Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

Ponas_Audi

Neaktyvus

  • 15

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Ponas_Audi sureagavo į Rokas tarp Atranka į medikų direktoriaus pareigas,   
    Atrankos rezultatų reziumė,
     
    ​Labai trumpai apžvelgus šią atranką noriu paminėti, jog esu patenkintas kandidatuojančių žaidėjų skaičiumi ir tuo pačiu gaila, jog vis dar atsiranda "žaidėjų", kurie tikisi apgaulės pagalba pasiekti kažkokias pareigas - gėda. Analizuojant anketas pagrinde daug dėmesio skyriau smulkioms detalėms, kurios manau yra svarbios siekiant tokių pareigų, nes direktoriaus pareigos yra kaip pamatas į tolimesnę karjerą serveryje. Jei direktoriaujant pasirodysi prastai - išliksi neįvertintas, o jei pasirodysi gerai, būsi įvertintas ir tolimesni svarbesni pasiekimai bus pasiekiami trumpesniu keliu.
     
    ​Sugrįžtant prie medikų direktoriaus atrankos, tai norėčiau paminėti pagrindines klaidas, kurias darė kandidatai ir paskelbti naująjį firmos direktorių.
     
    Klaidos. Klaidas vis dar darote tas pačias, nors apie jas jau yra kalbama nežmoniškai ilgai, bet nesugebate iš jų pasimokyti. Pas dauguma kandidatų nepatiko vadovavimo paaiškinimas, bei išvardintos vadovo pareigybės ir jų suskirstymas į grupes pagal svarbumą. Jeigu jau prie vadovo pareigybių yra priskiriamas žaidėjų ignoravimas, tai tokiu atveju nesuprantu kaip toks žmogus įsivaizduoja direktoriavimą. Taip pat kartojamos klaidos su firmos prižiūrėtojų rinkimu, kas iš kart verčia atmesti kandidato kandidatūra, nes tai jau nebe direktoriavimas, o atsakomybės nusimetimas nuo savo pečių, ko būtent aš asmeniškai nenoriu matyti. Apie visas kitas klaidas, kurių dar nepaminėjau, tai jas išsitaisyti gali bet kuris kandidatas, kuris kitą kartą turės daugiau motyvacijos tapti direktoriumi, o ne tik pateikti kandidatūrą ir tikėtis sėkmės.
     
    Naujasis firmos direktorius. Rinkausi direktorių iš dviejų su pusę kandidatų, kurių pateikta kandidatūra buvo patenkinama. Šansą pasirinkau suteikti žmogui, kuris yra šviežias ir nori dar kažką įrodyti. Nors jo aktyvumu mūsų serveryje buvau labai nepatenkintas, bet jo anketa mane sužavėjo ir tikiuosi, jog "kažkokios" pareigos bus tam tikras motyvacijos šaltinis pabandyti įsitvirtinti projekte ir siekti aukštesnių tikslų. Tikiuosi ši rizika pasitvirtins ir Terry_Snow nenuvils mūsų savo pažadais.
  2. Patinka
    Ponas_Audi sureagavo į Rokas tarp Atranka į medikų direktoriaus pareigas,   
    Atranka į medikų direktoriaus pareigas,
    ​2016.12.01 (nuo) - 2016.12.04 (iki)
     
    Rinkimų mechanika:
    Pirmoji rinkimų dalis tai dalyvių anketos, kurias DP išanalizuoja labai smulkmeniškai jeigu anketa yra kokybiška. Stipri anketa, su ryškia firmos koncepcija, unikaliomis įdėjomis, ir visa kita - sudarys stiprią konkursinę poziciją.
    Antroji rinkimų dalis tai ne tiek susijusi su pačiais rinkimais. Čia DP domisi galimu kandidatu, jo aktyvumas ir veikla forume bei žaidime, ar net ankstesniuose serveriuose, jo reputacija visuomenėje, galimai truputį pasiklausant liaudies balso, bet taip pat nevengiama ir atsiųsti kandidatui žmones, kurie su šiuo jam nežinant su juo bendrautų, šaudytų, gal net provokuotų ir panašiai. Šiame punkte iš esmės DP daugiau domisi paties kandidatu kaip asmeniu ir jo charakteriu.
     
