Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Domiss_Raz

Neaktyvus

  • 90

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Domiss_Raz gavo reakcijąAbraham_Lincoln tarp Domis_Raz Laikinai Užblokavo Castro_Pro   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Castro_Pro
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Relog
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
  2. Patinka
    Domiss_Raz gavo reakcijąS_Cola tarp [1.8.1] Darbai su pakvietimu, be pakvietimo.   
    Už, bet nesutinku dėl DPD gražinimo, nes pervežėjam trūksta darbo net ir su baldų užsakymais, atskirame darbe visiškai nebus ką veikti.
  3. Patinka
    Domiss_Raz gavo reakcijąHaku_Rinha tarp |1.8.1| Pervežėjų ir verslų patobulinimas   
    ar pervežėjai susitvarkys su visais užsakymais ? Būna labai retas atvejis kai mes turim labai daug darbo ir nespėjam, bet šiaip tai rimtai nėra darbo, atsibosta rutina ir norisi keisti darba. Manau, kad ši įdėja pagyvintu pervežėju darbą.
  4. Patinka
    Domiss_Raz sureagavo į Haku_Rinha tarp |1.8.1| Pervežėjų ir verslų patobulinimas   
    Kadangi dirbu pervežėju todėl užsakymų nėra daug, aukštesnio rango žaidėjai neturi veiklos, o baldus nori palikti naujiems veidams jog galėtų lengviau pasikelti rangą. Tad reikėtų kažkokios veiklos aukštesniems rangams
  5. Patinka
    Domiss_Raz sureagavo į Haku_Rinha tarp |1.8.1| Pervežėjų ir verslų patobulinimas   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Haku_Rinha
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas siejasi su verslais ir pervežėjų firma, pervežėjų firmai trūksta veiksmo, kadangi vyksta tas pats per ta patį, važinėji tais pačiais keliais, veži ta patį transportą ir tiek. Siūlau verslams įdėti produkcijos pervežimą į kitą verslą, žaidėjai norintys apsikeisti turės užsakyti produkcijos pervežimą kurį priims pervežėjai, taip pervežėjai pervežtų produkciją į kitą verslą ir gautų šiek tiek pinigų, už užsakymą taip pat verslų savininkai galėtų kažkiek sumokėti už pervežimą, galbūt tai būtų minimalūs nuostoliai bet šiuo atveju atsirastu įdomumo pervežėjams. Taip pat ir su produkcijos pirkimu, žaidėjai norintys pirkti produkciją turės užsakyti produkcijos pervežimą į savo verslą ir taip gauti produkcijos [produkciją pirktų iš kitų verslų savininkų].
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagausėtų pervežėjams veiklos, ir tuo atveju paįdomėtų tiek verslų sistema tiek pervežėjų darbas.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
  6. Patinka
    Domiss_Raz sureagavo į Vincas_Kudirka tarp Leidinys "Varpas" Nr. 3   
    LAIKRAŠTIS "Varpas"
    Sveiki, buvau išvykęs atostogauti po gimtąjį kraštą, todėl laikraščio kūrimas buvo kiek sustojęs. Keliaudamas po Lietuvėlę pasisėmiau naujos patirties. Teko aplankyti kaimų, kurie visai nutolę nuo civilizacijos ir atvirai pasakius, nuo to ką išvydau, man "gaili ašarėlė beplovė skruostus"(citata iš Maironio "Trakų pilis"). Kaimai apleisti, daugel seklyčių stogai įgriuvę, o juose gyvena tik senyvos, visų užmirštos močiutės. Supratau, kokie kartūs yra emigracijos padariniai mūsų Lietuvėlei. Žodžiu, grįžkime atgal ir pasiskaitykime naują leidinį. Parašyta ne per daugiausiai, bet kaip sakoma, gero po truputį.
    Mafijos_Tėvas: "Šalia kelio karčema..."
    Turbūt visi žinome žymųjį RockFelerio barą, kur vyksta visi tūsai, plotai, puotos ir visos kitos linksmybės. Kas gyvena šalia šio baro mato, kaip kiekvieną vakarą vyksta vis kažkas naujo: tai kam iš bonkės per galvą kaukštelna koks pijokėlis, tai gaujinis eina apsikabinęs policininką ir kartu traukia serenadas. Tačiau tai, kas buvo užfiksuota ne per seniausiai, nematė nė  pensininkas Aloyzas, gyvenantis ilgus metus prie karčemos.  Šalia baro, žolėje kominis gulėjo... Mafijos'Tėvas! Pašalinių teigimu, jis buvo visai nugrimzdęs į transo būseną. Kažin kiek taurelių išlenkė Tėvas?


