Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nikolai_Vor

Neaktyvus

  • 5

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Nikolai_Vor 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Rokas_Probl 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Na viską labai nuosekliai paaiškinsiu, taigi nepatingėkit paskaityt, nes situacija tokia gan kėbli, bet teisingumas noriu, kad būtų įvykdytas. Turėjau daugiau, nei 1mln. eurų savo paskyroje, kuri buvo nesenai sukurta 2017/04/20. Juos gavau persivedęs pinigus iš kito acc (Jack_Mercedes) kuriame pardaviau daug tdeziu ir sdeziu gavęs jų per servo gimtadienį. Prisijungiau čia po turbūt daugiau, nei ke
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nikolai_Vor 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą aksesuarą, (Pavadinimas, Retumas, ID): Skin ID: 120 Skin Model Name: triboss Skin Name/Type: Triad Boss 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už skiną: Kaina derinsim. 4. Papildoma informacija:
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Nikolai_Vor 2. Perkamų patalpų dydis: 100m² 3. Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis: 1 4. Siūloma kaina: Iki 1mln. eurų. 5. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Geriausias variantas būtų tik patalpos, nes norėčiau pats viską nuo pradžių daryt, tačiau priimu ir kitokius pasiūlymus.
  4. Nu šauniai tu čia. Aš tai siūlyčiau pasidaryt dabar sąrašiuką, tų mokymo įstaigu, kurių web'ai pasenę ir apskambinėti siūlant nemokamas paslaugas. Pavyzdžių jau kaip ir turi, tai pakalbinus įstaigas, turėtų didžioji dalis sutikt. Labai gerą investiciją į ateitį pasidarysi, kai jau valgysi duona iš to gyvenime, tikrai pravers atsiliepimai, o ypač iš tokių įstaigų. Nepraleisk progos pasinaudoti tokiomis galimybėmis. Sėkmės tau darbuose.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.