Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.02.17 in Pranešimai
-
€ Lengvas būdas laimėti 100.000€ piniginį prizą €
John_Tevas ir 35 kiti sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
€ • • € Sveiki visi! skelbiu savo antrą konkursą kuriame gali laimėti 100.000€ serverio valiutos € • • € Reikalavimai norint laimėti šį prizą € • • € Būtina paspausti ant šios temos € € Būtina parašyti savo V_P € • • • € Įrodymai jog turiu pinigus € • € http://i.imgur.com/layMjP3.png€ • • • € Nugalėtoją rinksiu 2016|02|24 € € Viskas bus filmuoju, kad nebūtų jokių apgavysčių € € Nugalėtoją išrinksim per Random.org € • • • € Sėkmės dalyvaujantiems! €36 taškai -
VANILLA grafikos parduotuvė
Hugo_Gilera ir 6 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
Visų pirma prieš užsisakant darbus, laikykitės vienos taisyklės: Laikykitės forumo taisyklių. Ir prašau neformatuoti mano anketos. Dar pridedu, jog ne ieškome paveikslėlių, patys susirandat jį ir įmetat į anketą nuorodą į jį. Nekopijuojame kitų avatarų, parašų ir kt. dalykų. Atsiskaitymas būtinas, kas neatsiskaito, gauna forumo medžių stulpą, bei greitu metu gal ir forumo įspėjimus. Darbus atliekame per 72 valandas! Kokius darbus atliekam? ••• Avatarai ••• Parašai ••• Darbų rangai ••• Logotipai (darbams, užrašai ant temų) Kaip atsiskaityti? ••• Viskas priklausys nuo jūsų užs7 taškai -
galima laimeti Pcj Motocikla
John_Malboro ir 6 kiti sureagavo į Dwayn_Johnson už temą
Sveiki,tapo nereikalingas Motociklas pagalvojau padaryti event,jaigu jus norite zaisti jums tereikia paspausti patinka ir parasyti savo nick Su skaiciumi (skaiciai nuo 0 iki 50) Motociklo info sekmes !7 taškai -
Forumo parašai.
Jeremy Santos ir 3 kiti sureagavo į Hugo_Gilera už temą
Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Hugo_Gilera Keli komentarai apie darbus: Radau užsilikusius parašus kompiuteryje jei reiks daugiau spustelkit PATINKA. Grafikos darbai (min. 2):4 taškai -
Igno avatarai
Žygimantas ir kitas sureagavo į Ignas_Image už temą
Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Ignas Keli komentarai apie darbus: haha Grafikos darbai (min. 2):2 taškai -
Kent_West ir kitas sureagavo į Ignas_Image už temą
http://imgur.com/a/TfD782 taškai -
Kent_West ir kitas sureagavo į Ignas_Image už temą
Atsiskaityk limitu: http://imgur.com/a/XPOMD2 taškai -
[CAR] BMW e30 320i. (Chuligankė) [TAMPA]
Kya_Nekk sureagavo į Moscow_Callin už temą
- Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Moscow_Callin - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: Car - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: [CAR] BMW e30 320i. (Chuliganke) [TAMPA].zip - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija:1 taškas -
[J'Bankas] Taksi bazė >Pirmas Darbas<
Hugo_Gilera sureagavo į Justas_Bankas už temą
Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Justas_Bankas 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui :į dieną skyriau 3 valandas apie 6-8 valandas. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys :Skype >>> justas.bakanas 4. Šioks toks komentaras apie darbą :pirmas darbas, laukiu nuomuonių. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) :1 taškas -
Miko showtime.