    Baldų parduotvė: pirkimo bumas jau seniai praėjo.
    Apsilankius baldų parduotuvėje matyti nejauki tuštuma, visur pilną stalų, kėdžių, tačiau žmogaus - nė kvapo. Pasižiūrėjus į baldų kainas, nepasirodė labai akį rėžiančios kainos. Tad kaip čia yra? Anot pervežėjų firmos "Baltic Delivery" pavaduotojo Freez_Armani,baldų užsakymų per dieną sulaukiama apie 15-20. Vienam tai gali pasirodyti daug, kitam mažai, tačiau prisiminus tuos laikus, kai tik buvo sukurta nauja namų sistema, iškvietimų būdavo po 200 ir gal net daugiau. Greičiausiai tokius pokyčius lėmė mados reikalas - buvo bumas, visi pirko. Dabar baldus užsisakinėja tik pavieniai asmenys, norintys susikurti jaukų namų lizdelį.


    Alio, 112 klauso? Gelbėkit, miesteliuose siautėja chuliganai!
    Atėjo neramios dienos kaimelių gyventojams - gatvėse vaikšto chuliganai su ginklais ir reketuoja pinigus! Žmonės teigia, kad nesaugausia šiuo metu yra BlueBerry kaimynystėje, prie ginklų parduotvės. Čia būriuojasi visokio plauko individai, prisipirkę naujų ginklų iš parduotuvės. Galbūt jau pats laikas uždaryti šią velnio kontorą? Pabandžiau susisiekti su ginklinės savininku, tačiau jokio atsako negavau. Nusprendžiau nuvykti tiesiai į ginklinę, bet mane sustabdė įtartinai susibūrusi grupuotė iš kurių girdėjosi keiksmai ir aršus rėkavimas. Kas žino, kas būtų man nutikę, jei būčiau prisiartinęs nors kiek arčiau jų? Nuotrauka iš įvykio vietos:

     
    Interviu iš seniausio direktoriaus, "GoldenWheels" firmos vadovo Billy_Jack

    [Žurnalistas]: Gera diena, kaip sekasi jums būti direktoriumi? Kiek žinau, jūs dabar seniausias iš visų vadovų?
    [Direktorius]: Sveiki, sekasi visai neblogai. Po 60 dienų buvo pabodusi ta pati aplinka, todėl persivadinom, pakeitėm įvaizdį. Stengiuosi būti aktyvus, daug dirbu su darbuotojais, bendrauju su jais. 
    [Ž]: Jūsų firma išties atrodo patraukliai, visados galima rasti prisijungusių darbuotojų. Koks jūsų sėkmės receptas? 
    [D]: Stengiuosi stebėti neaktyvumo/palikimo anketas, žiūriu iškvietimų kiekį. Darbuotojai patys pasako, kada nesusitvarko ir nutariam, kada reikia atrankos. 
    [Ž]: Eina jau 2 mėnesis, kaip jūs vadovaujate, ar yra ištikimų darbuotojų, kurie nuo pat pradžios su jumis?
    [D]: Taip, neseniai mus paliko globalus moderatorius Jeremy_Redwood. Toliau turiu San_Pan, kuris dirba nuo pirmos ar antros mano darytos atrankos ir yra firmos prižiūrėtojas.
    [Ž]: Išties nuostabu, kokie ištikimi darbuotojai pas jus yra.
    [D]: Taip, džiaugiuosi jais.

