Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Inkas.

Neaktyvus

  • 26

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

4.417 profilio peržiūros
  1. Ką čia su žaislinėm mašinytėm važinėji,greitai gryšiu ir tada tavo mentai pamatys,kaip reikia bėgt nuo mentų. .Sužinojau neblogų stunt vietų,tad palinkėsiu sėkmės.
  2. Sakau kuo tave messis pakerėjo,gi jis raudoną guolį turi.
  3. Kas liečia mane ir kompiuterį - ne tavo reikalas,bet tikrai praleidžiu mažiau už tave. Visas tavo nolaifinimas matosi vaizdo įrašuose,nes kiek matau,tai visada būni veiksmuose,tai taip pagal tave gaunas,jog jeigu prisėdi prie kompiuterio - nenueini pora dienų.
  4. Matos,kad ant tiek perkaitus galva nuo to kompo,jog žmogaus nuo gyvūnų neskiri...Gaila man tokių žmonių. Kur tu matai Olando ar dar kažkieno ginimą?Pamačiau,jog knisi protą,todėl ir pakomentavau.
  5. Vieną ar du kartus į savaitę. xDD Tai taip gaunas,jog jei prisėdi,tai žopos nepakeli kokias 3 dienas?Nes jibat,nolaifini tai nevaikiškai,čj net barankos ant pilvo auga.
  6. Nesuprantu,gauja chujova ar tu per geras,nes kiek matau,tai tik tu vienas visus šaudai Sėkmės kariaujant toliau.
  7. Beni,jau visą algą išleidai kad admin nusipirktum? Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  8. Greenside - reperių kraštas! Šiaip gerai skamba
  9. Sveiki,taigi šovė idėja padaryt tokią foto. Rašau čia,nes ant būsenų banned.. ;/(įsijunkit per nuotrauką,nes čia sumažėjo)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.