Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Dallu

Neaktyvus

  • 6

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Arba jis scope neturi arba tu mamos neturi.. Nežinau kuris čia variantas...
  2. Tame „lsg“ visi servo žmonės geresni, ir kažin kaip tau sektusi šaudyti ten? Man rodos tu būtum mūsų vietoje, mes aišku kažkiek perdedame, nes taip mes naujokai čia ir dar nesame pripratę prie debilu adminų ir atsilupusių žaidėjų, bet čia aiškiai matosi kulkų nelipimas... Taip kad neturiu daugiau ką pasakyt.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tomukas_Daletore Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo vakar popietės Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 7 tinti metai eina. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Žaidžiau vienam su savo hebra, kažkas pasakė kad greenside atsirado gaujos tai nutarėm ateit padominuot Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsakiau į tai klausime prieš tai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nesunku. Kokius darbus jau teko d
  4. Nenoriu labai reklamuoti jo kanalo, bet manau kas žaidęs šį žaidimą supras kaip spaudinėt space (Pačio valiukso kanalas čia)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.