    [Ž]: Kaip jūs motyvuojate juos pasilikti?
    [D]: Motyvuoju juos suteikdamas daugiau privilegijų, stengiuosi sudaryti sąlygas, kad jiems būtų malonu dirbti. Leidžiu jiems pasireikšti firmos vadovavime, veiklų vedime ir kvalifikacijų rengime. Darbuotojams, kurie gerai pradirba pas mane, visada padedu kylant karjeros laiptais šiame projekte.  Patekti į kitą darbą ar net duodu patarimų siekiant direktoriaus posto. 
    [Ž]: Ar turėjote paskyrę pavaduotoją per tuos 2 mėnesius?
    [D]: Ne, man labai sunku įtikti. 
    [Ž]: Daug kas prašėsi į pareigas?
    [D]: Taip, apie 10 žmonių tikrai norėjo šių pareigų ir dabar sulaukiu žinučių. 
    [Ž]: Kiek planuojate laiko būti direktoriumi?
    [D]: Prieš pildydamas turėjau 2 pavaduotojo postus ir galutinis tikslas buvo, kad šie postai man padės "pasiimti" direktorių vasarai, nes sportuodamas turiu labai daug laiko, nes niekur neišvykstu atostogauti. Kolkas viskas puikiai klostosi ir tikiuosi man pavyks išbūti ilgiau nei visą vasarą. 
    [Ž]: O kokiu sportu užsiimate, jei nepaslaptis?
    [D]: Bėgimas(lengvoji atletika).
    [Ž]: Koks būtų jūsų palinkėjimas visiems serverio žaidėjams?
    [D]: Linkiu siekti savo užsibrėžtų tikslų, nes šiame serveryje yra visos sąlygos jiems pasiekti. 
     
    Marko_Escobar - kas jis? Narkotikų baronas ar tiesiog pasisekęs verslininkas?(III dalis)
    Šįkartą su Varpo redakcija mūsų anonimis seklys nesusisiekė. Bandėm jam skambinti nurodytu numeriu, tačiau jis jau ilgą laiką ne ryšio zonoje. Toks dingimas mus gerokai nustebino, todėl redaktorius Vincas nusprendė išsiaiškinti, kur jis yra. Kadangi gyvenamosios vietos seklys mums nebuvo pasakęs, o jo pavardės mes taipogi nežinojom, atsirado šiokia tokia problema ieškant jo. Vincas nusprendė nuvykti į policijos departamentą ir pabandyti detalizuoti žmogų pareigūnams, galbūt taip pavyks nustatyti jo asmenybę. Užmezgus pokalbį su administratore, iš šalies atėjo man kažkur matytas pareigūnas su smėlinės spalvos uniforma(man rodos tas, kur buvo Escobaro vilos pokylyje) ir pasivedė mane į nuošalesnį kambariuką. Pareigūnas ištarė: "Nelyskit, nes nutiks kaip jam" ir padavė nuotrauką, kurioje, mano siaubui, išvydau mūsų seklį ir atrodo, nebegyvą... Tęsinys kitoje dalyje.

