Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Šaras_Mozilla

Neaktyvus

  • 63

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Zinau,bet kai bandau per nauja tada isitrina.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sarunas_Mozilla • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida ?: Forume nusikopinau parasa,idejau ir kai spaudi issaugoti jisai dingsta. • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą : Arba cia man vienam arba visiem.Pabandykit
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sarunas_Mozilla 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Admiral.Spalva retą matysite fotkėse. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Kainos tikslios nepasakysiu siūlote jūs. 5. Papildoma informacija: Kaina siūlote jūs jeigu kaina man tiks susisieksiu su jumis žaidime.
  4. Gražu.Nieko blogo nepasakysiu viskas patogu.
  5. Anonimous-Modifikacija Sėkmingai rasta ir netrukus pateiksime ją į A.Ž!
  6. Šioje krautuvėlėje galite užsisakyti savo norminų modifikacijų,viskas greita ir lengva.Tiesiog užpildyti anketos šablona ir viskas bus surasta teks tik palaukti šiek tiek laiko. Anketos šablonas: 1.Jūsų vardas,pavardė žaidime?:
  7. Sveikas,malonu jog prisijungiai į šita serva :).Sėkmės žaidime ir gyvenime.Jeigu pagalbos reiks rašyk forume Až.
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: S'M • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi manau dėl kreditų tai,jeigu tu nori pirkt vip narsyte ir kaina pilną yra 2.03 Euro.Problema ta jeigu tu neturi visai saskaitoi tu 3 centu tai realiai tu turi pasipilditi saskaitą 3 eurais.Mano pasiūlymas jog padaryti jog pirkti kreditus 700 išeitų už 1.74 Euro.Tuomet pildyti reik tik 2 eurais. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Sutaupome pinigus. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarp
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sarunas_Mozilla 2. Kiek tune dėžių perkate: 2 Tune dėžes (42k) 3. Kiek sumokėsite už vienetą: Už 1 tdėže sumoku 21k. 4. Papildoma informacija (nebūtina): Parašykit jog parduodate ir su jumis susieksiu žaidime jog nusipirkčiau P.S Reikia tik 2.
  10. Sveikaz,gražus pristatymas,sėkmės tau žaidime bei gyvenime.
  11. Pac parodyk ka rašiai Žiaurus tu esi kažkoks pakelk į viršų ir pamatysim ka užtildyti reik
  12. Delete.No isp.(Vienu žodžiu tikiuos šito nepadarys)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.