Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Simas_Drag

Neaktyvus

  • 21

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Simas_Drag sureagavo į Gordon_Specter tarp Prisistatau Mantas_Adomaitis   
    *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mantas_Adomaitis

    *Jūsų Vardas realybėje : Mantelis

    *Jūsų amžius : 16 metų

    *Miestas iš kurio esate : Kaunas

    *Jūsų kontaktiniai duomenys : Neviešinsiu

    *Jūsų charakterio bruožai : Mldc, linksmas, ramus.

    *Jūsų pomėgiai : Dviračių žygiai.

    *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : KAŠIUKAS!!!!!

    *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne.

    *Ar turite brolių arba seserų? : Sesę 12 metų, vardas Augustė, neklausinėkit apie ją, bo šlapiu maišu užvošiu.

    *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Labradorą retriverį, oficialiu vardu Baronas, bet vadinam Bariu ;333.

    *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Gruzinas_Sampo, John_Juškė, Hot_Anonymous, siutė reklamos flood į skype.

    *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Kūrti dizainus, reklamas, programuoti, užsiimti filmukų arba žaidimų kuryba.

    *Ko siekiate mūsų serveryje? : To ką dievas duos.

    *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Kai pirmą dieną draugas davė 100k vietoj 10 :DDDDDDD

    *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] :



  2. Patinka
    Simas_Drag sureagavo į Marko_Escobar tarp Peikiu mentu pav. Menian_Fierro   
    Gyvenime nesu girdėjęs geresnio atmazo "šaudžiau į mentą, bet nenorėdamas, nešaudžiau, man tiesiog netyčia caps lock pasispaudė ir nusitaikė į tave". Jūs bent patys perskaitot tai ką parašot? Komikai... Situacijoje pavaduotojas elgėsi kompetetingai, viskas teisinga, nes akivaizdu, jog papeikimo autorius bandė apeiti taisykles tūpais atmazais.

    Pavaduotojui: negali būti tokių išteisinimo priežasčių kaip ".". Turi būti parašyta konkrečiai, ne ant prikolo sistema padaryta juk.
     
    Taip teršiantys mano temas bereikšmiais pranešimais, stūmimais - prisėsit ant medinių gėdos stulpų.
  3. Patinka
    Simas_Drag gavo reakcijąMarko_Escobar tarp Peikiu mentu pav. Menian_Fierro   
    Kiekvienam serverių yra tai, kad šaudyti į bet koki civilį yra draudžiamą, manau ne pirmas tau projektas, ir labai gerai žinai apie taisyklės. Tiesiog, kad šaudai į policijos pareigūna, ar civilinį žaidėja tu ne gali, nes kiekvienas žmogus nori žaisti saugiai. Kaip ir realybėje neleidžiama šaudyti į civilius ar į pareigūnus, tai čia taipogi turi laikytis šio serverio taisyklių. Demonstruoti ginklą aplamai manau yra negalimą, tik tam vietose, tačiau manau visada tu viešai demonstruoji ginklus viešai. Vienas dalykas, kad čia pareiškimas yra bereikšmis kaip kiti forumo nariai parašė, nes už ką čia bausti? Kiekvienas žmogus daro klaidų , ir jeigu kitoki uždėjo įtarima, bei ištaisė ta klaidą, tai kam bausti? Aš manau tikrai turėtu būti atmesta šis papeikimas, o jeigu bus nubaustas pavaduotojas, tai tikrai apšalsiu... Nes, jokios klaidos nėra padaryta, policijos darbas yra ginti serverio žaidėjus nuo nusikalstamumo ,bei naikinti nelegalias pardavinėjančias prekės ir t.t.  Turi palaikyti tvarką, bet jeigu nusižengėj, tai ko čia verki??... Gavai star ir sedėk..
  4. Patinka
    Simas_Drag gavo reakcijąFederico_Kelly tarp Simas_Drag - Mano požiūris į gyvenimą, bei motyvuoju pačius taipogi jus (Mano žodžiai)   
    Sveiki visi, ačiū kad perskaitysite mano žodžius , kam patinka "Like" bei pareiškite savo kritikas ir nuomonę.
     
     
     
     
     
