Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.09.25 in Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vakaris_Sik Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Benito_Cartel, mechanikų firma ("GearTech Solutions") Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Savo firmos darbuotojų nepriežiūrą, darbuotojo veiksmų pateisinimą. Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas:
    2 taškai
  2. Sveikas, Vakari. Kaip ir Discord platformoje rašiau tau, kad ties šia situacija geriausia būtų rašyti tiesiog darbuotojui papeikimą, taigi savo nuomonės nekeisiu. Taip šioje situacijoje kaip ir įrodymuose matosi dalyvavau ir viską mačiau, bet tai nereiškia, kad darbuotojas nebuvo perspėtas ar įspėtas. Kaip ir minėjau (Čia) darbuotojas buvo perspėtas, kas ir matosi tavo pačio įrodymuose, kai prisikabinęs transporto priemonę tiesiog išvažiuoja iš Policijos bazės. Kadangi darbuotojas didelės žalos nepadarė, daugiau ties šiuo papeikimu neišsiplėsiu. P.S Kitam kartui iškarto rašykit pap
    1 taškas
  3. Jūsų Vardas_Pavardė: Ruki_Bazuki Žaidėjo kuris jums parašė papeikimą Vardas_Pavarde: Vakaris_Sik Jūsų pasiaiškinimas: Pripažįstu, kad buvo mano paties klaidų, bet tai nebuvo piktybiškai. Beto nenukentėjai nei tu pats, nei tavo mašina, ir už tokius dalykus gali nubausti už kenkėjišką elgesį. Buvau ispėtas valdžios, kad tavęs daugiau nedaužyčiau ir kad nuvesčiau tr. Priemone iš bazės į KMA. Aš parašiau papeikimą tau, tu man. Taigi atsiskaitę. Sekmės Įrodymai pateisianantys jūsų nekaltumą: -
    1 taškas
  4. Jūsų Vardas_Pavardė: Vakaris_Sik Darbuotojo kuriam yra rašomas papeikimas Vardas_Pavardė: Ruki_Bazuki Kuo darbuotojas nusižengė?: PD bazėje pradėjo daryti chaosą, trankytis į mano tarnybinį automobilį (savo darbiniu transportu) ir jį kojomis spardyti (vilkėdamas darbinę uniformą). Nusižengimo įrodymai: Direktoriaus atsakymas Iš įkeltų įrodymų puikiai matosi, kad iš darbuotojo pusės buvo atliktas darbo taisyklių pažeidimas, bet tuo pačiu metu pats darbuotojas buvo perspėtas manęs kad nustotų trankyti ir nuvežtų transportą į KMA, ką ir galima pastebėti tavo įrodymuose
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.