    Būtiniausi reikalavimai:
    Forumo vartotojas su ne daugiau kaip 3 įsp.
    Brandus charakteris.
    Visos kitos galimybės pilnavertiškam žaidimui.
    O visa kita - jau DP darbas, visuomet pasilieku vietos išimtims.
    Kandidatų CV priimamas tik kaip komentaras šioje temoje.
    Pildyti į direktoriaus pareigas turite ne kaip anketą, o kaip CV - motyvacinį laišką.
    Jei atrankos dalyvis įkels netvarkingą laišką - kandidatūra nebus analizuojama, gali grėsti gėdos stulpas.
    Pateikite savo CV laišką taip grafiškai pavaizduodami, kaip tvarkytumėtes savo temose. Spalvos, šriftas ir kt nėra nurodyti.
    ATRANKA BUS UŽRAKINTA 2016.12.04 VAKARO METU.
     
    _______________________________________
     
    CV Laiške paminėti privaloma:
     
    Paaiškinti kas yra vadovavimas ir kam jis yra reikalingas šioje firmoje;
    ​Surašyti visas vadovo pareigybes šioje firmoje ir jas suskirstyti į žemą, vidutinę ir aukštą kategorijas;
     
    Paaiškinti kam ši firma yra reikalinga serveriui ir kokios yra pagrindinės šios firmos pareigybės; 
    ​Surašyti visas šios firmos pareigybes ir suskirstyti jas į žemą, vidutinę ir aukštą kategorijas;
     
    Plačiai ir nuosekliai paaiškinti atrankų mechanizmą, kuris bus naudojamas darbuotojų atrinkimui;
    Plačiai paaiškinti kaip veiks visas firmos mechanizmas (nuo A iki Z);
     
    ​Dalis skirta svarbios informacijos paminėjimui, kuri jums atrodo svarbi šioje atrankoje;
     
    ​Dalis skirta jūsų įtikinamajam laiškui, kuris bus skirtas noro išreiškimui ir visų serverio žaidėjų įtikinimui, jog jūs šiuo metu esate geriausias pasirinkimas eiti šios firmos direktoriaus pareigas;
     
    _______________________________________
     
    CV laiškuose privalo būti pabrauktas dalyvio v_p, kitaip anketa vertinama nebus.
    Sėkmės dalyvaujantiems atrankoje!
     
    ​Atrankos mechanika - Marko_Escobar
    ​Pakoreguoti reikalavimai CV laiške - Mafijos_Tevas
  3. Patinka
    Ponas_Audi sureagavo į Egidijus_Keza tarp Egidijus_Keza Užblokavo Laimis_Hifi   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,

    (2015.01.24)

     

    •••

     

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :

    Laimis_Hifi

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:

    Čytų naudojimas

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

    http://greenside.lt/index.php?/topic/39263-sureños-galería/?p=226349

    jo nuotraukos http://imgur.com/a/S0QZJ



  4. Patinka
    Ponas_Audi sureagavo į Cleme Tean tarp Giveaway ! Dabar jau vilos.   
    Cleme_Tean

  5. Patinka
    Ponas_Audi sureagavo į Karolis_Neon tarp Giveaway ! Dabar jau vilos.   
    Aš ir vėl čia, ir dbr atiduosiu vila. principas bus tas pats, į komentarus rašykit savo nick. random budu išrinksiu nugalėtoją.

     

     

     

       

     

     

    Čia žinot kaip sakoma, like nieks nedraudžia paspaust )))))))))))))))))) kappa

  6. Patinka
    Ponas_Audi sureagavo į Cleme Tean tarp Unban Cleme_Tean   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cleme_Tean

    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Edga_Bmw

    • Už ką buvote užblokuotas ?: scam

    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : here

    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :  here
  7. Patinka
    Ponas_Audi gavo reakcijąSalvatore_Riina tarp [SKIN] HD skinai   
    Ačiū už pasidalintą modifikaciją, kaip tik šitokių SKIN HD ieškojau.

