Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.05.20 in Pranešimai

1. Sveiki, visi! Tikriausiai kaip supratote iš temos pavadinimo, čia aš jums editinsiu transporto modifikacijas už serverio valiutą. Einu iškart prie reikalo. Šioje modifikacijų parduotuvėje nebus kainoraščio kuriame kainos prilygs kosmosui. Kaina priklausys nuo kelių dalykų tokių kaip modlist'o, įdėto darbo į modifikaciją, bei sudėtingumo surasti jūsų norimas dalis. Taigi šioje parduotuvėje aš Eko_Mad dirbsiu vienas. Viskas vyks labai paprastai t.y jūs užsisakote modifikaciją, aš jums padarau ją į šią temą įkeliu nuotrauką su jos išvaizda ir atlygiu. Tuomet susisiekiu su jumis A.ž dėl atsi
    1 taškas
  2. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:And_Miami ✔ Koks tai pasiūlymas:Pasiulymas dėl verslų. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiulymas būtų toks,kad kai pelnas nebeeina i versla kai neatsiemi pelno per tam tikrą laika kad serveris žaidėjui praneštų,kad jau pelnas nėra gaunamas,na panašiai kaip ir su transporto priemonių draudimu. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:Žaidėjai žinotu kada jau pelnas negaunamas. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  3. Gi niekas negimsta išmokę.
    1 taškas
  4. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Major_Payne ✔ Koks tai pasiūlymas: Kad kai kuriose automobiliuose būtų galima mėtyti bėgius. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, žaidėjas važiuodamas galėtų mėtyti bėgius. Taip pat kitų markių mašinos galės būti su automatine pavarų dėže, t.y. nereikėtų mėtyti bėgių. Dar blogai metant bėgius po kažkokio laiko ar bėgių metimo pavarų dėžė sugestų. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Per lengtynių ar drift eventus žaidėjai galėtų turėti pranašumą ne vien mašinos greičiu, bet ir bėgių perjunginėjimo sugebėj
    1 taškas
  5. Sveikas, malonu tave čia matyti. Sekmės tau žadime.
    1 taškas
  6. MLDC, gerai draskaisi Geras skinas beja.
    1 taškas
  7. Aš prieš ,nes nemanau ,kad reikia tokios sistemos, dar ne visi mokės junginėti jas
    1 taškas
  8. Labai geras atnaujinimas, pasisekė gaujom.
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Ernioks_Hockey • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Piknaudžiavimas admin komandom, pripažystu savo klaidą, jog blogai užbaninau, mačiau daug užblokavimo anketų patvirtintų su tokia pat priežastimi ir įrodymais panašiais... Daugiau tai nebepasikartos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/da07f769cc271f38fc91d7d58e940678879.png
    1 taškas
  10. Na tikrai šaunus atnaujinimas gaujoms, bei labai laukiam tų garažų.. įdomu kreditais ar serverio valiuta kainuos
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Aivaras_Leaner • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/a0099982124630f7254e64b73598241c965.png
    1 taškas
  12. Kadangi esi užmiršęs savo vartotojo slaptažodį tai turėsi atsiskaityti forumo reputaciją - 20 reputacijos taškų IŠSIRINK:
    1 taškas
  13. Sveiki visi GreenSideriai , Visi čia kuria tuos blogus , rašo apie save , ir aš labai noriu sukurti , bet nelabai moku , tai mano pirmasis toks kuriamas blogas , nesmerkit . Bus tikrai nemažas , mėgstu laisvai lieti savo mintis , o dar serveris streikuoja , tai free time . Stengiuosi papasakoti kuo daugiau , apie save , apie SA:MP ir visą kitą . Vis kaip turėsiu laiko stengsiuosi kuo daugiau papildyti ! _____________________________________________________________________________ I - GTA Žaidimo pradžia ! Dar būdamas mažas , kokių 10 metų , visad norėdavau žaisti GTA , tuo metu
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.