Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Deivis_Deividukas

Narys

  • 424

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 5

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Visi Deivis_Deividukas pranešimai

  1. Dream Team.
    24b5a06b3d63c94fcbc5e6bfb8df4236192.png

     

    1. Rodyti senesnius komentarus  2 komentarai
    2. Matas_Deaglazz
    3. Domas_Exus

      Domas_Exus

      *cenzūra* beneti vel kazkam reikes ban anketa pildyt..... nesunkink zmonem gyvenimu

  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Deivis_Deividukas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Owen_Ulinshy 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Išplaut burną už kokius žodžius reikia 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
  3. Sveiki visi skaitantys šią temą. Iš temos pavadinimo galima suprasti, kad palieku GreenSide serverį, žinoma į forumą dar tikrai užsuksiu, bet daugiau kažko siekti čia nebeketinu. Daug kas pagalvos, kad aš kaip ir daugelis rašo laiškus norėdamas dėmesio, bet aš tiesiog noriu, atsisveikinti su žmonėmis su kuriais man buvo gera žaisti. Žodžiu, žiauriai smagu buvo čia praleisti beveik pusę metų, šito serverio neįmanoma neprilyginti su jokiu kitu Lietuvos serveriu, čia puiki valdžia, žaidžia puikūs žmonės ir visada puiki atmosfera. Susipažinau su daugeliu šaunių žmonių, tariu didelį AČIŪ serverio a
  4. Tema rakinama. Praėjo savaitė nuo jos sukūrimo.
  5. Aš šį kartą sakysiu NE. Pati laikraščio idėja sudomino, bet skaitant tavo laikraštį ne itin įdomu, norisi perskaityti ir kokių nors šmaikščių frazių, ar pasijuokti iš kitų jų neįžeidžiant, tiesiog trūksta fantazijos. Bet manau gali pabandyti kurti toliau, tiesiog daryk tai laisviau, geras pavyzdys čia: http://greenside.lt/index.php?/topic/12477-rokas-is-illuminati-confirmed/ Šmaikštus, sudominantis ir prajuokinantis.
  6. Sveiki, aš naujasis TELETABIŲ windmillas

  7. Sveiki visi, taigi galbūt seniau jau matėte, kad buvau sukūręs temą "Dirbk ir Užsidirbk": kiekvienas sukūręs bet kokią pamoką gaudavo 3.000-10.000 serverio valiuta. Taigi noriu prikelti pamokų skiltį ir vėl atgaivinti šią akciją. Netingėkite, kurti pamokas, ypač naujokai, kurie taip galės užsidirbti lengvus pinigus. Svarbiausia, kad pamoka būtų naudinga ir nepažeistų taisyklių. Sėkmės.
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Deivis_Deividukas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Andrius_Remyga 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
  9. Šiaip pati idėja nebloga, nepagailėsiu +LIKE. Bet, dėl gramatikos yra kur tobulėti.
  10. Tema rakinama. Praėjo savaitė nuo jos sukūrimo.
  11. Tema rakinama. Praėjo savaitė nuo jos sukūrimo.
  12. Mldc, Gruzi, normaliai laikei kardaną, turbūt neisi pas Edgą lošt

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.