Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Andrius_Lightz

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Anketos Šablonas (Jeigu nesate administratorius ir matote kaip žaidėjas keikiasi ar įžeidinėja pildyk šią anketą) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį : Andriuz_Lightz 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms : Red_Label 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti : Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto : http://prntscr.com/9kwdcp Nubaustas - http://prntscr.com/9kwe20
  2. Visą GTA direktoriją, perkelk iš vieno disko į kitą, taip pakeisdamas jos buvimo vietą.
  3. Čia serverio pavojingiausi kileriai. Šių asmenų užduotis viską naikinti nuo žemės paviršiaus. Ponas ( Marko ) ir Pone ( Rokas ) - Smitai.
  4. Darbas afigenas. Tačiau manau reiktu dar porą -rep už tokį nekokybiškai filmuotą vaizdo įrašą.
  5. Jei atvirai, tai man nepatiko. Avataro stock visai puikūs ir šaunus tinkamas avataro gaminimui, tačiau suprask vieną. Nereikia talpinti visos nuotraukos į tavo pasirinktą formatą, stenkis kuo labiau jį išskirti atrasti, vieną ar kitą pusę kokybiškiau, ir avataras savaime tuomet įgauną savotišką grožį. Jei stock supilamas į mažesnį formatą, matome jog gaunasi prasitampymai ir avataras nebe įgauna šiluminės dalies ( grožio ). Čia kaip pastabą sekantiems kartams, panaudok tai ir pamatysi visai kitą, vaizdą tavo darbuose.
  6. Šauniai sugalvotą idėja labai patiko, todėl spaudžiu ranką.
  7. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Andrius_Lightz Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2015/08/05 15:16 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ ~5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš savo kolegos bei magijos meistro Hugo_Armani. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ateinu, su valia ir ryžtų pakeisti savo kriterijus jūsų serveryje. Parodyti žaidėjams kas yra aukščiausia galva, nuversti daug kalnų dėl įvairaus posto siekio. Ateinu, nes tik čia galėsiu atsiverti tikrąjį save. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sun
  8. ANKETA : VARDAS PAVARDĖ ŽAIDIME : Andriuz_Lightz NORIMO DARBO BACKGROUND SPALVA AR STOCK : Juoda. NORIMO DARBO TEKSTAS -AI : L E G A L A S NORIMO DARBO DYDIS : http://i.ytimg.com/vi/NJrthfw2Hnk/maxresdefault.jpg NORIMO DARBO TIPAS [AVATARAS/PARAŠAS/LOGO/RANGAI] : LOGO APIBŪDINKITE KOKIO DARBO NORITE : http://i.ytimg.com/vi/NJrthfw2Hnk/maxresdefault.jpg Tokį, arba kažką panašaus LOGO. Skirtas bus naudojant įvairiuose srityse, kaip parašas ( dizainuose ). KIEK MANOTE YRA VERTAS JŪSŲ DARBAS : 10 like.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.