Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Staponkus

Neaktyvus

  • 8

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Staponkus sureagavo į Alus_Alude tarp $ ExtraBET Lažybos $   
    "ExtraBET lažybos" - Tai lažybų punktas, kuriame galėsite statyti savo pinigus ant pasirinktų komandų, kurias pateiksiu aš. Viskas vyks realiais koficiantais, bet žinoma, bus truputi pakoreguota "ExtraBet" lažybų kompanijos. Statyti galėsite už ( LKL, World Cup Basketball China, UEFA, NBA ) varžybų statymus pasistengsiu pateikti kiekvieną dieną, tad tie kurie domisi krepšiniu ir nori praturtėti, tavo vieta tikrai čia !
    "ExtraBET" lažybų punkto nuostatai:
    1. Leidžiama atliki maksimum - 2 statymus
    2. Statymų sumos nuo 25'000eu iki 150'000 eu (3 statymai) (viršinti griežtai draudžiama)
    3. Pinigų statymo būdai yra du :
    3.1. Bankinis pervedimas - Padarius statymą bankiniu būdų, būtina pasidaryti nuotrauką kaip pervedate pinigus į Alus_Alude saskaitą ir atsiūsti man forumo asmeninę žinutę su šita nuotrauka, bei jūsų norimu statymu.
    3.2. Jeigu sutinkate mane žaidime galite duoti į rankas ( davę pinigus pasakyti savo statymą už ką statote )
    4. Būkite atidūs, nes DRAUDŽIAMA statyti pinigus, kada yra pasibaigęs statymo laikas ( už neatidumą pinigai yra įdedami į "ExtraBet" fondą )
    5. Komentuoti pašaliniams griežtai draudžiama
    6. Asmenys kurie pastato pinigus yra neviešinami, Statymu sumos, bei laimėjimai/pralaimėjimai bus matomi pasibaigus dienos rungtynėms
    7. Pastačius statymą, jo pakeisti, atsiimti negalite, tad statykite atsakingai
    8. Visi krepšinio statymai galioja iki pagrindinio laiko pabaigos. Jeigu po pagrindinio laiko yra lygiosios laimi (Lygiosios) Statymas.
     
    "ExtraBET Lažybos" juodasis sąrašas
     Šiame saraše esantys žmonės negalės atlikti statymų neišsipirkus nurodytos sumos, ar nepasibaigus laikotarpiui.
    1. Thunder_God (2019.09.18 - 2019.12.18) - Nepagarba "ExtraBET Lažybos" savininkui - 3 mėnesiai - 300'000Eu
    2.
    3.
     
    Atnaujinimai:
     
    2019.08.25 - Sukurta KOMBO sistema. Daugiausiai galite kombinuoti 5 komandas ir maksimalus KOMBO statymas yra 200'000 Eurų. Pvz : Jeigu statote už 2 komandas kombinuotai ir abiejų koficientai yra (1.2) o kito (1.25) reiškias galutinis koficientas bus (1.45), jeigu vieno koficientas (1.54) o kito (3.16) galutinis koficientas (3.70). Visiems linkime dudžiausios sėkmės Pasaulio čempionato statyme. Pagarbiai "ExtraBET Lažybos"
    2019.09.17 - Pradėti UEFA (Čempionų Lyga) Statymai.
    2019.09.17 - Statymų skaičius padidintas iki trijų statymų. (Anksčiau buvo du).
    2019.09.18 - Sukurtas ExtraBET Lažybų juodasis sąrašas.
    2019.12.07 - Sukurti nauji statymai (Bendra taškų suma). Kas tai ? Bendra taškų suma - Jeigu statymuose yra nurodytas tašku kiekis 240.0, reiškias, kad abidvi komandos bendrai įmetusios daugiau negu 240 taškų laimi statymas (Daugiau), jeigu abidvi komandos bendrai įmeta mažiau 240,0 taškų, laimi statymas (mažiau).
    "ExtraBET lažybos" fondas - 5'000'000 Eurų
    Bus papildoma.
     
     
  2. Patinka
    Staponkus sureagavo į Mantas tarp Permainos projekto valdžioje,   
    Tada kada jie bus paruošti pilnai, tikrai visi būsite informuoti. Naujienas keliame į Greenside Facebook puslapį, ten galit pamatyti užuominu apie ateinantį atnaujinima. Tikslios datos nei vienas iš mūsų pasakyti negalime, tad prašome tiesiog kantriai palaukti ir sulaukti atsako iš mūsų. Pradeda skleistis kalbos apie parduota projektą, šis dalykas dar labiau kelią juoką. Jeigu kadanors toks atvejis būtų įvykęs tai visi puikiai žinotų ir visiems būtų oficialiai paskelbta. Žaisti sugedusi telefoną gali visi. Nepasakiau nieko naujo, tai kartoju kas kart, bet viliuosi kad kažkada patikėsite mūsų žodžiais. 
  3. Liūdnas
    Staponkus sureagavo į Rokas tarp Permainos projekto valdžioje,   
    Permainos projekto valdžioje,
    Nuo šios dienos oficialiai atsistatydinu kaip projekto administratorius. Tai reiškia, jog projektą administruos kiti, tam paskirti žmonės. Tokį sprendimą teko priimti dėl motyvacijos trūkumo ir asmeninių priežasčių susijusiu su realiu gyvenimu. Tai nereiškia, jog Mafijos_Tevas paliks „Greenside“ projektą. Toliau liksiu savininku ir stengsiuosi visą likusį laisvalaikį investuoti į projekto tobulėjimą iš techninės pusės.
    Kaip tai atsilieps projektui?
    Projekte niekas nesikeis apart poros naujų vardų projekto valdžioje. Manau, jog projektas vertas geresnio administratoriaus, kuris įdės daugiau pastangų ne tik į tvarkos palaikymą, bet ir į marketingą, žaidėjų stebėjimą, užimtumo didinimą įvairiais konkursais ir panašiai. O aš savo sukauptą patirtį panaudosiu projekto plėtrai iš techninės pusės. Tai reiškia, jog asmeniškai su manimi pabendrauti galėsite „šiek tiek“ rečiau. Už visus Jūsų, žaidėjų akimis matomus mano darbus bus atsakingi @Matthew_Bennett ir @Rebeka_Sander. Tai reiškia, jog nuo šiol šie komandos nariai administruos „Greenside“ projektą ir jie bus projekto padėties šeimininkai. Visi Jūsų buvę klausimai man nuo šiol turėtų būti adresuoti būtent šiems žmonėms. Duokite šiems žmonėms laiko ir tikiu, jog jie užsitarnaus Jūsų pagarbą!
    Matthew_Bennett - Projekto administratorius. Atsakingas už pagalbą serverio žaidėjams, paslaugas, projekto komandą, projekto plėtrą, jo vystymą ir ateities planų kūrimą.
    Rebeka_Sander - Projekto administratorė. Atsakinga už pagalbą serverio žaidėjams, paslaugas, projekto komandą, projekto plėtrą, jo vystymą ir ateities planų kūrimą.
    Asmeniškai noriu padėkoti už visus šiuos metus, jog kentėjote mane ir mano sprendimus. Paskutinis prašymas iš mano pusės jums - gerbkite ir mylėkite naujuosius projekto administratorius!
    Pagarbiai @Rokas !

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.