Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Orestas_Lawrence

Neaktyvus

  • 93

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
  2. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    @Jeremis Malboro
       
      
       
      
      
      
     
  3. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    nature
      
      
      
       
       
      
      
      
      
  4. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
  5. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    peek a boo
       
        
       
       
     
     
  6. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    @Jack Hover 
       
       
       
      
       
       
      
     
  7. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    @Get_Paid
      
       
       
       
     
  8. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    xz
      
      
      
      
      
      
      
  9. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    random
       
       
       
       
      
      
      
       
       
      

  10. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    fiji & nike
      
      

  11. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Denis_Xander tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus.
    mane labai skatina tą mėlyna širdutė
    pablo escobar
      
       
  12. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Forever_Young tarp ISTORINĖ KALĖDINĖ VEIKLĄ 2018/01/13 FURISTAI/MEDIKAI/MECHANIKAI/POLICIJA/TAKSI   
    Labas, norėčiau pasakyti dideli AČIŪ prižiūrėtojams kurie prisidėjo veiklos ir padėjo ją daryti, siūlė idėjas, tarėsi, komunikavo. Senoje veikloje mano to nebuvo, komunikavome paskutinę diena. Ačiū visiems dalyvavusiems, ačiū už gerą nuotaiką ir puiku aktyvu dalyvavimą, idėjų siūlymą, pagalba darant veikla jus visi AWESOME. <3

    Labiausiai dėkingas esu > @Rokas_Lays už motyvaciją ir norą padaryti kažką įdomesnio, patrauklesnio. @Billy_Jack Už idėjų palaikymą, aktyvia pagalbą ir motyvacija rengiant tokius renginius. @Eziukas_Rusky Už sveiku protų pamąstymą ir teisingu sprendimų priemima. Ačiū ir direktoriams bei pavaduotojams kurie padėjo iš seniau. @Bonnie @Xavier_Martinez @Antanas_Vairuotojas  @Gustis_Gustisss @Ernestas Paklausk @Domis_Raz  @Matthew_Bennett @Rebeka_Sander @Jeremy_Redwood @Arnas_Haiva <333 @Dave_Destiny pamirsau tave ex pave dėkoju ir tau už pagalbą

    O čia tagas tiems kurie dalyvavo: @Anton_Cartel @Mista_Ice  @@Donn_Williams@Pro_Mode@John_Roselli @Timur_Gatiatulin  @Anaconda_Redw @Domas_Rim @Lietuviskas_Zmogus  @Ignelis_Kmr @Dovis_Nesakysiu @Laurynas_Leigon @Dark_World  @Maksim_Anthony @Denis Xander @Domis_End @Dake_Ltu @Jordan_Fly @Nedaz_Nedaz @Lukas.Barsukas @Lauris_Varske @Lauris_Varskyte @Orestas_Lawrence @Tomas_Bielka (belekoks iq, pameni?) @Black_Rabit @Laurynas_Epic @Pronis_Kadilaks @Lemon_Haze @Herbis_Perrow @Hitautas_White @Audrius_Valanciokas @Mista_Ice

    g ko nepažymėjau - soriuką, parašykit pažymėsiu.

    KVIEČIU PASIDALINT MOMENTAIS IŠ VEIKLOS APAČIOJE. 

    VEIKLOS METŲ BUVO IŠDALINTI 2 MILIJONAI SU VIRŠUM, LAIMĖTOJAI VEIKLOS GAVO VISI PO 83K O PRALAIMĖJUSIEJI PO 33K 

    O čia momentai kaip visada: 




















    @Michael_Pacano ačiū už pagalba su fotkėm. 

