Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.08 in Pranešimai

1. 10 like http://imgur.com/02oFGpU,dAdAXAV Mantas_Dzonson į medžių stulpą.
    3 taškai
  2. Lukas_Esc, Artūras_Side patenka į medžių stulpą už neatsiskaitymą.
    3 taškai
  3. Tau pačiam nepamoina filmuojamt wh išjungti?? Kiek žinau šitas dalikas neleidžiamas... Tai gal ir pačiam bana užmest.
    3 taškai
  4. Klaidų išnaudojimas, kas iš to vistiek ne hoode atsirandi, ir beje buvo taisykle, negalima užblokuoti žmones per hoodu grobimus už bereikšmius nusižengimus, nebent labai čytiną. "• Negalima /bausti gaujos narių nuo 19.00 iki 20.00, nebent už čytus, buginimus ar dar kitus stambius nusižengimus. Šios taisyklės nesilaikymas lygus - amžinam gaujų b-listui." Čia ligtais buginimo nebuvo...
    3 taškai
  5. Esi neatsiskaitęs už praeitą darbą
    3 taškai
  6. Sveiki, šioje temoje kelsiu savo kurtus avatarus. Kas 3 like darysiu atnaujinimą ir įkelsiu po 5 naujus avatarus P.S. Photoshop srityje esu naujokas, taigi mielai priimsiu kritiką ir patarimus! 1 atnaujinimas: 2 atnaujinimas:
    1 taškas
  7. Rytas, labas rytas. Karoche, neturedamas ka veikt padarysiu kartas nuo karto ivairiu grafikos darbu (parashu, avataru), butent jums. ;3 Savo nuomone reishkit LIKE ir komentarais, thx. #1 (MAŠINOS): http://imgur.com/a/Czu2G #2 (ĮVAIRŪS): http://imgur.com/a/IilWY #1 (ĮVAIRŪS): http://imgur.com/a/W52bG
    1 taškas
  8. Edis_Kingston

Unban Colin_Sarkys

Atblokuotas.
    1 taškas
  9. Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės žaidime.
    1 taškas
  10. Sabas tiesą pasakė, jau tokie "avatarai" įšėją iš mados P.S Daryk didesnius, su kokybe viskas čiki piki.
    1 taškas
  11. Neturiu gražesnio šrifto. +5rep
    1 taškas
  12. 1 taškas
  13. Numeskite darbo pavizdį arba paveikslėlį , nuo šiol bus būtina.
    1 taškas
  14. Labuka, sekmės žaidime manau sutarsim
    1 taškas
  15. SPAUDŽIAM REP JEI PATIKO AČIŪ ŠIOKIE TOKIE AVATARAI
    1 taškas
  16. Esi neatsiskaitęs už darbus. Neatsiskaitai - Medžių stulpas.
    1 taškas
  17. DARBAS ATIMTAS. DARBAS ATIMTAS.
    1 taškas
  18. Jūsų V_P?: Anton_Draginovic Komandos Pavadinimas?: Rk Dragūnas (RANKINIS, man p*, kad čia negalima rankinio) Kokiam miestui atstovauja komandos?:Klaipėdai Kodėl palaikote šią komandą?:Nes jie yra geriausi.( 5x LRF čempionai, 6x Lietuvos Rankinio federacijos čempionai, 1x Baltijos Rankinio įšukio taurės čempionai)
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : White_Orange • Kiek jums metų? : 19 • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Daugelis iš pažįstamų rato ar internetinių draugų tikriausiai sutiktų teiginiui, jog mėgstu teikti pagalbą žmonėms. Praeitis kalba pati už save : viename iš geriausių Lietuvos SA:MP serverių buvau pagalbos ir pamokų skilčių moderatorius bei pagalbos skype administratorius. Nepaisant to, esu sukūręs keletą vaizdinių ir garsinių pamokų, skirtų žaliesiems. Manau tai puiki proga šiame serveryje realizuoti save kaip "pagalbos" žmogų. • Kiek laiko per dieną galite skirti serveriu
    1 taškas
  20. Kažkas panašaus , 5LIKE.
    1 taškas
  21. Kaip ir mes abu mėgome įkrėsti proto preitame serveryje, manau šis bus ne išimtis. Mano dažniausias klausimas būdavo "kodėl apskritai sėdi komandoje, jei nieko neveiki ?" For real hėbra ateina į komandą ir sėdi dėl taškų ir kitų razdivalkių, bet importo į projektą - nulis. Kažkaip net keista, jog tas dabartinis jaunimas SA:MP projektuose labai įdomiai mąsto. Logikos - nulis. Tikėkimės paeis kortą šiame serveryje sudaryti palankias sąlygas geram, įdomiam, jaukiam žaidimui.
    1 taškas
  22. Po pertraukos į trasą išleidžiu savo trečiąją akistatą. Žinoma, jūsų teismui. Šiek tiek mano nuomonės bei nedidelis spyris į sėdimąją jums.
    1 taškas
  23. Projekto komandos nariai, Prižiūrėtojų taryba Aivaras_Vercetti Mafijos_Tevas Tnt_Edwax Pagalbininkai Emilisvn_Samp Prižiūrėtojai Migelis_Zhebtuvelis, Direktorių prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.09.24 Įspėjimų neturi. Laurynas_Leigon, Barų prižiūrėtojas Projekto komandos narys nuo 2023.10.23 Įspėjimų neturi.
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Monte_Script • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Sabas_Brown • Už ką buvote užblokuotas ?: Net nežinau sako čytas esu ir panašiai nors atvažiavau ir panašiai gali būti /pzu darė ir man lagina ant loptopo nes tecenorus yra užimtas dabar tai gavau bana gali būti staigiai šovė greitis į prieki nes tas loptopas medinis kompas tai va kas galėjo būti nes atvariau į trefke ir ban gavau. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/509e555d1e7c9142636aedc0e9d02dad352.png
    1 taškas
  25. Na tikrai turi ką parodyti tikrai įdomus ir gražūs darbai
    1 taškas
  26. Sveikas, malonu ir sėkmės gera nuotrauką
    1 taškas
  27. Pasigydžiau su vip komandomis nes esu visada per T pasirašes ir sumažinu jei ką lagina man kaip leki dideliu greičiu o ne šiaip stringa ant kekvieno kampo arba staigiai kur atsirenki tada lagina man o atsiverčiau atsirenkes ir pasigydžiau nes per T raidė jau buvau pasirašes. Na manu teisybė bus įrodyta ir jei atbanins galėsi stebėti kaip man laginą
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.