Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

Juon_Siena

Narys

  • 105

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Juon_Siena

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Juon_Siena
    Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Domina bet koks 229ID transportas, nesvarbu ar tai Sanchez, ar tai Infernus. Privalumai - turi retus ratus (Megos, Switch'ai), gerą komplektaciją (pvz. Full X-Flow)
    Siūloma kaina: Priklauso nuo mašinos.

  2. Dabar, Astral_King rašė:

    Niekas manau ir nesitiki pirmos mašinos infernuso ar sultano. Bet papildomas +20$ tarkim, tikrai padidintų motyvaciją dirbt, ir likt šiame projekte. 

     

    Papildomas 20, tu juokauji? Tu pats save girdi? :D Tai gal vos ne dvigubai algą padidinkim naujokam, ane? :D Aš ūkininkuose per dieną nesistengdamas 25k sugebu užsidirbt, seniau ridą žmonėm keldamas 50k per dieną užsidirbt. Tad stenkis, niekas tau visko ant lėkštutės nepateiks. (Ai, ir bėja, sugebėjau per savaitę grąžint žmogui 250k skolą, taipogi dirbdamas ūkyje ir keldamas žmonėms ridą :))

  3. Realiai nieko nesupratau, kažkokias pievas šneki. Kokius draugus, pažįstamus direktoriai priema? Direktoriai neturi 15 draugų priimti į darbą, tuo labiau jei ir turėtų ir tik juos priiminėtų greit skristų iš post'o. Kaip tai pritrauks žaidėjų skačių? Niekaip. Čia yra sunki ekonomika, tame ir esmė, o apie ką tu šneki, kad neįmanoma susitaupyt pinigų ant mašinų? Jei nedirbi neįmanoma, jei stengiesi, dirbi (ir mąstai realistiškai, o ne, kad sultan'ą pirksi kaip pirmą mašiną) viskas dar ir kaip įmanoma. Visi kažkada buvo naujokai, bet kaip matai, kažkaip pinigų, mašinų, turto turim. Tad nu nepyk, bet jei tu tikies nesistengdamas mašiną,turtą nusipirkt - svajok toliau.

  4. Anketa -
    • Jūsų V_P žaidime: Juon_Siena
    • Kur panaudotumėte pinigus, jei laimėtumėte: Pirkčiau verslą, seniau turėjau 100m2 2lvl, tačiau jį praradau dėl neaktyvumo. Po šito vis dar pilnai neatsistojau ant kojų, (jau beveik, tačiau dar nepilnai :D), šie pinigai labai man padėtų tai padaryti. 
    • Ar švenčiate kalėdas?: Taip, šios labai geros buvo, grįžo mano vyresnis brolis iš Vilniaus, "atšventėm" visi kartu su šeima.

    P.S. Žinau, kad greičiausiai nelaimėsiu, tačiau su šv.kalėdom visus dalyvaujančius!

    Edit - Katik prisipirkau kreditų ir atidaręs /kdeze pardaviau aukso. Tad galima sakyt, kad esu "Atsistojas ant kojų". Anketos vistiek netrinsiu, nes gal dar kažkokiu stebuklingu būdu laimėsiu, tačiau žinokit - pinigų taip daug man nebereikia.

  5. 4 minutes prieš, Jizzy rašė:

    Taip, tikrai, jei nebūtų įkeltas šventinis event’as - niekas nežaistų, įvyktų Kalėdinis stebuklas, kvailiau parašyt turbūt neįmanoma. Ne kartą ir ne du buvo aptarta ir pasakyta, kodėl nėra dažnų atnaujinimų kaip įprasta daugumai samp serverių, naivu būtų manyti, kad serverio neatnaujinant daugiau nei metus žaidėjai apie tai nediskutuos ir nereaguos neigiamai, logiška, jog bėgant laikui žaidėjų skaičius mažėja, tai normalu, juk iš sistemų pusės bendruomenė ilgą laiką nesulaukia nieko naujo, tačiau pilnai suprantu projekto administracijos strategiją (arba bent jau manau, kad suprantu), įprasti atnaujinimai, kurių sulaukia kiti projektai daromi dažnai, todėl logiška, kad ir jų apimtis nėra didelė, ko pasekoje žaidėjus tai suintriguoja labai ribotam laikotarpiui, tad manau GS pasirinktas sprendimas padaryti vieną masyvų atnaujinimą, kuris kardinaliai pakeis projektą vietoj pavienių sistemų patobulinimų ar pridėjimų, yra apgalvotas ir tinkamas, o gauti rezultatais, manau, džiugins daugumą.

