Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Dino_Mega.

Neaktyvus

  • 7

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.796 profilio peržiūros
  1. Aš tau sakau *cenzūra* jog ne tik pevadinu o turiu eiti ir per cmd suvesti kodus, jog man nerodytu windowed kuris stringa ir nebeina nuleisti žaidimo, o kai kažkaip nuleidi ir bandai pakelti tik black screen būna, ai krč čia tau aiškint, vistiek pilnas servas tokių degradų kurie tik stumia apie čytus ir pnš., naudoju wallhack ir pnš., bet juos nukelia te.
  2. Jeigu persirašau per naują man nebeveikia sampas mėto errorus, todėl aš turiu padaryti kelis dalykus ir pervadinti "gta_sa" į "vodką.exe" ar kažką panašaus, o kai pervadinu tą failą iškelia laukan ir nebeveikia man jis, o per launcherį irgi jungiausi tas pats erroras ir nieko daugiau. GALIU PASAKYTI VIENĄ, JOG KAS NAUDOJA WIN 10 PAŽAISTI NEĮŠEIS, NEBENT JŪSŲ SAMPAS YRA PABUGINTAS.
  3. Jei čia jau tokios sistemos kur net negalima prisijungti į serverį? Tai kam čia dar žaist? -_-

  4. Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Mantvis_Enjoy 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Dėl serverio ir launcher. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Taigi ką tik sugalvojau pradėti žaisti šiame serveryje ir susikūręs pamačiau jog reikia pereiti kažkokį launcher, taigi parsisiunčiau jį, pasileidau ir aptiko dauguma mano programų (kituose servose jog buvo leistinos, šiame gal būt ne) taigi visas jas sumete į atskirą papkę (gS), na o kai kurios yra man būtinos pvz. pas mane Win10 ir kad galėčiau žaisti sampe man reikėjo susirasti pamoką (youtubei) ir daryti viską kas rodoma,

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.