Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Domas_Gibson

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Sveikinu naująjį „DPD" Kurjerių direktorių, sėkmes pareigose!
  2. Atidaviau savo balsą už Rage_Assassin prižiurėtoją. Nors ir yra prižiurėtojų kurie yra truputi aktyvesni, balsuoju už šį žaidėją, nes jisai matosi yra draugiškas žmogus, kuris gali bendrauti su visais, mažas ar didelis, naujokas ar senbuvis. Va tuo man jis ir patinka, ne tai kaip Keža ar Tedis. Kitą kart manau turėtum kur temą pagal anketos šabloną, o kol kas sėkmes!
  3. Manau nesuprati, jog žmogus galbūt yra išvykęs, susirgęs ar esantis neaktyvume šiomis dienomis. Tai kam rašyti šį bereikšmį papeikimą? Mano pavyzdžiui irgi iki šiol nepatikrino anketos, bet aš niekur neskubu ir nesinervuoju. Todėl būk kantrus ir nerašyk iškarto tokius papeikimus, nes prasmės iš to tikrai nėra. Nedėkite įspėjimų, tik paaiškinau žaidėjui, sėkmes.
  4. Pritariu tau, nes būtų aišku įdomu pasižiūrėti savo DM arenos statistiką, kiek esi miręs, žuvęs.
  5. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domas_Gibson Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Šio mėnesio pradžios. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2016 metų pradžios. (9 mėnesius) Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš klasės draugų, pažįstamų. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Neįmanoma serveryje pažaisti, visur skraidžioja čyteriai, kenkėjai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, nelabai. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie dar
  6. Sveiki, avatarų stokai nors ir yra matyti, bet su tokiu CC žiūrisi neblogai. Turiu vieną pasiūlymą, kad nebekurtum tų avatarų kaip paskutinis (5), nes jie jau tikrai yra matytę daugybę sykių, pakurk kokių su Al Pacino, Micro one, A$AP ROCKY į kuriuos būtų įdomu pažiūrėti. Bet čia tik mano pasiūlymas, tu jo tikrai būtinai neturi naudoti. Bet tikrai neneigsiu jog avatarai yra negražūs, tad palinkėsiu sėkmes tau kūriant ir tobulėjant toliau! (Ateityje juos būtiai panauduosiu).

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.