Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Luke_Nwm

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

744 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Luke_Nwm Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2018-02-01 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4-5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : sg forume Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : pabodo nuvalkiotos sistemos, užsimaniau kažko naujo Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visas, lengva jas vykdyti. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Medkirčiuose, na nelabai p
  2. Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Sumiyošhi_Kai 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: War_Xar 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Metėm kauliuką iš mašinos, jai aš laimiu jis man bullet'ą jai jis laimi aš jam Cometą. Nu metėm iš 200€, laimėjau nedavė..
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sumiyošhi_Kai • Už ką buvote užblokuotas ?: Prisijungiau šiandien į serverį, žiūriu užblokuotas mano IP, su kitu vartotojo vardu, net nieko nesupratau. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  4. DELETE. Žaidėjas Ignas_Lemputė atidavė pinigus gražiuoju.
  5. Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Sumiyošhi_Kai 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Ignas_Lemputė 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Na metėm kaulą iš URANUS, jai laimiu jis man 10k jai jis aš jam URANUS ir t.t Metėm laimėjau atsijungė.
  6. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sumiyoshi_Kai Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Na tiksliai nepamenu, bet jau yra gal savaitę o gal ir net dvi. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 4-5 metus minimum. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Na iš kur daugiau sužinosi negu iš sg forumo. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na ieškau kažko naujo, šis serveris pasirodė įdomus (taip ir yra) tai ir pradėjau žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.