Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Martis_Joker

Neaktyvus

  • 9

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Martis_Joker 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Noriu sužinoti ka daryt/kur pildyti anketa kad atgautčiau garaža 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Nusipirkau šiandiena (2016-08-26) garža uz surinktus 500kreditus iš pasiekimu, as jau ten buvau taisesis ir uzsikroves savo mašina, paskui mano mašina draugas susprogdino, vuvažiavau pas mechanikus, suremontavo man mašina ir aš išvažiavau, neprašiau kad panaikintu dumus iš mašinos nes galvojau, 'ai. nuvažiuosiu iki savo garažo susitvarkysiu mašina' bet netyčia aš vietai taisyti mašina du kartus paspaudžiau ant
  2. Už galetu padaryti kokias 2-3 gaisrines normales ir ideti tuos Landstalker nes nauji zmones ateidami i serveri nesusidarys blogo ispudzio del to kad nera gaisrininku masinu kurios turi but.
  3. Nes isai usoko ant mano masinos ir ja dauze todel as ji dauziau uzlipusi ant mano masinos, jau 3melagius per siandien matau.... tokiu tokiam servui tikrai nereike, mehanikas vagis... adminas isvis net nera zodziu kaip ji apibudint viska specelei padaro kad tik zaideja uzblokint.... jau geriau serveris darytu atrankas i admin o ne kad vaikai pirkinetu adminus ir serveriui geda darytu.... nes per tokius tik ir krenta serveriu reitingai. ir noreciua ilgesnes video medziagos, ir jog butu irodita jog ten to asmens masina kuri as spardziau.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.