Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Edgaras Mix

Neaktyvus

  • 40

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Edgaras Mix

  1. Yra PC ir Mentu miestelyje, neuztenka? Nedirba gi tame siuksliaveziu darbe puse serverio, kad cia toki atnaujinima net reiketu padaryti. Kai siulai pirma paskaityk ka parasei, nes lempa yra vapsie. Koks pointas didinti maisu skaiciu ir sunkvezimio telpamu maisu skaiciu, taigi vis tiek gausis tas pats xdd p.s jei padidintu pasiekimus greiciau susirinktum, o tai nepadarytu darbo efektyvesnio, kaip tik butu laikina stotele grynai del pasiekimu. ( medaliu) Tad jei nesunku istrink, vis tiek jokios naudos is jos, kaip ir tavo mastymo.

  2. Clown fiesta kuo toliau tuo labiau xdd PRIES. Kadangi yra gryna nesamone xdd Jei as noriu pertrauka padaryti, atsipusti nuo kompiuterio ( arba samp) as prarasiu visa savo sukaupta turta vien del to, kad kazkam kitam butu idomiau zaisti. Visi, kurie cia sako uz didziaja dauguma sudaro naujokai arba zaidejai neturintys pinigu net tam verslui isigyti,  rekauja, kaip butu puiku gauti. Tiesiog kategoriskai pries, cia tas pats, jei sukaupes esi limonu ir juos Rokas atimtu, nes tu esi neaktyvus xdd Nezinau, chebra darot nesamones, konkreciai, o visi zaidejai, kurie neturi ka prarasti, o tik pasidaryti pelno sakys UZ. Jau geriau pradziai su reikalavimais darykit kazka, nes atrodo geneliausia pakolkas.

  3. PAsitikrink gal tu savo smegenu sistema.

    Kodel pries?

    1. Sakai gales armijoje pasilikti, jei nenores darbintis i PD, tai zsenbuviai armijoj uzpildys limita ir nieks negales i ji isidarbinti.

    2. Dabar kuriama, kaip tik veikla serveryje, kas neliecia darbu, ( zvejybos sistema, t.t. )

    3. Darbai su pakvietimu yra geros kokybes bei iskirtiniai tarp visu samp projektu, todel nereikia cia kazko tokio mastyti.

    4. Man kazkoks juokingas pasiulymas ir tiek. ( 12 metu vaiko sapnas parasytas)

    Sekmes igyvendinant.

    p.s kai siulai pasiulyma visada parasyk pilna t.t. kaip viskas vyks, visas smulkmenas, jog savininkus sudomintum. Jei duodi bliudeli su kose tai duok ir sauksta su kuriuo galetu valgyt. :)

  4. Pirma gal tu pazaisk sitam serveryje labiau, isdirbk visus darbus bent turek sukaupes kiekvieno darbo po 5k xp patirties, tada apgalvojas pasiulyk idejas, nes dabar tai clown fiesta.

    p.s galetu tokiems uzdrausti siulyti idejas. (padaryti nematoma pasiulymu tema) xdd

  5. 10 minutes prieš, Sabas_Brown rašė:

    Totali nesamonė :D 
    Jei į tave atsitrenkia ? tai eini iki bazės naują mašiną pasiimt ? logic ?
    Jau geriau max greitį sumažint iki 90 kokių , bet ne taip kaip tu čia pavarei

    Nu tai gerai, tu pasiulei greiti mazinti ok sutinku, o tai jei juos ismes is tr.priemones irgi sumazes greitis same shit. Todel neapsimetam protingais, as sia tema turejau omenyje ne tik, jog butinai taip, kaip as pasiuliau darytu, o kad ir pvz is jusu pasiulyma koki paiimtu, paskaite komentarus savininkai ir pamatytu, jog tikrai serveryje tai yra problema.

