Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Dino_Mega

Neaktyvus

  • 24

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Dino_Mega

  • Gimtadienis 2001.07.26

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Sveikas, malonu daugiau sužinoti apie tave sėkmės Mechanikų pavaduotojo pareigose
  2. Sveikinu naująjį GSPD direktorių, sėkmės jam su firma.
  3. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Dino_Mega Kam bus naudojamas kanalas?: Kanalas bus naudojamas kalbėjimo tikslams, kadangi dabar neturiu nei darbo su pakvietimu kur galėčiau bendrauti su kitais, nei kanalo kuriame ramiai galėčiau pakalbėti su draugu, tai manau šis kanalas man labai praverstu. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip, susipažinau.
  4. Mano manymu ūkininkas ar ne tik jiems reikėtu padaryti visus reikalavimus maždaug jog visi sutaptu, tarkim ridos pakelti ant ūkininkų reikia 20km, o duonos nuvežti tik 10 t.y. vienas nuvežimas ir jau viskas, o rida reikia kelti ir atskirai, tai galėtu padaryt kad tarkim ridos 10km, o duonos kokius 50 reikėtu. Bent jau man taip atrodo geriau.
  5. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dino_Mega Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šių metų Sausio 25 dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Tiksliai nepasakysiu, bet kokius 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasakė jau senokai, kažkur po serverio starto, bet tik dabar sugalvojau pradėti čia žaisti. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nėra atnaujinimų gan ilgą laiką ir labai jau nusibodo ten, tiesiog nėra daug sistemų ir jos jau pasenusios. Ar įvykdėte v
  6. Wow, pamatyti tokį atnaujinimą kai ateini iš serverio kuriame nėra jų jau ~3 metai yra gražu, tikiuosi jog tokių atnaujinimų bus dar daugiau Šaunuoliai.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.