Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Zaken_Dummbo

Neaktyvus

  • 122

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimų komentarai parašė Zaken_Dummbo

  1. Labas, pasakojo man Arminas jog pasikalbėjo su tavimi, ir sakė jeigu žmogus tikrai įsižeidė. https://imgur.com/a/cCeDoMF Štai įrodymai, jog jis tikrai neįsižeidė, o tiesiog norėjo mane nuverst " keža " nubas " yra įžeidimas? Nes skaitosi kaip nevykėlis " Tiesiog akyvazdžiai matosi, jog jis mane nori nuversti, kažkada bandė mane su draugeliais užstūmt, tai pabėgo, tai dėl to ir užsi*cenzūra*ęs ant manęs. 

  2. Labas, pasakojo man Arminas jog pasikalbėjo su tavimi, ir sakė jeigu žmogus tikrai įsižeidė. https://imgur.com/a/cCeDoMF Štai įrodymai, jog jis tikrai neįsižeidė, o tiesiog norėjo mane nuverst " keža " nubas " yra įžeidimas? Nes skaitosi kaip nevykėlis " Tiesiog akyvazdžiai matosi, jog jis mane nori nuversti, kažkada bandė mane su draugeliais užstūmt, tai pabėgo, tai dėl to ir užsi*cenzūra*ęs ant manęs. 

  3. Labas, pasakojo man Arminas jog pasikalbėjo su tavimi, ir sakė jeigu žmogus tikrai įsižeidė. https://imgur.com/a/cCeDoMF Štai įrodymai, jog jis tikrai neįsižeidė, o tiesiog norėjo mane nuverst " keža " nubas " yra įžeidimas? Nes skaitosi kaip nevykėlis " Tiesiog akyvazdžiai matosi, jog jis mane nori nuversti, kažkada bandė mane su draugeliais užstūmt, tai pabėgo, tai dėl to ir užsi*cenzūra*ęs ant manęs. 

    1. Zaken_Dummbo

      Zaken_Dummbo

      @Michael_Pacano Pateikiau įrodymus, jog bando mane išmesti iš darbo, Pasiskaityk jeigu įdomu. ;)

    2. (Peržiūrėti 17 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Labas, pasakojo man Arminas jog pasikalbėjo su tavimi, ir sakė jeigu žmogus tikrai įsižeidė. https://imgur.com/a/cCeDoMF Štai įrodymai, jog jis tikrai neįsižeidė, o tiesiog norėjo mane nuverst " keža " nubas " yra įžeidimas? Nes skaitosi kaip nevykėlis " Tiesiog akyvazdžiai matosi, jog jis mane nori nuversti, kažkada bandė mane su draugeliais užstūmt, tai pabėgo, tai dėl to ir užsi*cenzūra*ęs ant manęs. 

    1. Zaken_Dummbo

      Zaken_Dummbo

      Beto, pagal tavo papeikimą įrodymai buvo 2019-01/07 ( 21:58 ) 

      O Klausei Egidijus_Keza ar " nūbas " yra įžeidinėjimas 2019-01/08 ( 13:30 ) 

      Tai jeigu tu tikrai būtum įsižeidęs, būtum rašęs tuojau pat kezai kai vos parašiau " nūbas " Tad nebandyk savęs ginti ar kažko įrodyti. štai nuotraukos apie kurias pasakojau https://imgur.com/a/xpPD9Dg

    2. (Peržiūrėti 17 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Labas, pasakojo man Arminas jog pasikalbėjo su tavimi, ir sakė jeigu žmogus tikrai įsižeidė. https://imgur.com/a/cCeDoMF Štai įrodymai, jog jis tikrai neįsižeidė, o tiesiog norėjo mane nuverst " keža " nubas " yra įžeidimas? Nes skaitosi kaip nevykėlis " Tiesiog akyvazdžiai matosi, jog jis mane nori nuversti, kažkada bandė mane su draugeliais užstūmt, tai pabėgo, tai dėl to ir užsi*cenzūra*ęs ant manęs. 

    1. Zaken_Dummbo

      Zaken_Dummbo

      Jeigu tu tikrai būtum įsižeidęs, tu būtum tą papeikimą vakar parašęs, šiandien dar rašei, jog nebuvo jokio stabdymo ar etc.. ir sakei vistiek parašysi papeikimą, pasižiūrėjau apie įžeidinėjimus, btw rašiau maria_ross savo bendradarbei, su kuria gerai sutariu, tad nereikia man čia tavo tų melagysčių ;)

    2. (Peržiūrėti 17 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.