Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Liudvikas_Dope

Neaktyvus

  • 39

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

776 profilio peržiūros
  1. Mėnesį nebuvau serveryje, nes buvau išvykes, šendien prisijungiu, žiūriu jau hata pas kažkoki Bena . Kū daryt?
  2. Streamas mafia 2 ir rustas! Kas galite pasekite! Ačiū! https://www.twitch.tv/liudvano
  3. Setupas tai mano. Pelė normaliai kai pripranti, bet maža.
  4. ATSIBODO BŪTI CSGO DARŽOVE? Jei išspaudžiau šypseną spaudžiam like ir prenumeruoti. Ačiū!
  5. Užsukit! https://www.twitch.tv/liudvano
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Liudvikas_Dope 2. Kiek skin dėžių parduosite: 6 3. Kiek norėtumėte gauti už vieną skin dėžę: 45k 4. Nuotrauka su įrodymu, kad turite skin dėžių: Kam man meluoti? xd 5. Papildoma informacija (nebūtina):
  7. Mano mėgstamiausia sporto šaka yra visi koviniai sportai. Pats nuo pat 9 metų lankiau karate iki 14 metų, tada padariau vienų metų pertrauka ir 15 metų perėjau į kikboksą. Mane visi koviniai sportai labai kabina, ypač kur yra "Full-contact' kai gali traukti kiek tik eina, nes taip smaigiau, kadangi turi kautis tam kad negautum pats. O pvz kokiuose karate nekontaktiniuose, tiesiog kovoji kad šeip kovotum.
  8. Žinai kaip iš manes uždirbti žaliuką Ačiū labai. Visur ieškojau tavo mod packo šito
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Liudvikas_Dope 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Gražiai, pilnai įrengtas, yra nemažai baldų pripirkta sandelyje, todėl galėsit dar prisistatyti jei norėsit. 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): 4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: Nuo 160k 5. Papildoma informacija: -
  10. Va čia tai užstumiai, nenustoju žvengt. Įdomu kiek pačiam metų kad kitus vaikais vaidini?
  11. Žiauriai dėkui, pirmiau žiauriai užknisdavo vis rašinėt /transportas
  12. Patiko? Nepamiršk LIKE, nori daugiau? Spausk SUBSCRIBE! Ačiū.
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Liudvikas_Dope • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, medikams yra tikrai labai sunku gaivinti žmonęs, nes visi juos specialiai užmuša kai mes juos gaiviname. Todėl siūlau į serverį įdėti tokia sistemą, kad žmonės negalėtu žudyti žmonių kuriuos mes gaiviname. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Padėtumėte medikams ir civiliams • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Liudvikas_Dope • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, pamačiau jog serveryje beveik nėra tvarkos, ir kadangi esu medikas man tikrai yra labai sunku gaivinti žmones, nes kol juos gaivinu, specialiai pribėga koks kiaušiukas ir jį užmušą. Siūlau įdėti serveryje saugias zonas kur renkasi daugiausiai žmonių, pvz: skelbimų kontorta, ligoninė, bankas, vyriausybe, spawnas ir t.t. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Padarytumėte tvarkos • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papil

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.