu dėl to naktį irgi normaliai,dieną irgi.
    1 taškas
  10. Sound'ai kurie keičia visus garsus yra tik du 2 pack'ai V1 V2 ColorMod : Colormodą turiu gerą,bet privatus.. Šitam enb yra normalus colormodas nei per šviesus nei per tamsus,išsiimti pačiam reiktu. Ginklų Paketas: v1 v2 v3 v4 v5 v6 v7 Parašiuto kartu su pack'u nėra tik atskirai.
    1 taškas
  11. 1.Jūsų V_P (Vardas_Pavardė) : Math_Weed 2.Jūsų Aktyvumas : Forume 3-6 valandos per dieną. 3.Jūsų Reputacijos kiekis : 4 4.Jūsų prisiregistravimo į forumą dieną/mėnuo : 12 mėnesis 20 diena. Žinau apie modifikacijas nemažai.
    1 taškas
  12. Dovis_Silver

League Of Legends

Jūsų Regionas Eune Divizionas (arba LVL) Gold III Kiek laiko žaidžiate lol Nuo 2 season pabaigos. Mėstamiausias Champ ir rolė Dabar tope lošiu, imu counterius, mėgstamiausių nėra.
    1 taškas
  13. Manau tai turėjau galvoj, su tuo stocku kur numetei negražiai gaunasi, atsiskaitymas: 5 like
    1 taškas
  14. Sveiki,visi šiandien noriu pristatyti įdėjas Pirmoji: Darbuose su pakvietimų: Važinėjant su darbiniu transportų,gautum 80 LT į minutę be vipo o su vipu 160. Antroji: Darbuose su pakvietimų: Nusiemus algas,mokesčiai nueitų į Darbo fondą. Trečioji: Darbuose su pakvietimų: Tarkim aš uždirbu su vipų 160 važinėjant su transportų,ir trūkstą 40 iki 200,tai tie 40 Litų į minutę galėtų skaičiuotis nuo kiekvieno darbininko,tarkim 10 darbuotojų firmoj ir jie važinėjant uždirbtų 400 Litų į dfondą per 1 minute,priešingu atvejų,jei esi ne vipas,tarkim 10 darbuotojų vėl gi dirbą,80 uždirbą tai jie į mi
    1 taškas
  15. Paskutiniai minutei nereikia pasilikti
    1 taškas
  16. kaip tą overlay padarei vidurį ? Krč man neina, nemoku
    1 taškas
  17. Sveiki,yo neturiu ką veikt tai mes su tačkę nuvarėm į parde apsipirkt. Papeikslavau savo tačke ryte atsikėlės,servisiuke buvom )) Čia servise buvam ratukus pasikeitėm Če biškiuką ))) Va če pardei buvam )) Pas mergaičių XD Iš karto pasakau Snow,Bmw,Enb. modų negausit privatus. Bmw buvo įmestas stock'as kažkur... visas bugovas. Vienas moderis be bugų atsisiuntė. Nuotraukos ant greičio. Ratai *cenzūra*. pasikeisiu. Jei kam reikia galiu paeditint modus. už tam tikrą sumą.
    1 taškas
  18. Ignas Bandito

Del reklamu

Add Blocker atsisiųsk
    1 taškas
  19. nebūk toks surūgęs išgerk kefyro,nusiramink gi gyveni tik kartą. Lol,šiaip atėjau įkėliau į GFX skiltį nes nėra off-topic skilties,krč čia tarsi Random-Snap.
    1 taškas
  20. žmogau, sakai nežinodamas... Čia visi iki vieno mano darbai. Kur tu juos matei ? LV ? AŠ ĮKELIAU... Dar daugely forumų, pas Yuri...
    1 taškas
  21. Jau buvo įkeltas mano. Atidžiau temas sek...
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.