  6. 1 valandą prieš , Paulius_Micro rašė:

    Ką tu čia svaigsti? Gaisrininkai yra gaisrininkai, tu primesk tavo namas dega ir mes ant 60 turim atlėkt, tokie kaip tu velkasi vidury kelio, kodėl gi nepatraukus jų į šoną? Išvis, kritai akyse, Mixeri, nebėra su tavim apie ką kalbėt, gadini kitų žmonių laimę, džiaugsmą. PRIEŠ. Betkokiu atveju, prasidės ESC daužymai, manau sistemą apeit tikrai nebus sunku :D 

    Sekamo/gaudomo asmens atliekamas tyčinis ESC , traktuojamas kaip serverio klaidų išnaudojimas , blokuojant už šį nusižengimą reikia pateikti kiek įmanoma daugiau įrodymų , kad neužtektu atmaz'o kaip laggas. Kitaip sakant, cia tiktu, jei ir specialiai kenktumet serverio zaidiejams isnaudodami ESC ir apeitumet sia sistema. IP banas, galesit kurtis naujus acc, nieks netrukdys arba suzinosit kiek kainuoja unbanas ir isiminsit jo kaina. Visu pirmu, kaip tu gali sakyt, kad as lievas ar nera su manim ka kalbet, kai net nebendrauji?

  7. Pasiūlymų anketa:

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edgaras_Mix

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pats pasiūlymas yra susijęs su gaisrininkų tr.priemonę, kadangi šiuo metu jie yra " canceriai " serverio, kurie nuolatos daužo be priežasties kitus žaidėjus. Siūlau padaryti, jog jei gaisrininkas atsitrenku dideliu greičiu į kitą žaidėja, jį tiesiog išspirtu iš mašinos, kaip pavyzdžiui jeigu nėra gaisrinei vandens ir bandai purkšti tave serveris iškart išspiria iš tr.priemonės. Tai čia būtų irgi kažkas tokio.

    Arba, jei atsitrenkia nuo 70-140 greičiu mašina dingsta ir reikėtų važiuoti iki darbo vietos vėl ją pasiimti. ( ši idėja gal ir prasta, pagalvojus, nes bus, kurie netyčia atsitrenks į juos ir praras tr.priemonę).

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog, gal apmažėtų gaisrininku daužymasis į tr.priemonės, nes kaskart reikėtų įlipinėti į tp.priemonę, o mano manymu tai vis tiek nusibostu po kažkurio laiko. ( pvz 2,3 įsidaužymų )

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nereikia.

     

    P.s Jei turit savo minčių galit laisvai išreikšti arba papildyti, gal savininkus užvesim ant kelio. Už/PRIEŠ, KODĖL??

    Patiko spausk LIKE.

     

  8. Idėja tikrai žiauriai gera nieko prieš neturiu, bet klausima kyla, ar ji ilgai bus naudojama? Manau pirmus 2 menėsius, ji tikrai bus aktuali, net man pačiam, bet poto atsibos ir bus, kaip su dabartine. Manau daugiausia ji pravers dėl to, kad duoda xp ir pinigų naujokams ir gaujiniams, bet naujokai įsidarbinę į darbą su pakvietimu ji taps vėl nenaudojama. Nežinau reiktų dar pagalvoti dėl šios idėjos ir tiek, nebent savininkai patobulins.

  9. O jei yra netyciniu relogu? Vis tiek chebra ras kaip apeit sia sistema bei daug darbo reik idet, kad ji nesusibugintu ir panasiai. Nezinau tu relogu buvo ir bus ir nieko nepakeisi del to. Bet sekmes gal igyvendims man asmeniskai nesamone, nes buna ivairiu dalyku kuo met privalai reloga padaryt ar jei intikas dingtu ar ka free bana servas prasautu. Jei jau gs serveryje anticheat sistema kickina jei cheatini tai nemanau kad del relogo kazkokio darys kad banintu. ( omenyje turiu net nepadaro uz airbreaka ip bano ir pnd ciuvas kicka gauna ir vel prisijunges gali dauzyt su sobu)

  10. Chebra, aš sutikčiau šį dalyką pdaryti, bet preigūnai vos /gaudomi sarašą išvalo, tai ką čia kalbėti apie tuos šlagbaumus, tiesiog į savaitę MAX 1 kartą panaudos, kai išrinks direktoriu, o jei atsiras oficialių gaujų, tai pamirškit apie reidus, mentai tik /gaudomi valys ir į grobimus varys. Aš nei UŽ nei Prieš, tiesiog šiuo metu nėra būtinas šis atnaujinimas, kaip ir Aivaras sakė šiuo metu su darbais yra viskas gerai, geram stovi jie.

  11. Pasiūlymų anketa:

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edgaras_Mix`ioras

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą

    Taigi, sugalvojau tokią žvejybos sistemos patobūlnimą.