  8. Patinka
    Ponas_Audi sureagavo į Aivaras tarp 2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)   
    2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)
     
    Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes kaip ir buvo minėta kroviniai bus paskiriami atsitiktiniu būdu.  
    Baldų parduotuvėje nuo šiol padarytas visiškai kitoks baldų pirkimas, atėjus ant pickupo ir užlipus ekrane matysite kategerijas, pasirinktą baldų kiekį, kainą, pavadinimą ir kitus baldams reikalingus dalykus, viską išsirinkus galėsite juos tiesiog užsisakyti. Baldų kiekis praplėstas, todėl pasirinkimas bus daug didesnis nei buvo iki šiol.
     
    Užsakytus baldus turės atvežti DPD darbuotojai, kai žaidėjas užsisakys baldus DPD darbuotojams bus pranešta ir su /pdk komanda jie turės priimti užsakymą, jei DPD darbuotojai per 30 minučių baldų neatveš serveris juos pridės automatiškai. Serveryje pradės bus tamsu nuo 22:00 iki 7:00 Nauja mechanikų bazė
     

     

     
    Nuo šiol pirmiau išmes vairavimo mokyklos teisių laikymo, mašinos pirkimo, mašinos nuomos dialogus nei AFK dialogą, tokių atvėju negalėsite važinėti su tom mašinom. Pakeltas saugios zonos textdrawas kuris maišydavo mašinos spidometrui. Gaisrininkai pumpuotis vandenį / leisti jį galės tik sėdėdami vairuotojo pusėje. Iš Angel Pine išimti perkami namai, namų savininkams pinigai gražinti. Išvalytas visiškai AngelPine kaimelis ir susįje veiksmai su juo, nes jo pridėti nebeplanuojame. Visų paprastų namų kainos pakeltos 3 kartus nuo buvusios kainos, butų kainos 2 kartus, o salų kainos iki 5.000.000€ Su atnaujinta namų sistema pasipildė ir nauji gyvenamieji būstai, net 49 treileriai, bei 57 vilos. Mirus ir turint rankose pinjatos ginklus juos iškarto prarasite. Kai mirsite prie pinjatos ir būsite vėl prikeltas nebegausite ginklų. Jei būsite sekamas policijos negalėsite naudoti /pzu komandos. Skelbimus skelbti kontoroje nuo šiol galėsite tik turint bent 1000 patirties taškų. Kai pagalbininkas žmogų užblokuos su sau skirta komanda, žmogus gaus IP užblokavimą. Įdėta nauja taxi bazė
     
     

    Atnaujinta pati namų sistema, pačiuose namuose daug kas nesikeitė. Atsirado 2 nauji namų tipai t.y treileriai (nameliai ant ratų), bei vilos kurios bus pakankamai brangios ir ne kiekvienam įkandamos, beveik visas winewoodas bus užpildytas jomis. Atvykus į namą paprastai nebegalėsite naudotis seifu/muzikos centru/pavalgyti, kad visa tai padarytumėte jums reikės turėti nusipirkus seifą / šaldytuvą / muzikos grotuvą iš baldų parduotuvės. Taip pat pakilo saulės baterijos kaina, ir nuo šiol jų valdymas bus per namuose esančią komandą /namai. Taip pat atsirado dar viena naujovė, namuose galėsite nusistatyti kur tik norite, kad atsirastų iš lauko į garažą įvaroma tr.priemonė. Didžioji namų sistemos atnaujinimų dalis buvo baldai, apie kurios ir bus dabar rašoma. Baldus kaip ir buvo minėta galėsite gauti iš baldų parduotuvės, o iš parduotuvės jie pas jus atsiras ne ankščiau 30 minučių, arba anksčiau jeigu jums juos atveš kurjeriai. Visas baldų valdymas bus daug lengvesnis, bei su daugiau funkcijų. Baldus nuo šiol galėsite kaip tik norite texturinti (keisti išvaizdą), keisti jų pavadinimus, įjungti įvairiausius indexus kas palengvins jums darbą. Jei būsite protingi, vilose galėsite pasidaryti net po 2 aukštus, nes namų interjerai bus visiškai tušti, ir sienas galėsite susidelioti kaip tik jums geidžia širdis, todėl namo vidaus išvaizda priklausys tik nuo jūsų pačių. Kad visas darbas jums būtu dar lengvesnis, baldus galėsite laikyti sandelyje, todėl baldai jums nesimaišys statant savo svajonių namus!
     

