Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nico_Rosberg

Neaktyvus

  • 92

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.805 profilio peržiūros
  1. Pries. jus gaminat duona is grudu o ne parduodat juos.
  2. uz , galetu buti /varzyboszvejyba ir pamatytum kelintoj vietoj esi. Po restarto galetum gauti koki nors priza, visai taip pat kaip ir per /varzybos , /varzybosrida
  3. Tikrai už , šauni įdėja. Pagerintu žaidimą. Gerai bus ir darbuotojams kurie priims iškvietima. Jie matys ar žmogus stovi vietoj , ar juda.
  4. Domina Nrg-500 raudona/mėlina keitimas i infernus?
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nico_Rosberg • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kraujavimas , nuo stipresnių smūgių/kritimų žaidėjas pradėtu kraujuoti. Žaidėjui mažėtu givybės. Panaikinti kraujavimui būtu naudojami bandage(Bintai) Juos galėtume pirkti iš mediku. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvins zaidima. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
  6. Laba, idėjos nėra kažkokios įspudingos tad *cenzūra*art sakau - Prieš. /me komandos naudojamos RP serveriuose jai idiegtu šia komanda tai turėtu serveri labai pertvarkyti. Administratoriai už pinigus - tai serveriui neša dideli pelna, reikia rasti išeiti abiejoms pusėms. Jai žaidėjas turi VIP/ADMIN privilegija ir tave tranko tai su įrodymais gali rašyti jam papeikima.
  7. Visada būna tokiu randomu kuriems kažkas tai užkliūna. Rokai manau atsižvelgsi i tai.
  8. žmogus pakvietė mane i ts. Kadangi dabar esu bane ant ts tai pasiuliau jam nueiti i kita ts ir viska išsiaiškinti. Reklama yra tada kai reklamuoju kita serveri o ne teamspeak.
  9. James_Surreno a.k.a Sanfulai jai esi mazametis ir nesugebi naudotis administratoriaus privilegijom - tai geriau net nepirk.

  10. Jūsų V_P žaidime: Nico_Rosberg Kur išleisite pinigus juos laimėję?: Pirksiu ginklus kad nušaučiau Lukas_Herojinas ir San_Fulll ožiukus Jūsų pasirinktas skaičius (1-100): 33

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.