Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Deivis_Gold

Neaktyvus

  • 10

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Deivis_Gold

  • Gimtadienis 1999.06.19

Paskutiniai profilio lankytojai

622 profilio peržiūros
  1. Šaunūs atnaujinimai, gerai padirbėta iš serverio administratorių pusės, lauksime kitų atnaujinimų,
  2. Ooo, labai gražus video Raima, labai patiko, paspaudžiau REP.
  3. Idėja nebloga, galbūt bus kada nors įgyvendinta, kaip sakė kitas forumo narys, nereiktų skelbti skelbimų kontoroje, o tiesiog atvaryti tą mašiną į aikštelę ir parašyti kainą už kiek ją nori parduoti, priėjus prie mašinos rodytų. Pvz: Mašinos pavadinimas: Sultan. Mašinos rida: 1400km. Daužtumas 4, Kaina 250k.
  4. Šitas dalykas manau nereikalingas, kaip ir minėjo kitas forumo narys, kad gali pažiūrėti per /bendradarbiai kiek tau liko iki /dpasiekimo įvykdymo.
  5. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deivis_Gold Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šio serverio žaidėjas esu nuo 2017.01.31 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SAMP serveriuose žaidžiu ilgą laiką, bet tai mano tik antrasis serveris. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Apie šį projektą sužinojau prieš +- metus, bet čia nežaidžiau. Jį sužinojau iš Supergames.lt forumo. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes šitas pasirodė įdomesnis. Senasis serveris man jau šiek tiek pabodo, todėl at

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.