    Gyvenimas ne rožinėm spalvom klotas, gime nevaikštome, gime nekalbame, viska pradėdame po biški motyvuoti save, pirmas ropojimas, pirmas žingsnis, pirmas žodis. Gyvenimas nėra lengvas, kad gyventi be klaidų, visi mes jų darome, bet protingi mokosi iš svetimų žmonių klaidų, o neprotingi iš savųjų. Teisti kita žmogu yra labai lengva, tačiau isijausti į jo situacija yra sunku. Vertinti ir mylėti, reikia kiekviena , nes kiekvienas atneša skausma, pamoka, patirti , gerus prisiminimus. Geriau pakelkime taures, už draugus , kurie palieka mus, kai išsprendžia jie savo problemas.
    Gyvenimas duoda mums teptuka, lapą , akvarele, ką nupiešime ant lapo, priklausys nuo mūsų pačių. Gyvenimas duoda išbandymų visada, stiprus lieka - Silpni žūsta.
    Kiekviena diena jauti vis daugiau, kad šiame pasaulyje niekam nuoširdžiai nerūpi. Supranti, kad visada iš draugų, iš pažįstamų reikia tik naudos. Kai blogai jauties, nėra pas ką eiti, bet kai jiems blogai jie prašo pagalbos. Visi su tavim buna tada kai tau gerai, o kai blogai, skaudu, neviltį, tai tada atkiša nugaras. Pasaulis nėra toks gražus, kaip visiems atrodo, nes žmonės pasaulį daro, kad tik būtu blogiau. Žmonės netokie nuoširdus, kaip jie save vadinas, ir pas visuomenės žmonės ne tokie jausmai šilti kaip atrodo. Viskas yra suvaidinta, išpūsta. Šiuolaikinis gyvenimas, pasitikėti tik gali savimi, ko norėtusi labiau iš visuomėnės žmonių, kad gauti tolerantiškumo, draugiškumo, bei šiltus jausmus, kur šiuo metu nevyrauja.
    Gyvenimas tai valanda, o valanda kaip minutė, o minutė kaip sekundė, o sekundė kaip visas gyvenimas. Mes neivertiname ką galime padaryti per valandą. O ką galime per visa diena, o ką galime per visa gyvenima. Esmė tame mes dažniausiai laukiame su*cenzūra*o penktadienio kada grįšime iš mokyklos ir bus savaitgalis. Bet ką mes suplanavome darykime dabar. Juokimės, linskmai bendraukime. Kam tos suaugusios kaukės? Nereikė jos. Reikia linksmai gyventi, vienas kita mylėti gerbti. Nes mes esame lietuvos piliečiai. Turime turėti kažkoki tolerantiškuma vienas kitam, o ne neapykanta. Turbūt sakysite, kad čia kaušas sėdi prie facbook ir filosofuoja. Bet ne, aš noriu tik pasakyti kaip aš manau, kaip žiūri į gyvenimo požiūri, žmonija. Nors man tik 17.. Dieve. Man būti reikia kaip jus, elgtis, rengtis ir panašei. Bet aš gyvenu nuo jūsų toliau išskirtiniškai, aš bandau save keisti ne kaip draugai elgesi, o kaip aš noriu. Nes jei mes elgsimes kaip draugai, rengsimes, bendrausime, bandysime pritapti kaip jie. Tai ir mes baigsime gyvenima VIENODAI. Tačiau reikia pačiam keisti save, daryti naujovės, daryti gražias emocijas, elgtis kaip nori pats sau. Kad būtu man gerai, o ne kitiems. Niekas gyvenima jūsų nenugyvens, ir nepadarys jo geru. Mes tik patys savo gyvenima galima padaryti linksmu.
  5. Patinka
    Simas_Drag gavo reakcijąGordon_Specter tarp GreenSide - Lankytojai šio puslapio   
    Pastebėjau kiek čia apsilankau, daug nuotraukų, daug veidų. Išties tikrai yra daug džiaugsmo pamatyti kokius turi lietuviu žmonės bruožus. Bet kai pamatai komentarus, kad įžeisti ar pažeminti, kritikuoti  žmogu Jeigu žmogus taip nori, reiškias tegul tebūna. Visokiu reikia, visokiu yra. Užklauskime mes sau klausimo ar mes esame tokie įdealus kad galime peikti, kritikuoti grožiu, bendravimu, emocijomis, elgesiu ar žmogaus vidumi. Ne - Mes neesame įdealus, turime +/-. Bet mes nepamatome savyje, tik kitam žmogui tai išriežiam, nes manome, kad esame gražus sau, gerai bendraujame. Jaunimui geriau pakenkti kitam žmogui, negul padėti save keisti ir motyvuoti, ar gražiais žodžiais pasakyti. Kokie minusai ir pliūsai. O ne tai kad iškarto toj blogas bendravimas, emocijos, vaikas esi (*cenzūra*,*cenzūra*) ir panašei.
    Gyvenimas tai valanda, o valanda kaip minutė, o minutė kaip sekundė, o sekundė kaip visas gyvenimas. Mes neivertiname ką galime padaryti per valandą. O ką galime per visa diena, o ką galime per visa gyvenima. Esmė tame mes dažniausiai laukiame su*cenzūra*o penktadienio kada grįšime iš mokyklos ir bus savaitgalis. Bet ką mes suplanavome darykime dabar. Juokimės, linskmai bendraukime. Kam tos suaugusios kaukės? Nereikė jos. Reikia linksmai gyventi, vienas kita mylėti gerbti. Nes mes esame lietuvos piliečiai. Turime turėti kažkoki tolerantiškuma vienas kitam, o ne neapykanta. Turbūt sakysite, kad čia kaušas sėdi prie facbook ir filosofuoja. Bet ne, aš noriu tik pasakyti kaip aš manau, kaip žiūri į gyvenimo požiūri, žmonija. Nors man tik 17.. Dieve. Man būti reikia kaip jus, elgtis, rengtis ir panašei. Bet aš gyvenu nuo jūsų toliau išskirtiniškai, aš bandau save keisti ne kaip draugai elgesi, o kaip aš noriu. Nes jei mes elgsimes kaip draugai, rengsimes, bendrausime, bandysime pritapti kaip jie. Tai ir mes baigsime gyvenima VIENODAI. Tačiau reikia pačiam keisti save, daryti naujovės, daryti gražias emocijas, elgtis kaip nori pats sau. Kad būtu man gerai, o ne kitiems. Niekas gyvenima jūsų nenugyvens, ir nepadarys jo geru. Mes tik patys savo gyvenima galima padaryti linksmu ir t.t.
    Galite drąsiai kritikuoti, bet jūsų kritikos nepadės.
  6. Patinka
    Simas_Drag gavo reakcijąJohn_Juske tarp Prisistatau Simas_Drag   
    Malonu ir man susipažinti, tikrai esu tikras pažįstami esame iš preito projekto.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.