Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mc_Di

Neaktyvus

  • 55

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Mc_Di paskutinį kartą laimėjo Vasaris 11 2017

Mc_Di turėjo mėgstamiausio turinio!

3 sekėjų

Paskutiniai profilio lankytojai

4.265 profilio peržiūros
  1. Laiko buvo duota ta vakarą, jus nesurinkot 400 O vėliau aš juos surinkau darydamas live ir savo veikla, tai kaip sakomą "kaip norėjot himno" taip ir "gavot"
  2. Atnešiau jums nauja bomba <3

     

  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: MC Di - Небо, земля (Премьера трека) 2017 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kūrybos 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Bomba 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):
  4. Mažiau "Jou" ir jeigu varai greičiau gaudai flow'a ir trūksta žodžiu tai padaryk trumpa kokybiška pauze ir per ta laiką surask galvoje žodi kad ji ištarti Sėkmės!
  5. Stengsiuosi tobulėti, o ne degraduoti, ir ateity džiuginti savo hitais
  6. Va būtent tokios nuomonės gali mane tobulinti ir esu dėkingas tau už tai, kad sugaišinai laiko ir viską maždaug parašei, dirbu prie klaidu ir dirbsiu, tik tai kad tai buvo pirmas ir paskutinis lt repas, nes aplamai nepatinka man lietuviškai repuoti, tiesiog buvo tam tikros aplinkybės, bet tobulėti ir kitoje kalboje man taip pat reikia, ačiū už nuomone!
  7. Lt repas jau išleistas! Vertinam! Jeigu galit, subscribe mano kanalą <3

     

  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: MC Di - Laikas 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kūryba 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Lietuviškas repas, ot dushy 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):
  9. Vertinam :P

    1. Mantas

      Mantas

      Liežuvį susitvarkyk , nes senai sulužęs kažkoks.

    2. Mc_Di

      Mc_Di

      Nu ir gerai :/

       

  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: Monty - Нас замыкали берега 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano coveris 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Nes mano 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.