    IT: Tenka pripažinti, kad šventinė veikla nėra tokia įdomi, kokia buvo Helovino laikotarpiu, tačiau kaip ir įprasta Greenside, viskas padaryta unikaliai, kokybiškai ir apgalvotai, nors samp’as nebėra tas dalykas, kurį mėgstu veikti laisvalaikiu, Jūs vis dar išlikote vienintelis serveris, kurio veiklą seku ir projektu domiuosi bent minimaliai, linksmų švenčių.

    Jei nori mano nuomonės (nesakau, kad ji teisinga), jie tai naudoja kaip priedangą labiau. Manau, kad jie labiau viską atideda paskutiniai minutei ir viskas, mano nuomone jau geriau daugiau mažų atnaujinimų, nei vienas didelis. Vienintelis skirtumas, kad galėsim pasmėgauti naujomis funkcijomis ankščiau, prie jų priprasti, o dabar jei jie daro tarkim 2 naujus dalykus (t.y. pakeičia tarkim salono išvaizdą ir kažkokią sistemą pakeičia), vietoj to, kad išleist vienu metu abi, išleist atskirai ir leist žmonėm viena jų pasimėgaut ankščiau. Tikiuos neprirašiau čia nesamonių, nes jau esu pavargęs, o kai esu pavargęs šneku nesąmones :D

  6. 29 minutes prieš, Jackie_Sweet rašė:

    Reiktų džiaugtis, kad yra bent jau Šv. Kalėdų atnaujinimas, kurio galėjo ir nebūti dėl didelio dėmesio į pagrindinį atnaujinimą. Sukurta kažkas naujo bei logiško. Matomai, toks event'as yra tam, kad per daug neuždirbti iš šito event'o ir sutvarkyti ekonomiką serveryje. Linksmų švenčių.

    "Reiktų džiaugtis, kad bent yra jau Šv.Kalėdų atnaujinimas..." no shit, jei nebūtų niekas nežaistų, ir tai jie sėdi *cenzūra*nas sudėja ir nieko nedaro, atnaujinimų ilgai nėra. Niekas nesikeičia, jei dar to nebūtų pridėją niekas neloštų, jau šiandien sutikau žmogų kuris masto leavint vien dėl to, kad nėra atnaujinimų ir ant kiek graudus šitas event'as.

  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Juon_Siena
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Transportas turi Full X-Flow komplektaciją su Switch ratais, ir 1400 ridos kiek jį turiu jis buvo prižiūrėtas, tačiau didžiausia problema, kad kol mašina ėjo per rankas, kaikurie savininkai ją sudaužė net 4 kartus. Bagažinė visiškai tuščia, nei narkotikų, nei ginklų joje nėra.
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/U0zwXpd
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Daugiausiai man yra pasiūlę 500 000 tūkst.  (pradėjau pardavynėti tik šiandien), tačiau norisi daugiau. (Geriausia būtų bent 600 000 tūkst., gavęs tokį pasiūlymą greičiausiai parduočiau vietoj)

  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Juon_Siena
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Paprastas žalias Infernusas, nieko nuostabaus.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/8xOlAUv
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 450k

  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Juon_Siena
    2. Parduodamų patalpų dydis: 100m2
    3. Verslo lygis: 2Lvl
    4. Verslo šaka: Maistas
    5. Norima kaina už verslą: Siūlom
    6. Nuotraukos su verslo informacija: https://imgur.com/a/Z5qCslj
    7. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Parduodu, nes negalėsiu pražaisti tam tikrą laiką serveryjė. Tokių pasiulymų kaip 700k nereikia, ačiū.

  10. Anketos šablonas jei negalite užtildyti pats (Prašau užtildyti Vardas_Pavardė)

    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenįJuon_Siena

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėmsLukas_Placiakelnis

    3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildytiĮžeidinėjimai, ne pirmas kartas, taip aš ižeidžiau ir jį, tačiau turiu įrodymus kaip įžeidinėjo ir ankščiau.

