Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Rocky_Lord

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

588 profilio peržiūros
  1. Ir už tokį dalyką užbaninai? Kai tavo video nieko neįrodo ir dar tu banini gražinkit man 1.45 euro, nes pats atsibaninau. Prieš banindamas išmok nufilmuoti vaizdo įrašą, nes lagina tai kaip nežinau kas.
  2. Nu tu nebejuokink, kas tu man toks, kad turėčiau atsakinėt tau.
  3. Kur tau koks atmazas, turėtum mane daryt pzu /freeze naudot,o dabar kažkoks randomas esi ir turiu tau atsakyt?:DD
  4. Kažn ką čia įrodinėji, pažiūrėjau anketa nes pasirodė mano nick ir fotografijose mano nick joks čia ridos botas tiesiog kalbėjaus ts ir apsiverčiau ir nekreipiau į tavę dėmesio, nes tu nei admin nei kažkas kitas kuriam turėčiau atsakyt. Ir net temos pavadinimas neatitinka nuotraukų.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rocky_Lord Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-07-15 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Per draugus. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :Atsibodo tiesiog. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar neteko. Ar buvo sudėtinga rasti elektroniko

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.