Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2023.01.14 in Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dainida_Prn Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: "Town Cab Company" firmos direktorė. Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Nuo 2022-08-14 iki 2023-01-14 (Viso 153 dienos). Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Labas vakaras, visu pirma tai norėčiau padėkoti @Emilisvn_Samp už suteikta šansą pabūti firmos valdžia. Labiausiai dėkoju savo pirmąjąm bei iki šiol būvusiam pavaduotojui @Salvatore_Bufalino, be jo pagalbos, manyčiau mano direktorės kadencija būtų pasibaigusi žymiai ankščiau. Taipogi labai ačiū būvusiam bei dabartiniam darbuot
    9 taškai
  2. Jūsų Vardas_Pavardė:Vincas_Zzz Jūsų atstovaujama firma:Mechanikai Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:@Deiwis_Enter Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Taigi pasirinkau ši žmogu drauga nes žinau ka jis sugeba ir pasitikiu ir galiu 100% teikti kad jis nepadarys juokiu nusižengimu Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
    2 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pijo_Bayon • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Serveryje reikalinga išrašų sistema, joje būtų rodomi visi išrašai, ką pirkote, už kiek pirkote, iš ko, kadą, ir tai būtų su viskuom(aks, tdežės, idezes, šventinės dežės, išvaizdos) Kaip jinai veiktų? Būtų komandą /israsas arba koks nors pickup'as ar vyriausybėje, gal banke, čia spresti jums. Ant jo užlipsite ir išmes letenelė, kurioje rašys viską apie jūsų pinigus, kur juos dedatė, ir iš kur jų gaunate. Panaši sistema yra banke "Išrašai" punkte, jis buvo atnaujintas ( GREENSIDE #0.2.2 ) Versij
    1 taškas
  4. Heey joo krč mokinuos smerkit nebijau DARBŲ PARAŠAI MECHANIKŲ LOGO/RANGAI PERVEŽĖJŲ LOGO/RANGAI GREENSIDE.LT PARAŠAI WEB DIZAINAS MECHANIKU RANGAI PERVEŽĖJŲ LOGO MECHANIKU LOGO MEDIKU RANGAI POLICIJOS RANGAI
    1 taškas
  5. Pijo_Bayon

Apgavo Vincas_Zzz

• Jūsų Vardas_Pavardė: Pijo_Bayon • Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: @Vincas_Zzz • Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Parašiau žaidėjui dėl namo, kadangi jo norima sumą manęs netenkino, pasiūliau keitima. Aš jam parodžiau tr. priemonės(moonbeam, nrg), jam tiko, atidaviau jam tr. priemonės, nuvykome į jo nama, ir jis man jį pardavė už 100k, ir poto bandė įrodyti jog pardavė už 10k. Suprantu apsurdiška dėl tokios sumos tai rašyti, bet jis pats to prašė. • Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2023-01-14 19:00 - 19:20 • Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/T8RK1eH - Į
    1 taškas
  6. Dont_Send

Apgavo Vincas_Zzz

Tu nechamielink bičas atrodei normalus pasitikėjau bet gavosi kitaip žiurėk saves Pats norėjei keistis pasiulau savo kaina viskas logose matysis tai nechamielink bičas čia draugų nebus čia žaidimas o ne real
    1 taškas
  7. Sveikas norėjei keisti turtais aš sutikau parašom meloji irašiau turto kaina nes tavo transportas neligus mano kainai 😘 https://imgur.com/a/qoCiIF2
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidaz_Bond • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pervežėjai 1.Darbo priemonių užsakymų pristatymas pervežėjams Darbų vadovai dažnai užsako darbinį transportą todėl siūlyčiau tuos užsakymus pridėti prie pervežėjų /iaz užsakymų, tokiu būtų pervežėjams šiek tiek padaugėtų /iaz užsakymų kuriuos darbuotojai turėtų pristatyti. Pvz: Medikų darbui reikalingas Ambulance firmos vadovas užsisako - Ambulance transportą per /dpultas Pervežėjų darbo racija - Medikų darbo vadovas V_P užsakė darbinę tr.priemonę Ambulance. Rašyk /iaz jog priimtum užsakymą. Trans
    1 taškas
  9. Visiškai UŽ. Netgi pagyvintu serverį manau, ir nebeatrodytu kaip sakėi viskas vyksta iš "lempos". Įdėja yra gan gerai išplėtota, bet mano akimis, nebūtų labai gerai, nes pagrindinė esmė kodėl Pervežėju darbo bazė buvo iškelta į užmiesti, jog tenais nesimaišytu didelios mašinos, trugdančios eisma ir panašiai. Prieš.
    1 taškas
  10. • Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Keiksmažodžius, įžeidinėjimus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/aDHJ8hc
    1 taškas
  11. nu rimtai noriu pirkt ko zvengat, junior atsiliepk kazkur nzn
    1 taškas
  12. Sveiki noreciau pasidalinti,kaip enb grafikom siek tiek prasciau,silpniem kompiuteriams,Kaip jo naudotis? tiesiog paspausit f12 zaidime ir galesit pasididint brightness,ambient occlusion,bei shadows,o cia fotkytes:https://imgur.com/a/mZZ0v5i download:https://www.mediafire.com/file/o6d6ebkj3u7ysmq/Graphic+Reshade.rar/file (Jeigu crashins istrinkit pati savo turima enb nes nepaleis zaidimo.)
    1 taškas
  13. Pijo_Bayon

Apgavo Vincas_Zzz

Tavo įrodymai niekuom nesiskiria nuo mano. Nieko neįrodai, taip pat kaip ir aš. Manau palikime teisės administracijai patikrinti logus, ir pasakyti kuris sako tiesa, kuris ne. Nu ir prie ko tu čia? Žiurek saves geriau, tema išspresim gal kažkaip dviese, be tavęs.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.