Alaus_Statine sureagavo į Mikas Cisum už temą
Sveiki, Po ilgos pertraukos (net 3 metų), sugryžau prie muzikos kūrybos. Gal ne taip, kaip tikėjausi, bet visgi, su laiku manau ateis ir ta kokybė ir tvirtumas šiame reikale. Taigi, aš Mikas noriu pakviesti Jus, gerbiami Ponai, pasiklausyti ir galbut jeigu patiks pasidalinti šį kūrinėlį su savo bendraamžiais bei pažystamais. Dėkui. Žinoma, galite ir užsiprenimeruoti mano YT kanalą. Jei dvejoji, ir nesiryžti užsiprenumeruoti, nieko tokio, gamyboj dar kruva projektų, tad manau pasismaginsim su tais kurie užsiprenumeruos. Gero klausymo1 taškas -
[0.1.5.7] Pasiūlymas dėl gamyklos vartų
privet ka tu sureagavo į Rage Assassin už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rage_Assassin • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti vartelius atidaromus ne privažiavus/priėjus prie jų, o atidaromus kaip bazės, klavišo paspaudimu bei galimus užfiksuoti ir laikyti atvirus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog manau tai padėtų DPD Kurjerių firmai, nes dabar labai dažnai galima rasti tiesiog pastatyą AFK žmogų prie vartų, o to būtų galima išvengti įvygdžius šį pasiūlymą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - pal1 taškas -
[0.1.5.7] Pasiūlymas dėl kliūčių
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rage_Assassin • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš šį pasiūlymą sugalvojau po štai šios temos:http://greenside.lt/index.php?/topic/20785-mantis-kent-užblokavo-erikas-sweet-ir-ugnius-minton/#entry134956Aš sugalvojau, kad prie kliūties paskirties būtų rašomas ir laikas, kada ji padėta (tikslus, sekundėmis net galima). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų galima išvengti nesusipratimų ir free banų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - pal1 taškas -
Peikiu Marko_Escobar
Katum Asas sureagavo į Justinas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rycle_Reeves • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Marko_Escobar • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Išmetė iš darbo, net nedėjęs žodinio įspėjimo arba taip įspėjimo darbo. + Nubaudė neteisingai. Viskas buvo taip, dirbau mechanikų darbą. O šis direktorių prižiūrėtojas mane išmetė už tai, kad nutempiau jo transportą nors jis buvo ant gatvės, kuri privalau valyti miestą. ( http://www.part.lt/img/ef8e10e0a9c58e0dd7a6e34b0ceb5359841.png ) Šiuo nusižengimo metu iškart jis mane išmetė, manau privalo mane grąžinti į mechanikų darbą. + Te1 taškas -
Gali laimėti menka prizą *Sanchez*
Katum Asas sureagavo į Fantom_Live už temą
Ši kartą prizas menkokas , todėl nugalėtoja rinksiu greitai 2016-02-09 19:00 h. Manau nebus daug dalyvaujančiu ,nes prizas labai menkas . Taisyklės: 1. Paspausti Patinka mygtuką 2. Parašyti savo V_P (kaip komentarą) 3. Nepadarius to ,kas prašoma neturėsite šanso laimėti . Su nugalėtoju susisieksiu žaidime . Renkant nugalėtoja viska filmuosiu . Sėkmės1 taškas -
Kent_West sureagavo į Ignas_Image už temą
Sabai: Iš tavęs 5 reputacijos taškai. Mtc_Jonas: Iš tavęs 5 reputacijos taškai1 taškas -
Pagalbos su TS3 soundboard
Mister_Melian sureagavo į Jimmy-Cold už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Nedokas_Twin Kokios pagalbos jums reikia : Nerandu TS3 soundboard ant 64 bit'ų. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Sveiki. Gal kas galėtumėte duoti TS3 soundboard'o atsisiuntimo linką ant 64 bit'ų? Būčiau labai dėkingas, atsilyginsiu reputacijos taškais forume, jei bus mažai dar pridėsiu valiutos žaidime.1 taškas -
[PAMOKA] GREENSIDE.LT | Vairavimo teorijos išlaikymas (10/10).
Critical123 sureagavo į Deivydas_Never už temą
Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Deivydas_Never. 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Serveriui. 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): Esi naujokas? O gal ne? Nepasiseka išlaikyti teorijos(Nors tai lengva ) pamoka skirta tau, manau galit nekomentuoti, kas nemokėtu, bet tiesiog noriu pakurti kažką susijusio su serverio, nes mokinuosi dirbti su SONY VEGAS. 4. Vaizdinė pamoka (Video, nuotraukos ir visa kita kas gali suteikti informacijos): COMENT - KO TRŪKO.1 taškas -
Moscow_Callin sureagavo į Dwayn_Johnson už temą
nu man asmeniskai patiko1 taškas -
€ Lengvas būdas laimėti 100.000€ piniginį prizą €
Defsu_Nothing sureagavo į Mynde_Zip už temą
Mynde_Zip1 taškas -
Dziovanis_Woop sureagavo į Lil_Uzi už temą
nk gero,yra ir gražesnių chuligankių.1 taškas -
Spalvotas_Cinamonas užblokavo Josh_English
Jack_Kie sureagavo į Spalvotas_Cinamonas už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Spalvotas_Cinamonas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Josh_English • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą susitvarkė mašina • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Spalvotas_Cinamonas užtildė Deividas_Marquez
Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Spalvotas_Cinamonas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Deividas_Marquez 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /v nepagal paskirtį 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/96f035199c66c0c22dedbdb43c4c851f426.png1 taškas -
Spalvotas_Cinamonas užtildė Rokas_Tevs
Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Spalvotas_Cinamonas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Rokas_Tevs 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Ižeidinėjimas 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/5288979f05881a771910de852e9f669e642.png1 taškas -
M'B Lbanned Spalvotas_Cinamonas
Jack_Kie sureagavo į Matas_Best už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matas_Best • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Spalvotas_Cinamonas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai sugautas teisėsaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Parduodu Nrg-500!
