Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Rokas_Anderson

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Koks pgr. administracijos aktyvumas (Y). Jau savaitė laukiu, kol patikrins temą dėl apgavysčių, tačiau vis dar jokio atsakymo.

    1. Rodyti senesnius komentarus  3 komentarai
    2. Putinas

      Putinas

      tau nekatyvus aj nebesvaik gerai? tu galvoji jiems viska lengva suvaldyt per diena visas temas istikrinti??

    3. Dvl Gang

      Dvl Gang

      Ne vienas serverį esi, jeigu įdomu tai dar per dieną ~300 vartotojų pasirodo jame ir jiems reikalinga pagalba.

  2. Apgavystės atveju naudoti šią anketą : Jūsų Vardas_Pavardė : Rokas_Anderson Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Nežinau, turiu tik IP adresą: 78.57.224.250. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Pradėsiu nuo to, jog buvo pavogtas mano turtas, visas turtas, kuris buvo investuotas į automobilius ar buvo rankose (iš banko sąskaitos nepasisavino nieko, kadangi ten yra uždėtas 4 skaitmenų banko kodas). Šiandien atėjęs į serverį pamačiau, jog nebėra nei mano pinigų rankose, nei nebeturiu automobilio, viskas dingę, tik bėra banko sąskaitoje pinigai. Pr
  3. Labas vakaras, gal kas pasiūlytumėt nucrack'intą muzikos montavimo programą? Gal kas naudojat patys? Uždėsiu +r3p ;)

  4. Jei galit numeskit kokį photoshop'ą kurį patys naudojat su atsiuntimo link'u, nes kiek siunčiu - tiek neveikia. +rep uždėsiu seniukai!

  5. Jeigu kam reikia šios dienos bet'ų: (csgolounge) http://www.part.lt/img/efe55b24c9cff4308b4b9dc86c0b2cb8761.png

    1. Rokas_Anderson

      Rokas_Anderson

      Šiandien analizuoti neturiu laiko

    2. Mikas Cisum
    3. Rokas_Anderson

      Rokas_Anderson

      Iš vakarykščių betų net 6/8 buvo WIN, vienas CLOSED, o dar vienas kaip gaila bet lose 2-0. Na bet nieko, šiandien dar pastatysim seniukai!

  6. Butas randasi pagrindiniame miestelyje (spawn'e). Jo ID: 92. Daugiau informacijos apie jį tai, jog jis buvo pirktas kažkur 2015-12-27/28 dienomis (tikslios datos nepamenu). Pardavėjo v_p taipogi. Bet dabar pastebėjau jog tiek "Autoservisas" verslo savininkas bei mano butas atiteko: Aomine_Daiki. Taipogi radau informacijos iš ko pirkau verslą: Priviet_Kosmosy.
  7. Klausimas CS:GO žaidėjams. Būtų ką nors dominančių CS:GO bet'ai su 80% win ratio? Skelbčiau šiame forume, nebūtų jokio mokesčio, nes tik noriu padėti prasimušti. Ačiū už dėmesį, laukiu atsakymų.

    1. Rodyti senesnius komentarus  4 komentarai
    2. Rokas_Anderson

      Rokas_Anderson

      Pats asmeniškai statau mažai, bet jei ką ir laimiu, tai dažniausiai iškart ir parduodu, nes pačio CS:GO nebežaidžiu dėl atnaujintos rank sistemos.

  8. Jūsų Vardas_Pavardė : Rokas_Anderson Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Augustas_Lietuva Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Pradėsiu nuo to jog 2016.01.01 apie 21.00 paskelbiau žaidime skelbimų kontoroje jog parduodu butą. Žinoma iškart atsirado pirkėjas, tačiau jis nenorėjo pirkti - jis norėjo mainyti. Jo pasiūlymas buvo išties įdomus, Augustas_Lietuva man pasiūlė savo "Autoservisas" verslą, na o aš jam už jį butą su 15.000 valiutos serveryje. Aš žinoma sutikau, tačiau jis man teigė, jog yra kalėjime dar 20 minučių įkalintas, tai prašė pal
  9. Edgaro serveris išsiskiria iš kitų geru humoro jausmu (1. punktas): http://i.imgur.com/Zl0qyF9.jpg

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.