Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nedas_Alex

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Nedas_Alex pranešimai

  1. Gražus darbai, bet tos juostos ne kažkas reikėjo padaryt kažką kaip greenside dabar darbalaukis toks sublurintas ir dar ten pribumbasai.
  2. Patiko, tai tik pimra tokios neutralios spalvos suderintos tik sumažinti dydį rektu, kiti darbai paprasti ir neįdomus.
  3. - rep galvojau darai pats. Bent darytum kitaip ne kopintum būtų daugiau naudos..
  4. - katalogas - Avataras Parašas Forumo priderinimas įeina Avataras; parašas Dėl atsiskaitymo į pm. - taisyklės - Atsiskaityti iš anksto, kitaip užsakymas nebus įvygdytas Neklausinėti, kada bus atliktas užsakymas. Ne free postinti. - Pavyzdžiai - - Anketa - Jūsų V_P: Jūsų užsakymas: Ar sumokėjote?
  5. Galima būtų pakeisti spalva, nes yra 3 tokie patys kažkokį vaizda geresni idėti. Bet jeigu pirmas kartas pagyrtinas.
  6. Dėkui už gerus žodžius nors esu naujokas šitame projekte, bet sulaukiau daug inicityvos.
  7. Jau visos bėdos ištaisytos ir paruošta vertinti.
  8. [GFX] Sveiki čia kelsiu visus savo grafikos darbelius.
  9. Pirmos vaizdas serveryje Tai gi, atėjas į serverį iš karto pasimatė į kokį modernų serverį esu atėjas. Serverio užduotys,serverio darbai turintis prasmę kaip realeme gyvenime, ko dauguma serverių neturi, tad šitas serveris turi labai didelę ir geriausia sistema kuria aš esu mates. Serverio žmonės Serverio žaidėjai yra tikrai draugiški, visada padės, dar neteko matyti išsišokelio, tad neužsiliekam prie šitos temos. Čyteriai serveryje Ar dar tokių galima sutikti šitame serveryje, manau tikrai ne, turi labai tvirta ir gera anti-cheat sistema kuri stabdo beveik visus čytus. Taprasme ser
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nedas_Alex Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Esu žaides ir ankščiau, bet dabar vėl sugryžau ir visam. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Žiurėdamas Cleme_Tean gameplay ir visai patiko nusprendžiau pats pažaisti. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nulis atnaujinimu, sistema šūdina. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Neturėjau problemų jas vygdant. Kokius darbus jau teko dirbti

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.