Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ponas_Audi

Neaktyvus

  • 15

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Bazė ir aromatas ir garini kiek nori ir nematai už 10e pasidarai 100ml ir tikrai gaunasi pigiau nei tikros cigaretės, modu turėjęs dafigą, bet labiau traukia RDA katomaizeriai ir dabar laukiu savo setuko (crichet) mechaninio modo ir šeip turiu (rx 200s ir twisted meses 2v)
  2. Puikus žaidimas, maniau pasimausiu bet gavosi kaip gavosi, sugalvojau išlipt ir su veiksmais sutinku padaryt, nepaėjo apgaut seni. )))
  3. Sveikas kadangi esu paminėtas čia ir aš visų pirma tavo nuotraukos neveikia, o antra banned anketa patvirtinta sėkmės! http://greenside.lt/index.php?/topic/39072-ponas-audi-užblokavo-dovydas-pro/
  4. Labai gražus montažas, bei visos modifikacijos labai patraukė akį ar galėtai pasidalinti [modifikacijom]
  5. Pažiūrėk šitą video, kur pats numetei ir pažiūrėk banned įrodymus, pažiūrėk kaip tu spaudinėji ir per kiek laiko tavo greitis pakyla. Su [faggio] gal ir įmanoma taip, bet ne per tokį laiką ir mokėk atskirt kur [pizzaboy], o tu pateikei įrodumus su visai kitokios firmos motoroleriu.
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Audi • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dovydas_Pro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  7. Ačiū už pasidalintą modifikaciją, kaip tik šitokių SKIN HD ieškojau.
  8. Barcelona, Real Madrid, FC Sūduva, Juventus, Milan.
  9. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Audi Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016 11 21 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus vienam serverį, kuris dabar nevertas mano dėmesio. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Dabartinis mechanikų direktorius ir jo pavaduotojas manę čia atpūtė kaip vėjai į šita projektą ir parodė jo sistemas, bei leido apsiprasti serverį. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atnaujinimu nėra, žaidėjai netolerantiški, sistemos pasenusios, draugai visi čia manau ir m

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.