Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

Dark Buffon

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

723 profilio peržiūros
  1. Daug kam yra taip buvę, bandyk išsitrinti pilnai ts 3 programą ir įsirašyti į kitą diską ( kad būtų atskiruose diskuose, samp ir gta viename o ts3 kitame ).
  2. Sveikas, čia labai lengva ir paprasta įsijunk team speak 3 programėlę ir spausk raudonai pažymėta paveiksliuką. Paspaudęs lauk, kol visą užkraus.
  3. Manau reikėtų tikrai padaryti, nes pavizdžiui gaudai čyterį ir jį stebi per /pzu ir tas kuris čyterina jo senas draugas pasako tam administratoriui kuris stebi, o jis visą laiką filmuoja ir paskui, kai užpildo užblokavimo anketą pamato kas jam pasakė, kad jis čytina. Paskui prasideda tarpusavio pukčiai ir t.t...
  4. Prieš, nes manau jeigu trugdo dirbti šaudo ar dar ką nors daro gali išsikviesti policija ir tada juos apramins arba patieks pasiimti ginklų pašaudyti ir tada bus ramūs. Tegul važiuoja su kombainais į miestelius gaus kick vieną, antrą kartą ir nebevažiuos.
  5. Pats šį seniau naudojau ir man viskas puikiausiai veikė, neturėjau nusiskundimų.
  6. Įdėja nebloga, bet manau reikėtų padaryti, kad pagalvus kam tikrą kiekį žuvų duotų daugiau pinigų. Manau didesni paskatinis būtų.
  7. Pabandyk, kai tik taip atsitinka išjunk samp lentelę ir restartuok kompiuteryje internetą ir pabandyk tada įjungti lentelę.
  8. Štai du varijantai, kurie manau tau turėtų padėti susitvarkyti

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.