    IKI PASIMATYMO, DAR BUS VEIKLŲ  
  13. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į San_Xenon tarp [1.8.1] Blokavimas   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  San_Xenon
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Idėja yra labai paprasta - leisti žaidėją blokuoti, kai jis yra atsijungęs, bei padaryti, jog už elementariausius dalykus (Pvz. relog surakintam) automatiškai žaidėją užblokuotų serveris. Sakykim, atsitinka situacijų, kai žaidėją reikia užblokuoti, bet jį galima užblokuoti tik tada, kai jis prisijungęs. Dauguma serverių turi tokį dalyką, jog sistema pirmiausiai ieško žaidėjo tarp serverio, jei jo neranda, tuomet ieško tarp žaidimo failų ir tada užblokuoja. Kalbant apie serverį, manau pats serveris galėtų užblokuoti daugiau žaidėjų dėl paprastesnių priežasčių.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1) Žaidėjai bus greičiau nubaudžiami, taip pat nereikės lauki, kol žaidėjas vėl prisijungs 2) Administratoriams bus mažiau atsakomybės dėl paprastesnių dalykų, kuriuos gali atlikti serveris ir patys galės susitelkti ties rimtesniais dalykais, pvz. čytinimu. 3) Kadangi įvairūs įrodymai galioja tik 24h., žaidėjas negalės  pabėgti nuo atsakomybės, t.y. negalės būti nenubaustas.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
  14. Patinka
    Orestas_Lawrence gavo reakcijąDvasiv_Javri tarp [0.1.8.1.] Pasiūlymas serveriui: namų nuoma   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Orestas_Lawrence
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Noriu pasiūlyti įdėją, kad būtų galima nuomotis, nuomoti namus. Pavyzdžiui, žmogus turintis nuosavą namą sugalvoja jį išnuomoti, tada atsiranda žmogus, kuris nori išsinuomoti namą. Nuomininkas turi nustatyti kiek dienų namas bus nuomojamas bei nuomos kainą, o žmogus norintis išsinuomoti namą turėtų sutikti ir sumokėti pinigus.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų galima užsidirbti pinigų iš nuomos, žaidėjai galėtų laikinai įsigyti namus.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
  15. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Nico_Moretti tarp Ilgųjų rinkimų pabaiga: naujasis PD direktorius.   
    Hi, pastarąsias dvi savaites buvau labai užsiėmęs, tad neturėjau galimybės apsiimti Policijos Departamento direktoriaus rinkimais, tad vos grįžęs iškart pradėjau skaityt jūsų laiškus, kad neprasidėtų masinė nepasitenkinimo banga. Šiuose rinkimuose sulaukiau 10 kandidatūrų ir turbūt pirmąkart neteko pratęst PD direktoriaus rinkimų, o kandidatų, kaip visuomet, buvo visokių – du pateko į stulpą už kopijavimą, vienas, supratęs, kad yra labai įkyrus, atšaukė savo kandidatūrą, buvo vienas laiškas, ne ką ilgesnis už mano reikalavimų sąrašą ir buvo vienas, labai smagus bei įdomus plot twistas apie kurį parašysiu truputi žemiau, o potencialūs kandidatai į pareigas buvo šie: Pofka_Srd, Matt_Payne, Jagger_Jackz ir Falanji_Friux.


     
    Jagger_Jackz nėra tobulas kandidatas, iš bėdos gal ir surizikuočiau, tačiau pasiūlymas ateičiai: skirk daugiau dėmesio teksto rašymui, pats teksto sutvarkymas, gfx‘ai – viskas atrodo gražiai, tačiau, prieš tvarkant patį tekstą, reikėtų nemažai jo parašyti, o dabar, įtariu, kad daugiau dirbai prie vaizdo, negu prie turinio, kuris yra neblogas, bet jo trūksta, tad šioks toks tau patarimas ateičiai, o direktoriumi planavau paskirti Falanji_Friux, dauguma turbūt žino, kad ši asmenybė yra neeilinė ir visai įdomi, norėjau jį matyti savo komandoje, tačiau toji asmenybė priėmė labai kvaila sprendimą – nusiuntė savo laiško nuotrauką kitam, tankus mėgstančiam, serverio žaidėjui, o šis nepraleido progos ir nupylė pora gražių pastraipų viens prie vieno, kas užtikrino kambarį „Akmeninis stulpas“ hotelyje. Galiausiai liko Pofka_Srd ir Matt_Payne, abu yra žinomi kaip gaujiniai, vienas jau atsiribojęs nuo gaujų, kitas ne per seniausiai vadovavo vienai, vienas neseniai grįžęs iš rytinės pakrantės ar kažkur ten, kitas jau beveik senbuvis. Kandidatai yra panašaus lygio ir priimti galutinį sprendimą nebuvo lengva, ypač kai planavau pareigose turėt kitą žmogų, tačiau gerosios fėjos sindromas jam pakišo koją, bet susidėliojęs visus už ir prieš nusprendžiau, kad šįkart suteiksiu šansą Matt_Paynui, galbūt toks sprendimas sukels šiokias tokias diskusijas, nepasitenkinimą, bet šiek tiek dramos padaro žaidimą įdomesnį, be jos juk būtų baisiai nuobodu, o kol visi mėtys x ir D raidžių junginius būsenose, aš tiesiog pasveikinsiu naująjį direktorių ir palinkėsiu jam sėkmės.