     
    Praeiti leidiniai: 1 NUMERIS ; 2 NUMERIS ;
  7. Patinka
    Domiss_Raz sureagavo į Nico_Moretti tarp Peikiamas Policijos departamentas   
    "Niekur neparašyta - galima", "niekas nepasakė - galima", "jei sistema leidžia - galima" ir t.t. yra mano nemėgstamiausių citatų rinkinys, po kurių suabejoju žmogaus protiniais gebėjimais. Skirtumas tarp protingo ir nelabai protingo tokioje situacijoje toks, jog protingas apgalvos priimto sprendimo pasekmes iš abiejų perspektyvų, nelabai protingas - tik iš savosios. Užsidengti kliūtimi ir nespėjus jai pradingt, numinuot bombą teisėsaugininkui yra lengva, tą gali daryt ir neiššaudęs visų gaujinių, bet iš gaujinių perspektyvos tai yra akivaizdžiai nesąžiningas žaidimas, nes kliūtis visgi nedingsta nuo vienos ar dviejų kulkų, o ir pats atminavimo laikas yra juokingas - vos 5 sekundės, dėl ko užsimetęs kliūtį numinuoti bombą gali ir vienas atvykęs policininkas, kol tuo tarpu pastate laksto dviženklis skaičius gaujinių. Pamačius tokį direktoriaus požiūrį nebelieka nieko kito kaip skelbti naujus GSPD direktoriaus rinkimus, nes tiesiog nebematau kažkokių perspektyvų, visgi norisi, kad vadovas pats gebėtų nuspręst, kas galima ir kas ne, o ne lauktų, kol surašyčiau jam visas įmanomas situacijas. Gero likusio vakaro.


  8. Patinka
    Domiss_Raz sureagavo į Madd_Dogg tarp Padarom reformą naftos platformoje? [1.8.1]   
    Idėja: Darbas naftos platformoje būtų geras pajamų šaltinis visiems serverio žaidėjams, tačiau viskas priklausytų nuo jų pačių iniciatyvos, darbo spartumo. Esmė, kad naftos platformoje visi dirbtų komandiškai. 
    Naftos platforma veiktų nuo 17:00 iki 17:30 ir nuo 19:00-19:30(kad būtų suderinama su zonų grobimų)
    Prieš pradedant darbą, būtų du pasirinkimai:

    -Mechaniko pareigos -  taisyti atsiradusius gedimus naftos platformoje. Pvz. Įtrūko naftos cisterna, skubėkite jos užtaisyti arba užsidegė naftos platforma, skubėkite jos užgesinti kol kiti nesusižalojo. Mechanikų sutaisymai fiksuotųsi jų asmeninėje statistikoje(kurios prireiks išmokant atlyginimus)
    Jjeigu įtrūktų naftos cisterna, nafta rezervuare iš lėto mažėtų iki kol ją užtaisytų(apie rezervuarą žemiau)
    Mechanikams darbo atsirastų kas 3min. ir tų gedimų galėtų būti ne vienas. Tarkim, vienu metu galėtų atsirasti nuo 2 iki 5 gedimų. Gedimų intervalas didėtų priklausomai nuo krovikų skaičiaus. 
    -----.
    -Kroviko pareigos -  Principas būtų panašus kaip ir dabar. Reikėtų nešioti mažas naftos cisternas("bačkeles") į naftos rezervuaro vietą. Tikslas - užpildyti pilnai naftos rezervuarą(iki 100,000l). Kroviko atneštos "bačkelės" fiksuosis jo asmeninėje statistikoje, kurios prireiks išmokant atlyginimus.
    1 Naftos cisternos("bačkelės) kiekis galėtų būti apie 50l. Nes kad užpildyti pilnai rezervuarą, reikėtų atnešti 2,000 bačkų. Jeigu naftos platformoje dirbtų 30 krovikų, tai kiekvienas turėtų atnešti po 66 bačkas, kas yra ganėtinai daug. O visa tai reikėtų atlikti per 30min. 
    -----.

