Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu mentu pav. Menian_Fierro

Spalvotas_Actas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Spalvotas_Actas


• Pavaduotojo Vardas_Pavardė serveryje : Menian_Fierro


• Kokiai firmai šis pavaduotojas atstovauja ?: Mentu


• Už ką šis pavaduotojas yra peikiamas ?: Prie pinjatos deda star už vieša ginklų demonstracija ir šaudymas į pareigūną gi prie pinjatos žaidėjam gyvybės neina, o prie pinjatos negali šaudyti? Šito nežinojau. Gėda turėti tokį pavaduotoja na aišku koks ir direktorius toks ir pavaduotojas nesąmones amžinos.


• Kokiai taisyklei šis pavaduotojas nusižengė ?:  Prie pinjatos deda star už vieša ginklų demonstracija ir šaudymas į pareigūną


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi pavaduotojo pažeidimas : 


b07b3ec768ec9680639e58dadce756ed102.png


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visų pirmą sveikas , kitas dalykas ne mentų pavaduotojau , o policijos. Toliau įrodymus tuoj visus sukelsiu , jeigu tu į mane šaudai aš turiu teisę tave surakinti , nežinojai? Tavo problemos jaunuoli. O už viešo ginklo rodymą uždėjau , suklydau ir nuemiau. Išteisinau tave ir tada uždėjau tik užpuolimą , nes šaudei į mašiną. Baudos nemokėjai , todėl ir buvai nuvežtas į jailą. Aš savo paaiškinimą parašiau , laukiam Marko atsakymo. Jeigu dar kokių įrodymų trūksta rašykite įkelsiu. Ir šeip manau tokį papeikimą rašyt yra beprasmiškai , parašyk man į AŽ ir sumesiu tau tuos įrodymus.

 

Išteisinau už ką sudėjau ir uždėjau teisingą įtarimą.

d3d225143532d1230d467473ea4ed12f743.png

Šaudymas 

53ef3991970eb49f3f9e0ecdfe0c4229831.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

  VISOGERO...

Kaip noriu taip vadinu jus turiu teises visas. Jeigu šaudau į tave, bet nesimato kažkaip, kad kulkos taikytus tiesiai į tave man kaip šaudžiau netyčia ''Caps Lock'' nusispaudė. Suklydai, kad uždėjei tipo netyčia žiūriu gerb. polcijos departamento pavaduotojas nežino pats taisyklių šita labai keista yra ir kaip tave galėjo paimti į pavaduotojus. Baudos nemokėjau, nes daknisot visa dieną, vienas verkia, kad ne jam sumokėjau, o nuvažiaves į jūsų pastatą susimokėjau, o anas gaudė ir išejes iš jūsų pastato surakino ir dar dėjo star už bėgimą tiesiog faina.. Priima tokių atsilupusių atsiprašant. Nemano bėdos jei nesilaikai taisyklių ir paskui sakai, kad netyčia uždėjau, bet išteisinau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

As dar turiu abejoniu ar is vis draugu turi,nes tuos cj irgi ozini. Tau neatsibodo visiems papeikimus is eiles rasyt? Jeigu tu dirbdamas pd sugebejai isdirbt kelias dienas tai cj is laimes kelnias prisikai,kol neismete.Ismete ir prasidejo isterijos ir verksmai. Jau geda tavo papeikimus skaityt,jau geriau aik baznycioj patarnaut,klapciuk,nes bervamones nepereisi. soriux kad komentuoju,jei nglm.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 Tu gerbiamas greenside hite, draugu neožinu. Papeikimus rašau tiems kas man nepatinka tokie kaip tu *KEIKSMAŽODIS*, o tu vienas iš jų ir visas mentu kolektyvas. Iš laimės dirbdamas mentu *KEIKSMAŽODIS*au kaip tu sakai, tiesiog pinigų reikėjo, o pas mentus eina normaliai užsidirbti, nu bet kas per valdžia tai nežinau. Isterijos ir verksmai? Tu gal rudeniau rimtai *KEIKSMAŽODIS* dėl tokio darbo kur suėje visi gaujinai, tai ką aš žinau, gal biški išsivalė gaujiniu. Tai tu neskaityk jei tau gėda mano papeikimus skaityt naikinti reikia tokius ir viskas, koks tau čia skirtumas noriu ožinu, nes nervina ir 100% vainius pasake jei pamatot Acta gaudykit, nes vakar visa diena gaudėt. Kas tu toks, kad man aiškintum kur man eiti tu man 0 servery esi supranti 0!

 

Žaidėjas gauna vieną ispėjimą, už:

Įžeidinėjimus

Redaguota Velnelis_Camel

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kiekvienam serverių yra tai, kad šaudyti į bet koki civilį yra draudžiamą, manau ne pirmas tau projektas, ir labai gerai žinai apie taisyklės. Tiesiog, kad šaudai į policijos pareigūna, ar civilinį žaidėja tu ne gali, nes kiekvienas žmogus nori žaisti saugiai. Kaip ir realybėje neleidžiama šaudyti į civilius ar į pareigūnus, tai čia taipogi turi laikytis šio serverio taisyklių. Demonstruoti ginklą aplamai manau yra negalimą, tik tam vietose, tačiau manau visada tu viešai demonstruoji ginklus viešai. Vienas dalykas, kad čia pareiškimas yra bereikšmis kaip kiti forumo nariai parašė, nes už ką čia bausti? Kiekvienas žmogus daro klaidų , ir jeigu kitoki uždėjo įtarima, bei ištaisė ta klaidą, tai kam bausti? Aš manau tikrai turėtu būti atmesta šis papeikimas, o jeigu bus nubaustas pavaduotojas, tai tikrai apšalsiu... Nes, jokios klaidos nėra padaryta, policijos darbas yra ginti serverio žaidėjus nuo nusikalstamumo ,bei naikinti nelegalias pardavinėjančias prekės ir t.t.  Turi palaikyti tvarką, bet jeigu nusižengėj, tai ko čia verki??... Gavai star ir sedėk.. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gyvenime nesu girdėjęs geresnio atmazo "šaudžiau į mentą, bet nenorėdamas, nešaudžiau, man tiesiog netyčia caps lock pasispaudė ir nusitaikė į tave". Jūs bent patys perskaitot tai ką parašot? Komikai... Situacijoje pavaduotojas elgėsi kompetetingai, viskas teisinga, nes akivaizdu, jog papeikimo autorius bandė apeiti taisykles tūpais atmazais.

Pavaduotojui: negali būti tokių išteisinimo priežasčių kaip ".". Turi būti parašyta konkrečiai, ne ant prikolo sistema padaryta juk.

 

Taip teršiantys mano temas bereikšmiais pranešimais, stūmimais - prisėsit ant medinių gėdos stulpų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.