  16. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Jeremy Santos tarp GreenSIDE.LT | Medkirčių pristatymas kitaip.   
    Medkirčiu pristatymas kitaip, kilo idėja nebuvo ką veikt, vertinkit.
    Didelis dėkui kas padėjo, ir vaidino : Denis_Xander, Ernis_Pokemon, Madd_Dog, Jason_Frost, Gajeel_Redfox, Dainius_Callidi, ir kiti.
    Jungiames HD
     
     
  17. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Dainius Callidi tarp [1.8.1] Pasiūlymas dėl /pzudeb   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dainius_Callidi
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau pasiūlyti, jog kada adminas daro /pzu žaidėją ir būna aktyvavęs /pzudeb, administratoriui nerodytų ką rašo žaidėjas per /sms, /r, /g, /az komandas, tiesiog truputėlį nesąmoninga.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Suteiks daugiau privatumo žaidėjams.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -
  18. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Edgaras Mix tarp Pasiūlymas serveriui - Žvėjybos sistema   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edgaras_Mix`ioras
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 
    Taigi, sugalvojau tokią žvejybos sistemos patobūlnimą.
    Siulyčiau padaryti, žvejybos patirties gavimą, kaip darbe su pakvietimu. Patirties kiekį galima būtų keltis žvejojant.
    Pasikelus patirties skaičių :
    Gautum didesni užmokęsti už 100 kg. ( su lyg didesniu patirties skaičiumi kiltu užmokęstis) Didesnis šansas pagauti vis didesnę žuvį. Pasikelus tam tikrą patirties skaičiu, galetum pirkti tinklus  su kuriais daugiau pagausi žuvies. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Motyvuotu naujokus žvėjoti, keltis patirties skaičiu bei galimybė užsidirbti, grynai nuo žvėjojime praleisto laiko.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nereik.
     
    PATIKO SPAUSK LIKE.
    KOMENTUOKITE, SIŪLYKITE KĄ REIK TOBŪLINTI UŽ/PRIEŠ
  19. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Wolking_Dead tarp Wolking_Dead užblokavo James_Sureno   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Wolking_Dead
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :James_Sureno
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Piknaudžiavimas admin privilegijomis.
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
  20. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Mantas_Polikonas tarp Peikiu Fūristų direktorių Tadas_Chill   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Polikonas
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Chill
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Furistams.
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Už nekompetetinga pavyzdį žaidėjams, direktorius - valdžios atstovas turi rodyti pavyzdį kaip direktorius paprastiems žaidėjams į kuri lygiuojasi tiek naujokai tiek senbuviai, iš jo pusės to nemačiau todėl nesuprantu kaip toks žmogus gali atstovauti tokiam darbui. Furistai yra nepalankus darbas nei teisėsaugai nei nusikalstomoms kitaip tariant jie negali kyštis į jokius dm ar šiaip susibūrimus kuriu metų yra rodomas ne koks pavyzdis tiek naujokams tiek serverio žaidėjams, norėčiau jog į tai būtų atkreiptas rimtas dėmesys nes nušautas pono Tado_Chillo ir taip, suprantu puikiai jog policija turėjo jį tramdyti tačiau šaudė ne vienas o su grupele draugų dmeriu, nežinau nėra gauju sistemos - chaosas. 
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:  1.0.1 Kiekvienas serverio direktorius privalo jausti atsakomybę einant direktoriaus pareigas;   1.3.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo būti pavyzdys visuomenei, todėl turi vengti necenzūrinės leksikos, čytų, bugų naudojimo ir kt.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : 





  21. Patinka
    Orestas_Lawrence sureagavo į Karolis_Sudoku tarp UNBAN Orestas_Lawrence   
    Atblokuotas.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.