    Rezervuaras - tai naftos talpykla, kurią turėtų užpildyti krovikai. Jos dydis galėtų būti kažkur 100,000l(norma), bet galėtų kauptis ir papildomas kiekis, kad kai sistema fiksuotų 17:30 ir 20:30 rezervuaro kiekį, neįvyktų tam tikrų nesklandumų(pvz. atrodo, jau visi sukaupė 100,000l ir bam paskutinę sekundę atsiranda gedimas, pradeda tekėti nafta iš rezervuaro. Tai sistema jau fiksuos, kad nepilna bačka buvo)
    -----.
    Atlyginimo paskirstymas(koeficiento sudarymas) - kiekvieno atlyginimas priklausytų nuo naftos rezervuaro pilnumo. Jei rezervuaras užpildomas 100%, krovikai gautų 200€ už bačkelę, o mechanikai 250€ už 1 sutaisymą.
    Jei rezervuaras užpildomas 75%(75.000l), krovikai gautų 150€ už bačkelę, o mechanikai 200€ už 1 sutaisymą. 
    Ir t.t.
    -----.
    Atlyginimai būtų išmokami tik tada, kai visi būtų paleidžiami iš naftos platformos. 
    Bet šituos skaičius paimiau tik kaip pavyzdį. Realiai viską susižiūrės jau programuotojas. 
    Mechanikai gautų daugiau pinigų nei krovikai, nes gedimai atsiranda lėčiau ir ne visada juos pavyktų sugaudyti, t.y. galbūt į gedimą nuskubėjo jau kitas mechanikas. O krovikai dirba nepriklausomai, tik spėk nešti.
    -----.
    Siūlau taip pat padaryti /topus pagal uždirbtą pinigų kiekį naftos platformoje. Juk visi žinome, kaip dauguma mėgsta pasigirti tokiais dalykėliais. 
     
    Klausimai:
    Kas būtų jei žaidėjas atsijungtų darbo metu?
    -Žaidėjas prisijungęs būtų automatiškai nuteleportuojamas iš naftos platformos į darbinimo agentūrą ir negautų nė cento.
    Kas bus  jei naftos platformoje dirbtų labai daug žmonių, ar nebus susistumdymų?
    -Siūlau programuotojui padaryti ribotą darbo vietų skaičių, kad išlaikyti erdvumą ir sumažinti tikimybę lengviau užpildyti naftos rezervuarą. Taip pat reikėtų padaryti mechanikų skaičių žymiai mažesnį nei krovikų. 
     
  9. Patinka
    Domiss_Raz sureagavo į Egidijus_Frost tarp PizzaBoy night work | GreenSide.lt   
    Gražus video, kaip ir visada. Didžiausios sėkmės tolesnėje kūryboje.
  10. Patinka
    Domiss_Raz sureagavo į Egidijus_Frost tarp Perku Barry Big skiną   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Egidijus_Frost
    2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą aksesuarą, (Pavadinimas, Retumas, ID): Barry Big, ne retas.
    3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Siūlykite, nes kainos nežinau.
    4. Papildoma informacija: -
    JAU NUPIRKTA!
  11. Patinka
    Domiss_Raz sureagavo į Jimmy'Cold tarp Ivairios dainos!   
  12. Patinka
    Domiss_Raz sureagavo į Nojka_Cool tarp Greenside kaip ir kasdienybės video :D   
    Taigi sugalvojau pafilmuot kas dedasi greenside gatvėse ir parodyt visiems linksmiau. Soundtrackas biški šūds, bet editinau sunkiom sąlygom (lagynas pc) bet sakau noro buvo tai neblogas išėjo.

     

    Kokybė iš pradžių gali būt šūds, bet pagerės nes YT vid gi dar generuoja ar ką ten daro

  13. Patinka
    Domiss_Raz sureagavo į Menian_Fierro tarp [GIVEAWAY] 500,000e serverio valiuta vienam iš jūsų!   
    Labas vakaras GreenSide žaidėjai , kaip supratote iš temos pavadinimo aš atiduosiu vienam iš jūsų 500,000 serverio valiuta. Gali dalyvauti visi serverio žaidėjai , o laimėtojas bus išrinktas atsitiktinai. Ką jums reikės daryti? Jums tiesiog reikės parašyti numerį nuo 1 iki 200. Laiko turite iki 2016-03-31 maždaug į vakaro pusę. Sėkmės visiems kurie bando savo laimę. Priežastis kodėl atiduodu vienam iš jūsų tokią pinigų sumą todėl , kad serveryje turiu tikrai nemažai pinigų , todėl kodėl nepasidalinus su vienu iš jūsų!

     

    Su pagarba Menian_Fierro.

    [!] Reputacijos mygtuką NEPRIVALOMA paspausti , bet žinot kaip sakoma )))

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.