Never_Back sureagavo į Tony_Mix už temą
Jeigu niekas daugiau nepasiūlys parduosiu, parašyk žaidime. SIŪLOM TOLIAU!1 taškas -
Ready for what eva' [DM Duels v2]
James_Chistagon sureagavo į Mantas už temą
Tavo avatare ką rodo ta čiolė , tai parodo tavo smegenų kiekį?1 taškas -
TeamSpeak prisijungusių žaidėjų tavo kanale lentelė
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rage_Assassin 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Teamspeakui 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): Su šia pamoka galėsite žaidime matyti kas yra prisijungę jūsų TeamSpeak kanale. 4. Vaizdinė pamoka (Video, nuotraukos ir visa kita kas gali suteikti informacijos): Visų pirma, išjunkite TeamSpeak programą. Tada, atsisiunčiame TeamSpeak3 Overlay Pluginą. Jį galite atsisiųsti iš čia: http://goo.gl/BPJEhl. Atsisiuntus pluginą jį įsiinstaliuojame. (Paspaudžiame ant atsisiųsto failo ir iškilusios lentelės apačioje nurodome1 taškas -
[Pamoka] Kaip parsisiųsti bei naudoti KeyBinderį.
Esu_Titas2 sureagavo į Rage Assassin už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rage_Assassin 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Serveriui 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): Sveiki. Aš jus noriu pamokyti atsisiųsti bei naudoti KeyBinderį. Mano siūlomas KeyBinderis yra Chaos KeyBinder. Šis KeyBinderis man yra lengviausias naudoti, bei su juo asmeniškai aš dirbu greičiausiai. Taigi, metas į pamoką. 1. Atsisiunčiame failiuką iš šio tinklapio: http://www.mediafire.com/download/4rovlm5wnla/chaos+A.D+SAMP+Keybinder.zip(tai nėra mano sukurtas atsisiuntimas). 2. Atsisiuntę išsi'extracti'nam į ju1 taškas -
GreenSide Lenktynių eventas
Jeremy_Sullivan sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
1.Jūsų Vardas_Pavardė? : Marcus_Sullivan 2.Ar tikrai galėsite dalyvauti lenktynėse? Taip 3.Ko tikitės iš šio turnyro? Smagaus evento, ir gerų priešininkų 4.Ar viską supratote? (Jeigu yra kažkas neaiškaus į forumo až) taip1 taškas -
1 taškas
-
Igno avatarai
Deivydas_Never sureagavo į Ignas_Image už temą
Svx ryčiukai. Nes jie negražūs ir atgyvena tie rėmeliai, paprastumas best1 taškas -
Pagalbos dėl GTA
Gvidas_Drifteris sureagavo į Nenaudojama_Anketa už temą
Anketa (privaloma) : Jūsų Vardas_Pavardė : Spalvotas_Actas Kokios pagalbos jums reikia : Man reikia atsisiusti GTA ir niekaip nerandu šio failo Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Turiu diska orginala, bet kažkodėl neveikia ir ieškau iš interneto parsisiusti, nes senasis pc sugedo jei reikia tai šio naujo pc yra windows 8.1 atsilyginsiu 5 rep1 taškas -
1 taškas
-
Gfx Kova McGregoris Vs Jimmy
Savas_Mode sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
Antras darbas geriau atliktas.1 taškas -
Užtildžiau Dioba Launch.
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Marcus_Sullivan 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dioba_Launch 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: flood 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
Jei kas nepatiko ar nori kad redaguočiau parašyk į AŽ. 2 like1 taškas