Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Cezka

Narys

  • 20

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Cezka sureagavo į Mister_Crime tarp Noriu tik priminti, jog kiekvienas serverio žaidėjas turi pasirinkimo laisvę kur jam   
    žaidžiant ir neturint pareigų žaidėjas neprivalo būti lojalus serveriui. Žaidžiam for fun, ir kur norim ten lankomės, žaidžiam. Emigracijos duoda privilegiųu, dėl to žaidejai ir "emigruoja" tai nebūtinai reiskia jog jis pasirinko kitą serverį, galbūt jis tik nori jį išmėginti? neturint pareigų šiame serveryje neturėtų būti problema išeiti žaisti kitur ir grįžtu lyg niekur n ieko 
  2. Patinka
    Cezka sureagavo į Rokas tarp Noriu tik priminti, jog kiekvienas serverio žaidėjas turi pasirinkimo laisvę kur jam   
    @Credo_Stream visos taisyklės yra tik dėl žaidėjų. Pradžioje didžioji dalis taisyklių buvo tokios kaip ir visur, bet jos nebuvo visiškai veiksmingos, todėl laikui bėgant griežtinome jas vien dėl to, jog norėjome kitokio projekto nei visi. Atsiprašome, jeigu mūsų norai nepateisina Jūsų lūkesčių. Pasirinkimų šiai dienai turite nemažai, todėl galite rinktis tą projektą, kuris jums labiausiai patinka. Dėl emigracijų prisiimame visą atsakomybę ir tai nebepasikartos. Keli projekto komandos nariai peržengė ribas ir padarė šias klaidas dėl kurių labai gailimės.
  3. Patinka
    Cezka sureagavo į Trayce_Mortez tarp Noriu tik priminti, jog kiekvienas serverio žaidėjas turi pasirinkimo laisvę kur jam   
    Pats prieštarauji sau, asmuo žaidžiantis šiame serveryje neturi jokios laisvės, žaidėjas turi būti GRIEŽTAI paklusnus taisyklėmis, jeigu ir nusižengia minimaliai jis gauna nuobauda, o ar net RCON ban. Nesu matęs nei vieno serverio kuris žaidėjams taip "piltu" rconus. O dar vakar išviso buvau nustebęs šio serverio administracija, eina į RL forumą tikrina emigracijas ir ieško kas emigruoja iš GreenSide ten ir žaidime uždeda BAN, kur čia žmogaus laisvė ir laisvas pasirinkimas kur žaisti ? REKLAMA??? WUT kokia dar gali būti reklama jeigu daugiau negu pusę emigracijos tekstų buvo parašyta laukuose kur visiškai nėra aplinkui  žaidėjų, kokia čia reklama ???? Jeigu jūs tai lyginate reklamai, tai puikiai galima prilyginti Tavo, Rokai, šį tekstą kuriame pavartojai bene 4 reklamas, viešoje erdvėje, ir dar + prisegdamas tekstą, kad VISI pamatytų. Nematau aš čia nei logiškumo su tokiais banais, nei jokio laisvo pasirinkimo. Su tokiais emigrantų blokavimais tik parodot savo egoistišką požiūrį į žaidėjus, "Privalot žaisti čia, jokių emigracijų ir pan, neturi būti, kitu atveju BAN ir Jūs čia nelaukiami". Suprasčiau jeigu žaidėjai būtu viešai emigravę, rašę tus emigracijos tekstus viešoje vietoje, bet dabar lysti į kito projekto forumą, tikrinti emigracijos skiltis, ieškoti savo žaidėjų ir juos baninti.... Na čia man jau atrodo žemas lygis.  
  4. Patinka
  5. Liūdnas
    Cezka gavo reakcijąGet_Paid tarp "Krepšinis yra žymiai geriau už futbolą" - Kaune gyvenantis audi vairuotojas.   
    su AUDI nesnAUDI įsėdi ir spAUDI, nes AUDI nečiAUDI kai gazo paspAUDI.
    audi best <3
  6. Patinka
    Cezka gavo reakcijąBlack_Hand tarp "Krepšinis yra žymiai geriau už futbolą" - Kaune gyvenantis audi vairuotojas.   
    su AUDI nesnAUDI įsėdi ir spAUDI, nes AUDI nečiAUDI kai gazo paspAUDI.
    audi best <3
  7. Patinka
    Cezka sureagavo į Rokas tarp @Rokas Tai reiškia, kad Greenside bandys gyventi be gaujų, ar jų bus galima tikėtis p   
    Prašyčiau taip stipriai nesusireikšminti ir skaityti tai kas parašyta. @Cezka kalbama buvo apie gaujas. Apie nusikalstamą veiklą niekur nebuvo užsiminta kokia jos ateitis, nes tai bus atnaujinimo siurprizas.
  8. Patinka
    Cezka gavo reakcijąHayden_Cox tarp @Rokas Tai reiškia, kad Greenside bandys gyventi be gaujų, ar jų bus galima tikėtis p   
    Reikia suprast, kad 2018 metais nebėra įdomu sėdėti darbinėje ir kelti ridą. Nėra serverio, kuris neturėtų gaujų sistemos. Paimkim LV pavyzdį. Ten žaidėjai dar laikosi vien dėl gaujų. Ten žada uždrausti CBUG. Ir išeis taip, kad nebus normalaus serverio, kur žaidėjams  patinka gaujos, Jeigu Greenside sugebėtų atsižvelgti į žaidėjų nuomonę, daryti apklausas, tai ir jiems atsirastų motyvacijos pirktis iš tų ngs, kurtis paskyras jeigu yra gavę rcon ir t.t..
    Dabar dėl to CBUG leidimo. Manau nėra taip, kad gaujose vien mokantys ta cbugą. o kiti paliekami. Yra ir tokių, kurie padeda ir nemokėdami taip šaudyt. 
    Būtų smagu, kad @Rokas @Marko_Escobar @Aivaras pasidalintu mintimis ar planuose yra nauja gaujų sistema. Toks mini pasiūlymas : sukurkit temą, kur žaidėjai pasakytų ko jie nori, kokių gaujų, ar nori CBUGO, kokių veiklų nori ir t.t.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.