    Siulyčiau padaryti, žvejybos patirties gavimą, kaip darbe su pakvietimu. Patirties kiekį galima būtų keltis žvejojant.

    Pasikelus patirties skaičių :

    • Gautum didesni užmokęsti už 100 kg. ( su lyg didesniu patirties skaičiumi kiltu užmokęstis)
    • Didesnis šansas pagauti vis didesnę žuvį.
    • Pasikelus tam tikrą patirties skaičiu, galetum pirkti tinklus  su kuriais daugiau pagausi žuvies.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Motyvuotu naujokus žvėjoti, keltis patirties skaičiu bei galimybė užsidirbti, grynai nuo žvėjojime praleisto laiko.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nereik.

     

    PATIKO SPAUSK LIKE.

    KOMENTUOKITE, SIŪLYKITE KĄ REIK TOBŪLINTI UŽ/PRIEŠ

  12. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edgaras_Mix
    Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė B)) : Edgaras
    Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu :)): 1995 04 18
    Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius/Utena
    Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reikia tie turi.
    Apibūdinkite savo charakterį: Esu mldc
    Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Šaškės arba futbolas su krepšiniu
    Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Pasaulyje tokiu, kaip aš nėra
    Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Lošiu greenside. Gyvenu.
    Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Įsirašiau į pc. Įsijungiau, pažaidžiau ir patiko.
    Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Iš Ever_Never
    Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Kam reikia tas žino.

    f8e927458ff5832f2e5472fd5a28f200375.jpg
    Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Turiu. Paslaptis kas toks. Firmos direktoriaus.
    Ar turite brolių, seserų, augintinių?: 2 seses bei šunį su katinuku.
    Ar turite merginą(vaikiną)?: merginą
    Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: kam reikia tas pažįsta mane, o jei nepažįsta teamspeake gali POKE
    Jūsų nuotrauka (privaloma)

    FB:

    https://www.facebook.com/Liagas.Edgaras

    Cia kelios ALFA fotkes

    f7c1a2cd254fe13d3342080f9f3f6d2382.jpg

    bb659871c5f165dea8f19da19427157353.jpg

  13. prieš 1 valandą, Cleme Tean rašė:

    Kaip tai paskatintų žvejybą? Serveryje yra begalė pavyzdžių, iš kurių galėtum semtis idėjų. Pavyzdžiui: padaryti /varzyboszvejyba. Sistemos veikimas kiek primityvus, panašūs į /varzybos. Ši “unikali” idėja paskatintų žvejybą, o iš tavo siūlomos idėjos naudos mažai(žiūrint iš žvejybos paskatinimo perspektyvos). Savęs nardydamas nepagauk XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    primitivus ne primitivus koks skirtumas, svarbu, kad naudingas butu, o man rodos pats tu nardai i ta komanda:) nepildyciau i komanda paziureciau ka tada pasakytum, naras gi atsirado, pats Rokui sulindes cj

  14. Pasiūlymų anketa:

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  E`M

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, noriu pasiūlyti, jog būtų į /varzybas įdėta ir top daugiausiai uždirbęs žaidėjas iš žuvų gaudimo per dieną. Top 3 rodytų, kas daugiausia užsidirbo pagaudamas žuvis. Šiuo metų žvejybą yra beveik nenaudojama, kitaip tariant " žlugus ", todėl turėtų toks dalykas motyvuoti.

    Pavyzdžiui:

    TOP 3

    1 V_P pagavo už 90000 eu. žuvies.

    2 V_P pagavo už 25000 eu. žuvies.

    3 V_P pgavo už 5000 eu. žuvies.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Motyvuotu žaidėjus ypač naujokus gaudyti žuvį, isijungę /varzybas pamatytu, kad tai yra tikrai APSIMOKA bei daugiausia pagavęs laimėtų, kaip ir šiuo metu už aktyvumą/ridą prizą.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): nereikia, galit serveryje isijungt /varzybos ir mazdaug taip atrodytu.

     

    Patiko idėja LIKE.

    Išreiškite savo nuomonę KODĖL PRIEŠ/UŽ [gali būti pildoma]

  15. 3 valandas prieš , Rytis_Topsas rašė:

    Nu bet vistiek jeigu truks mechanikams detalių o medikams medikamentų ? Tai jei veši viena diena medikamentus . Tai mechanikai neturės detalių tą visą dieną...

