Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Juan_Arroyo

Neaktyvus

  • 32

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Juan_Arroyo

  • Gimtadienis 1999.07.08

Paskutiniai profilio lankytojai

2.859 profilio peržiūros
  1. Pamėgink apačioje forumo pakeisti kalbą
  2. Sveikinu naująjį firmos vadovą! Būtinai apsilankysiu atrankoje, o analizę tai...
  3. Liaupsinų šį žaidimą, nes to vertas. Žaidžiu jau virš metų ir nepasigailėjau. Visada, ko trūksta, kas atnaujinimą sutvarko, arba prideda. Mobile Legends apklausos turi daug žaidėjų, bet iš MOBA, skiriu VG pirmą vietą, kadangi lengvas tobulėjimo pastebėjimas, įtraukiantis vaidmuo, paprastumas ir kokybę. Pinigingį ir pošlus čempionatai.
  4. > Google play 4.4/ 5 > iTune - Apple 4.2/ 5 Tekstas paruoštas byJuanArroyo Žaidimas išleistas 2014 lapkričio 16 d. ant iOS platformos. Android platformą pasiekė 2015 liepos 2 d. Žanras: MOBA ( Multiplayer online battle arena ) #VainGlory arena // Sudaro trys linijų pozicijos: LANE, JUNGLE ir ROAM. Žaidimas suprojektuotas tik 3 prieš 3. Lygio kėlimas sudėtingas. pinigus ( Glory ) gauti lengviau. Valdymas spaudinėjant, arba vedžiojant pirštais. Prekių, iteams pirkimas. #VainGlory Ranked prasidės nuo turimo herojų sk
  5. [Klaida] Picininkas gali pavogti iš kito picas. Kaip transportas yra užrakintas, savininkas galės į jį įlipti, kaip tr.priemonę užrakinta, nes dabar gali įlipti kitas, arba g. VIP 5 sekundėm trumpiau sedės ligoninėje + 2 daugiau XP ofise. @Aivaras tavo sprendimui
  6. Gero važinėjimo visiems, bei smagaus žaidimo! Labos

    4954843637eba12fe202e1b0486b7d4e321.png

  7. Domiuosi ir žaidžiu krepšinį nuo mažens, pradedant kiemo lygoje.
  8. https://m.imgur.com/a/Iwbhc ATNAUJINAU http://imgur.com/a/BLByM http://imgur.com/a/ksky9
  9. NRG-500 - Rida apie 1.850 kilometro. Daužta virš 15 kartų. Juodai / baltos spalva. Siūlyk į AŽ.
  10. Mano pasiūlymas su dalybomis: Prizų gavimas nuo 2.000xp arba 5.000xp. Dalinti tik kas minutę. Žaidėjas, gavęs dežės, jas parduoti galės tik po 24 - 72 valandų, arba nuo 6.000xp - 10.000xp. Sumažinti dežių kiekį arba vietoje skin dežių, pakeisti kreditus, pinigais žaidime.
  11. Leiskite @Rokas nuspręsti ir viskas bus ramybėje, nereikia draminių diskusijų, tai tik dežės, tai tik po galais - žaidimas.
  12. Dalybas galima palikti, tik išdalinti mažesnius kiekius dežių arba daryti 1-3 kartus į mėnesį. Tai leidžia ekonomikai klestėti, žaidėjai gauna galimybių gauti pinigų ir išmėginti dežės.
  13. Viskas parašyta, sugalvota sudominančiai ir palaikau tavo pasiūlymą su žvėjyba šiam serveriui. Jeigu labiau patobulinus, įterpus smulkios vaizduotės, galima sukurti labai įdomią sistemą. UŽ! @Aivaras manau, ateityje aptarkite šį pasiūlymą su komanda ir išplėtokite. + savaitės 3 daugiausia KG žūvų gauna kuponų. Žvėjybos event vyktu automatiškai, po 2-3 kartus į dieną. Žūvį galima išsikepti ant laužo į /maistas. Žvėjybos bilietas - leis dalyvauti event - už kreditų arba pinigų sumą. Žvėjybos lygis, pasiekimai. Ýpatingasis laimikis - gaunate dežę, kurią atidarius, gausite suma kuponų
  14. Pateik daugiau svarbios informacijos, nuotraukų apie savo turimą verslą, nes tai neparodo jos vertės.
  15. Gaujų sistema sugalvota gana įdomiai ir padaryta kokybiškai. Palaikau Jūsų pastangas dėl šio projekto vardo. Laukiam sekančio atnaujinimo.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.