Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.29 in Pranešimai

1. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Donatas_Tusinukas ✔ Koks tai pasiūlymas:Galimybė išsilaisvinti iš antrankių ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Na pirmiausia galiu pradėti nuo to ,kad kartais žmones rašo ,kad yra palikti surakinti ir jų niekas neatrakina ir atsijungę jie patenka į jailą 30min.Mano pasiūlimas toks ,kad pvz pareigūnas pagauna nusikaltėlį su star ir surakina ,o tas asmuo kuris surakintas įsodintas į mašina ar daužomas bananu ar pnš galėtu parašęs komandą /laisvintis turėtų galimybe išsilaisvinti iš antrankių ir toliau bėgti kol jį vėl pagau
    5 taškai
  2. Misha_Morozov

The Ride

The Ride Taigi laba diena, pradėjau skraidyti su nauja programa CAMHUNT, ir čia parodysiu savo pirma darbą su juo gero žiūrėjimo! https://www.youtube.com/watch?v=HDS8M-8I2T8&feature=youtu.be
    5 taškai
  3. Sveiki, pradėjau ir aš su PS žaisti, taigi naujus avatarus kelsiu kas 3 dienas, smagaus naudojimo. UPDATE ( 0.0.1 ) UPDATE ( 0.0.2 ) UPDATE ( 0.0.3 ) UPDATE ( 0.0.4 ) http://imgur.com/xi8q8ET,S3X8nuG,RzjJoOj,73XxmKT,UtDaXBt,DIutoSA,YbBvdot,rLtLnLn,zZRy31X,somxpH2#0 UPDATE ( 0.0.5 ) http://imgur.com/p28fUJV,ZgS4aIy,p6NTrIF,fVF3Ut0,JJ9k3fw,QYWMzZr,OQMCvcG,0RBL2TO,dchdAxs,1qFLhzt UPDATE ( 0.0.6 ) http://imgur.com/vK4ZA88,Gx
    4 taškai
  4. Teisėsaugai draudžiu lysti į patį hood'o grobimą, rakinti, tikrinti, gaudyti ligoninėje, bei ligoninės miestelio apylinkėse... Juk teisėsaugos darbas yra trugdyti organizuojamą nusikalstamą veiklą. Call me maybe kuomet ir realybėje gaudomiems įtariamiesiems žmonėms bus suteikiama laisvė vykdyti nusikalstamą veiklą, gal tada daugiau laisvės ir žaidime suteiksiu. Be to, esi nusikaltelis... Juk tame gaujose ir įdomu strateguoti, organizuotis ir kt.. Tam ir yra taisyklės, kad būnant pvz aštuoniese - rakinimai nėra leidžiami. O jei tu čia su dviratuku per miestą gaudomas grybus renki vienas, tai ka
    3 taškai
  5. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misha_Morozov • Verslo kaina, už kurią jį parduodate : 300k • Verslo nešamas pelnas per minutę : 71/min • Ar verslas turi papildomą pelną ?: Ne • Verslo pavadinimas : ,,Boso'' Baldų parduotuvė • Vaizdinė medžiaga, patvirtinanti, jog verslą tikrai turite ?:
    1 taškas
  7. Kas svarbiausia pasiūlo GSPD darbuotojas . Aš už. Visi už.
    1 taškas
  8. Fuuu ilgai nieko nemappinau daugiau negu 2 mėnesiai. Šiandienos dienos rodau savo darbą. Idėja neatskleidžiu
    1 taškas
  9. Tikrai gražūs map darbai. Sekmės toliau
    1 taškas
  10. Ne jau viskas gerai. Tiesiog kai ko nepadariau.
    1 taškas
  11. O kaip galima derėtis iki didesnės kainos?
    1 taškas
  12. Visu pirma tai aš sustojau, ir čia ne pilnas video, taip kad bandai kitam sugriauti gyvenimą, bet greičiau sau susigriausi. Yra toks posukis, nekask kitam dobės, nes pats įkrisi.
    1 taškas
  13. Tikrai buvo įdomu skaityti ką tu buvai parašės ir beto ką tu veiki sampe tikrai spaudžiu žalia ;D
    1 taškas
  14. Gėda rašyti papeikimus už tokius dalykus, kur žinai kad iš tikro viskas švaru, bet vat bandai išlošti. Papeikimas atmestas.
    1 taškas
  15. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimis_Show ✔ Koks tai pasiūlymas: Kad būtų du savininkai kurie galėtu valdyti namą ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog su draugu susimetėm pinigus ir nusipirkome namą, o valdyt noriu ir aš ir jis, ir taip sunku žaist ir baldus perstatinėt, o rakto neužtenka . Plius į garažą neiną įvažiuot nenamo savininkui. Taigi būtų du namo savininkai ir jie galėtu jį valdyti (t.y. Perstatinėt baldus, abudu galėtu įvažiuot į garažą ir t.t) ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Pusiau būtų naudingas, nes būtų linksmiau gyvent viename name . O blogai, ka
    1 taškas
  16. Aivaras`Acme

Gražūs avatarai visai patiko, bet dar tobulėk sekmės.
    1 taškas
  17. Aivaras`Acme

J'C Avatarai!

Na kiek mačiau avatarai visai nieko yra dar kur padirbėti, bet nepatiko nes vis skirtingo dydžio buvo maniau pamatyti gero dydžio ir vienodo, bet gavos ne taip kaip norėjau.
    1 taškas
  18. Aš už ir nesutinku su Mantu todėl kad reikia duoti tam draugui raktus kuris yra tikrai tau patikimas ir nebus jokiu pykčiu ir kad padarytu tokia komanda kas pirko nama galėtu ir atimti tuos raktus. Duoti ir atimti.
    1 taškas
  19. Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaida su iškvietimų automatiniu žmogaus sekimu, kai žmogus įeidavo į pastatą, žmogaus poziciją rodydavo neteisingai. Dabar jei kvietėjas įeis į pastatą, rodys poziciją ten, kur jis įėjo t.y prie įėjimo. Sutvarkyta klaida, dėl kurios užkrovus nuosavą tr.priemonę rodydavo, kad paskutinis kažkas sedėjo joje. Sutvarkyta klaida su diržu. Pašalinta GreenSide FM. Namų savininkai turės galimybę užfiksuoti 3 žmones, kurie galės naudotis įėjimų į namą t.y duoti tik raktą, kad žmogui būtu įmanoma patekti į vidų. Butai integruoti į namų sistemą, todėl turės da
    1 taškas
  20. Žukas

Nuotraukos konkursas,

- Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Zukas_Ots - Komentaras : Kai *cenzūra* tulike nebuvo ką veikt, tai padariau iš *cenzūra*popieriaus GS. Tuliko kvepalai 100% natural - Nuotrauka :
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.