Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.05.31 in Pranešimai

1. Netikėtumai? Visai ne. Tiesiog ironijos žiupsnelis. Kaip ekonomika turi juodąją rinką, taip DP turi glob. moderatorius bei t.prižiūrėtojus, kurie visuomenei paskleidžia žinias kas pildė, kas negerai užpildė, sudaro statistikas kuris būtų geriausias ir t.t. Nesmerkiu visų, bet ne paslaptis, kad tai vyksta. Tad dėkoju šioms juodadarbėms bitutėms už visuomenės informavimą, dar betrūksta kad jūs atstovautumėt ir patį lažybos punktą <šypt>. Na o antras reikalas kuom šie rinkimai neįtikėtini ir rezultatai netikėti - rinkimuose dalyvavo keturi žmonės. Tris iš jų sunku vadinti žmonėmis nes n
    2 taškai
  2. Opa Gvidai, malonu tave labiau pažinti.
    2 taškai
  3. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    1 taškas
  4. Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA
    1 taškas
  5. Direktorius viską paaiškino pats, papeikimas atmestas.
    1 taškas
  6. Užblokavimo anketa tvarkinga.
    1 taškas
  7. 1 taškas
  8. Užblokavimo anketa tvarkinga.
    1 taškas
  9. Užblokavimo anketa tvarkinga.
    1 taškas
  10. Užblokavimo anketa tvarkinga.
    1 taškas
  11. Užblokavimo anketa tvarkinga.
    1 taškas
  12. Ė juške wtf? Snarglyne modas, o čia kimarini?
    1 taškas
  13. Nu normalei, bet jeigu čia neloši ir ateini tik Rep susirinkti, tai načiort
    1 taškas
  14. 1. Nusikalstomos veiklos neatlieku 2. Į gaują ėjau kuomet kuriau filmą, nes to reikėjo. Nuo tada taip ir neišėjau 3. Gauja veiksmo per gaujos racija nematyt, kad atliktų, todėl ir neišėjau, nes pamiršau , ir tai neatkreipė mano dėmėsio. 4. Aš būdamas gaujoj absoliučiai neatlieku jokio nusikalstomo veiksmo. 5. Į kalėjimą buvau pasodintas paskutinį syk prieš 3-4sav. Ir tai už važiavimą be diržo, tuo metu taip pat buvau gaujoi, nes buvo laisvadienis, ir vežiausi sau narkotikus kuomet buvo kitokia gaujų sustema. 6. Esi beviltiškas kažkoks jog mėginsi mane nuverst nuo direktoriaus posto. Tau
    1 taškas
  15. Analizė tikrai super nors ir ilgai laukta, bet sulaukta, ačiū Mariau už dar viena proga vadovauti. Mano vadovavimu tikrai nenusivilsi. AČIŪ.
    1 taškas
  16. Viskas čia normalei. Mldc prisitatei, įdėjai foto ir panašiai. Svarbiausia juk žmogaus vidus o ne išorė šiaip ten viskas normaliai ir tuose. Beto tikrai ne visi mėgsta dėt savo foto ar deda kur nesimato veido. O tu štai įdėjai normales foto. Sėkmės tau žaidime ir žinoma realiame gyvenime :-D
    1 taškas
  17. Na jos ir turi būti tokios linksmos. Juokaudamas Juk čia
    1 taškas
  18. Sv, bet netikiu kad čia tavo ft nes per ts balsas kaip dvylikamečio
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.