    Nu tai as tik pasiuliau ideja, ja gali tobulinti. Kaip ir tu isreiskei savo nuomone, kuri man yra svarbi. Sakau, kaip ir rase cia vienas zmogus, kad vienas krovinys atveztu 50-100 detaliu iskarto ir pns.

  16. 2 minutes prieš, Rytis_Topsas rašė:

    prieš. Nes per daug veiklos būtų jeigu dvi firmos iš eilės užsisakytu arba visos firmos tai ka kaip suvežiosi ir kada tu spėsi tiek suvežioti ? Jaigu dar daug reikės vežti detalių ar ko ten . Tai pieva gausis tada.

    Iš dalies teisingai sakai, bet tam ir bus derybos su Furistu drk ir pvz viena diena furistai vezios MEDIKAMS kita karta mechanikams. TOdel nuolatos direktorius ir tures stebeti. Kaip pavyzdziui DPD darbo reikedavo stebeti ar elektronikos parduotuveje yra telefonu t.t.

  17. Dabar, Deividas Garning rašė:

    Nu neblogai,bet kainos kiltu tada,tvarkymo ir taip jau nemaži pinigai.

    Tai koks skirtumas, jei Rokas su Aivaru pamatys kad serveryje sukasi dideli pinigai, jie vis tiek kazka kita idejus, kur jus isleisit saibas. ( pvz buvo verslai, skin dezes, tune dezes t.t. visus istaskes saibas)

  18. Pasiūlymų anketa:

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edgaras_Mix

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

    Sveiki, taigi sugalvojau tokį pasiūlymą fūristų darbui. Kadangi dabar fūristai vežioja medikamentus, mechanikų dalis t.t. BET JOS YRA DĖL VAIZDO, kad būtų fūristams darbo. Šiuo metu yra sistema, kad direktoriai turi pirkti mašinas, TAI PRIDĖTUME SISTEMĄ, JOG galėtų pirkti pavyzdžiui PD, Medikai, mechanikai reikiamus dalykus: ginklus, medikamentus, autodalis, jog fūristai galetų atvežti. Pavyzdžiui, jog mechanikai galėtų tvarkyti garaže mašinas, direktorius užsako auto detalių, fūristų direktorius liepia darbuotojams pvz PER šiandien atvežti 6000 auto dalių, nes mechanikų direktorius užsakė ( sumoka atitinkamą sumą mechų dirikas) ir tuomet mechanikai galėtų tvarkyti jūsų susprogūsį automobilį.-

    <<- PAPILDYMAS ->>

    • Direktoriams tarkim 1 krovinis, jei jį padarytų 50-100 vnt. kainuotų max 50`000 eurų. ( priklausys nuo savininkų bei daug kas skundėsi, jog nebus iš ko algų mokėti)
    • Jog nebūtų taip, kad firmos direktorius užsiperka vienam kartui 20`000 vienetų ir jam užteks tai mėnesio, būtų kiekviename darbe limitas kiek daugiausia gali turėti saugykloje medžiagų, ginkų t.t.
    • Jeigu yra renkamas Fūristų ar kokios kitos firmos ar tiesiog fūristų direktorius nesirūpina firma, tuo met direktoriai firmų galėtų tai pirkti dviguba kaina iš serverio ir tik 50 procentų saugyklos, tai jei maximumas 5000 tai gales 2500 vnt.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?

    Direktoriai turėtų prižiūrėti, kad firmoje netrūktų pavyzdžiui mechanikai - auto detalių, Medikai - medikamentų ( jog galetu darbuotojai vežioti po namus), PD - amunicija t.t.

    Fūristų darbas būtų itin svarbus serveryje, nes tik su jų pagalba firmos galės dirbti t.t. O direktoriai turės komunikuoti su fūristų direktoriumi, kad už prieinama kainą gautų ko jiems reikia. Taip pat, Fūristų drbas būtų labiau vertinamas, negu dabar yra tiesiog eilinis darbas ir įgautų savo svarbą. kaip senais gerais laikais.

     

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

    54ff613cf30dbf607eb51a683130366d495.png

     

     

     

    Patiko idėja spausk LIKE. Nuotrauka, tiesiog vaizdui maždaug palaikyti.

    Idėja gali būt tobūlinima su jūsų siūlymais. Svarbiausia IŠREIŠKITE KODĖL UŽ/PRIEŠ

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.