     

     

     

    Verslo produkcijos kaina parduodant į serverį priklausys nuo to kiek žmonių tuo metu bus serveryje                     Nuo 0 iki 100 - 5€                     Nuo 100 iki 150 - 10€                     Nuo 150 iki X - 15€ Autokarų patalpoje gamykloje įdėtas išėjimas pasibuginus.  
    http://greenside.lt/index.php?/topic/25923-klaida-klada-su-%C5%A1iukl%C4%97mis/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25857-smulki-klaidel%C4%97-bausm%C4%97se/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25277-klaida-su-ma%C5%A1in%C5%B3-salono-ma%C5%A1inom/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25862-klaida-su-tekstu/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25992-gramatin%C4%97s-klaidos-ir-kita/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26007-klaida-su-gaisrin%C4%97s-vandenio-sistema/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26260-gramatine-klaida-pinjata/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26265-gramatin%C4%97-serverio-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26319-gramatin%C4%97-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26390-gramatine-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/28701-serverio-ra%C5%A1ybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/30141-serverio-klaida-picos-kaina/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29632-gaisro-neprieeinamumas-prie-bene%C4%8Dio-hatos/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29490-klaida-su-f%C5%ABrist%C5%B3-darbu/(patestinti) http://greenside.lt/index.php?/topic/28914-smulki-klaidel%C4%97-su-laiku-gspd-darbe/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29692-smulkut%C4%97-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/30201-ma%C5%BEa-gramatikos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/28556-bugas-laikant-teises/ Čyteriams susprogdinus tr.priemonę su čytais, tr.priemonės laužas nebeatsiras. http://greenside.lt/index.php?/topic/27178-klaida-su-grobimas-komanda/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26772-smulki-klaidel%C4%97/ Sutvarkyta klaida, kai galėdavote prisijungti nesuvedę slapto klausimo atsakymo. Jeigu važiuosite greitai ir užspausite ESC, kad patektumėte į AFK rėžimą, jums rida nebekils. http://greenside.lt/index.php?/topic/31600-serverio-klaida-su-pinjata/  
     
    Pirmą dieną siūlau pirkti tik po kelis baldus ir suprasti kas kaip veikia, jei bus kokių klaidų dėl kurių tektu pašalinti Jūsų baldus, už juos po sutvarkymo pinigai nebus kompensuoti!
  9. Patinka
    Ponas_Audi gavo reakcijąPaulus_Omega tarp Emigruoju Ponas_Audi   
    ► Anketos šablonas:

     

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Ponas_Audi

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​  2016 11 21

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus vienam serverį, kuris dabar nevertas mano dėmesio.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Dabartinis mechanikų direktorius ir jo pavaduotojas manę čia atpūtė kaip vėjai į šita projektą ir parodė jo sistemas, bei leido apsiprasti serverį.

    ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atnaujinimu nėra, žaidėjai netolerantiški, sistemos pasenusios, draugai visi čia manau ir mano laikas ateiti čia.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip atlikau visas apmokymų misijas, nebuvo sunkios.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dar neteko dirbti, nei vieno darbo nes tik spėjau išsilaikyti teises ir pasakė, kad galiu padaryti emigraciją.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sunku, bei padėjo draugas.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Kaip reikia kokios nors vietos kurios nežinau.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar nebuvau.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Pakanka tikrai, bei nebuvo sunku rasti.

    ​Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip parašiau draugui per komandą, kad čia aš atėjau į šitą serverį ir jis man padėjo.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar kol kas neteko naudoti šitos komandos, bet buvo draugų, kurie padėjo iš taksi ir mechanikų.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Visos informacijos buvo labai gero, bei aiškios.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau visa sistema yra tiesiog nuostabi ir nieko keisti nereikia.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.