Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Aaron_Exchase

Neaktyvus

  • 17

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Aaron_Exchase

  • Gimtadienis 2000.05.09
  1. Apačioje nuoroda, kaip gauni aukštesnes pareigas projekte. -----------------------------------------
  2. Parduodu aš NRG-500. Rida; virš 1k su truputį. Sudužę buvo tris kartus. Kaina 260k.
  3. Viską išjunk visas programas nereikalingas, kad tik SA:MP būtų įjungtas, taipogi išjunk ir skype programėlę. Ir prasitrink kokius atsiustus dalykus, galbūt yra kokie nereikalingi dalykai taip pat ištrink juos. Ir bandyk jungtis į serverį, jeigu neišeis, tai tada neįsivaizduoju dėl kokių problemų neįmanoma tau pažaisti dieną. Arba jeigu senas kompiuteris tai ir lagins, nes pas mane irgi truputį dieną lagina, bet pažaisti dar vis įmanoma. Manau išsispręsi šį dalyką, ir sau ramiai galėsi žaisti dieną.
  4. Kiek suprantu greit serverio gimtadienis, ruoškis ta progą kažką sudainuoti. Ne, o šiaip rimtai būtų visiškai geras dalykas kad kažkokį tai x faktoriu padarytumėt, arba dainavimo konkursą.
  5. Rašau įstatymus savus kol tamsus dangus!

  6. Sveikas, Ligitai. Malonu su tavimi susipažinti, šaunuolis kad parašei savo prisistatymą prieš visus mus, sėkmės šiame projekte tau, bei linkiu gero ir linksmo gyvenimo!
  7. Pasiūlymas yra gan normalus ir apgalvojus yra tikrai vertingas šiame serveryje. Nes dabar transportų gaisrininkų, išviso yra mažai reikia laukti kol atsiras, arba atsijungs arba kol žmogui susprogs transportas, taip pat kalbant ir apie picerijos darbą. Tiesiai šviesiai sakau aš už, už šį pasiūlymą. Daugiau lauksime tokių pasiūlymų, įvairių.
  8. Sveikas atvykęs, Lukai. Malonu susipažinti su tavimi, linkiu didžiausios sėkmės tau šiame projekte, bei žinoma ir gyvenime!
  9. Sveikas atvykęs, gerbiamasis projekto žmogau. Linkiu didžiausios sėkmės tau visur kur tik prireiks, taipogi linkiu gyvenime stiprybės ir mokykloje!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.