Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Edvinas_Ehmmett

Neaktyvus

  • 9

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Edvinas_Ehmmett pranešimai

  1. Laukėm ir sulaukėm ! Turbūt didžiausias atnaujinimas iš visų, sistemos kaip visad niekur nematytos, ehehe pavydės visi dabar O dalybas kokias darysit rytoj gimtadienio proga ar ne?
  2. Galbūt dovanų ieškojimas yra pabodęs, ir paplitęs daugumoje serverių, bet ieškoti dovanų, bei eglučių buvo linksma, tačiau Kaledų kostiumas ne koks, galėjo būti kepuraitė, arba dar kažkoks kalėdinis aksesuaras, bet vistiek šaunu, jog pasistengėte dėl žaidėjų, kaip ir minėjau, buvo iš tiesų įdomu ieškoti dovanų!
  3. Labai šaunus blogas, viską perskaičiau, tikrai patiko
  4. Ną kačia be pridurt darbai nuostabus , labai gerai kad jie yra nes pvz kaip aš tokių nemokų pasidaryti. Tikrai nusipleniai daug reputacijos už šios darbus nes matosi kad pasistengtą , ir padaryta ne per vieną dieną. Šaunuolis.
  5. Šaunu kaip serverio administratoriai deda po žingsni į priekį naujų metų dieną, bei įrodo mums kad tikrai jie sugeba viską puikiai padaryti. Džiaugsmingu atnaujinimų, geru bei linksmų žaidėjų būtent šiame serveryje. O metais naujieji mums spindi tolerantiškai. Su naujaisiais kolegos!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.