Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Vuffalo_Horgrav

Neaktyvus

  • 7

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.031 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Vuffalo_HorgravKiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 4h,Jūsų kontaktiniai duomenys?: rokasleo12 (Skype)Komentaras apie darbą?: Vertinkit.Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:
  2. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Vuffalo.Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 4h.Jūsų kontaktiniai duomenys?: Skype: rokasleo12Komentaras apie darbą?: Vertinkit.Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vuffalo_Horgrav Kaip išleisite pinigus : Taupysiu. Skaičius nuo 1 iki 35 : 13.
  4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Vuffalo_HorgravKiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 4-5h.Jūsų kontaktiniai duomenys?: Yra video.Komentaras apie darbą?: Darbai nėra skirti šiam serveriui, tik noriu pasidalinti. Vertinkit . Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Elektronikos parduotuvės interjeras, skelbimų kontora.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vuffalo_Horgrav Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-07-08 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai pasiūlė. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo senas serveris, noriu išbandyti kažką naujo, o čia kiek girdėjau labai geras serveris todėl pasirinkau šį. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nebuvo. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdo

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.