Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Cotys Gaming

Neaktyvus

  • 40

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.265 profilio peržiūros
  1. Taip pat ei turit seną gta 5 versiją ir nesat nusipirkę pačio gta, o atsisiuntę iš interneto, tuomet šis video kaip tik tau! Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas. Kodėl negalėjai pvz. šį pranešimą sujungti į vieną, pradinį?)
  2. Sveiki, ką manot? Ar apsimoka toliau kurti tokius video? SUBSCRIBE JEI NORI PAMATYTI DAUGIAU
  3. Sveiki, įvertinkit jei nesunku, driftinau be modo, tiesiog šita mašina slido
  4. Sveiki, vertinkite ar patiko. Jeigu įžvelgiat klaidų komentuokit, sveika kritika priimtina. Bėje, čia mano pirmasis video su Rockstar Editor apie mašinas, ar kažkas pan.
  5. Sveika, Luka, malonu, kad prisistatai. Sekmes tau begime ir visur kitur. Gal turi jau medali koki?
  6. Pzda raitaus is juoko, best fotkes ever 4ever and ever and ever..
  7. Sources: https://www.skidrowreloaded.com/gta-6-release-in-2018-to-feature-ryan-gosling-new-female-character/ http://www.develop-online.net/studio-profile/inside-rockstar-north-part-1-the-vision/0183989 http://www.parentherald.com/articles/30747/20160322/gta-6-release-date-news-update-eva-mendes-ryan-gosling-rockstar-games-london.htm
  8. Įvertinam Sources: https://www.skidrowreloaded.com/gta-6-release-in-2018-to-feature-ryan-gosling-new-female-character/ http://www.develop-online.net/studio-profile/inside-rockstar-north-part-1-the-vision/0183989 http://www.parentherald.com/articles/30747/20160322/gta-6-release-date-news-update-eva-mendes-ryan-gosling-rockstar-games-london.htm
  9. Malonu, ir ačiū, žinosiu, kad kitą kartą daryti reiks tokio tipo video. Ačiū, greitu metu, turbūt, pamatysi Čia tik į side'us padalinta, o šiaip įkelsiu full video su daina, bet šiek tiek vėliau. Tai taip, neis padaryti, kad sakytų žodis žodis, ačiū. Laukiu dainų pasiūlymų su video klipais, rašykit į komentarus!
  10. Sveiki, ką manot? Laukiu dainų pasiūlymų su video klipais, rašykit į komentarus! Didžiausia motyvacija man - subscribe.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.