    4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikaltohttps://imgur.com/a/zJ1Dtr1

  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Juon_Siena
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Abi tačkos profesionaliai perdažytos, rudžių neturi, Sultan'as visų varomūjų, spoileris, sidescirt'ai, dūslikai, bamperiai, stogas iš senukų su akcija pirkti. Abi priemonės pergabentos iš amerikos, Dyleriui ar narkomanui gyvenime nepriklausė, tad jokių narkotikų ar ginklų po sedynėm nerasit.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/BFcPsW8
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Esu atviras pasiūlymams.

  12. On 2019-04-15 at 13:32, Edga_Bmww rašė:

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edga_Bmw
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Sultan: Parduodamas gražus bei vertas demesio mašiniukas, full xflow su alien spoileriu štai tokio tipo aš mėgstu sultan ir atrodo tikrai gerai, spalva retą, visi mėgsta mega ratus štai jie. Elegy: Vadinama chuliganke, reta ruda spalva su switch ratais ir xflow spoileriu perkant dėl savęs pinigu negailėsit.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): Sultan: ČIA Elegy: ČIA
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Sultan: 1m Elegy: 400k. (Kaina galima derintis.) Tai pat domina keitimas.
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): -

    Už ką čia 1mln ?

  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Juon_Siena
    2. Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius, rida: Perku Buffalo, be rudžių, įlenkimų ar įbrežimų, privalumas - žalia 229ID spalva (tačiau jei neturit)
    3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Mainau, tačiau būkit pasiruošę damokėt, nebent turit jau labai labai retą Buffalo.
    4. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Jei turit Buffalo, bet nėra rėtos spalvos - nė nerašykit.

  14. 1 minute prieš, Tomas_Salvatrucha rašė:

    Dėl pigesnio remonto pamiršau paminėt, kad būtu galima padaryti limita ridos. Na, o dėl kainų su daužtumu tai ačiū, kad paaiškinai nes esu naujokas todėl man daug kas nauja.

    Ridos limitą ? Niekas taip nedarys, nesamone tuo labiau. Suprantu, kad naujokas, bet šitas pasiūlymas be ryšio.

  15. Anketa

    Vardas_PavardėJuon_Siena

    Jūsų ieškoma modifikacijaModPack, su ENB, turi veikti tune, ir būtų gerai jei mašinos per daug nesiskirtų nuo tikrosios, tačiau, kad ir nebūtų vienas prie vieno, vaizdinės medžiagos skilty numesiu pavizdį (mašinos turi būti žmonių vairuojamos šiame serveryje, tad ne kokios karinės, jei labai patiks serveryje duosiu +-10k.), bėje, ENB turi būti High End, tikiuosi ne per daug prašau, jei taip gali pristatyti tik vieną šių prašymų. Ačiū.

    Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nebūtina):https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/20605-new-sultan-v10.html

    Ar reikės pagalbos įsirašyti modifikaciją?Žinant mane turbūt, kad taip, tačiau gali būti, kad ne.

  16. Už abu esu PRIEŠ, dėl dviračių, nes jie visur mėtysis ir tiesiog gadins kitiem gyvenimą, o dėl ridos, tu pats atsakiai kokia esmė ją kelti, dėl pinigų, papildomas būdas užsidirbti. Kaip suprantu minėjai, kad kuo didesnė rida tuo greičiau važiuoja. O ne atvirkščiai turėtų būt ? O dėl kainos taisymo - ko tu tikies ? Pagal tokią logiką kai tu pasieksi pakankamą kiekį ridos transportą taisyti bus nemokama, kas tiesiog gadins ekonomiką. Tuo labiau rida yra tikrai naudotina, nes kuo didesnė rida - tuo daugiau pinigų gausi už Tr.Priemonę. Arba, jei tarkim Tr.Priemonė turi 1 daužtumą, ir daug 10k ridos matosi, kad žmogus ją prižiūrėjo, todėl kaina dėl daužtumo galima sakyti nenumažės. O jei 10km ridos ir 1 daužtumo iškart gali su savininku pasiderėt, nes mažai ridos ir jau yra daužtumas, tokiu būdu aš vakar nusimušau kaina. Tad rida ir taip turi pakankamai pliusų, ir yra malonumas ją kelti, tad kaip jau ir minėjau, esu PRIEŠ.

  17. Dabar, Nojus_Box rašė:

    Niekada nenaudoju viso modpack'o, nebent testavimams, šeip stengiuos iš savo patirties susirasti modifikacijas.Jei crashina tai pasakyk kurį žadi naudoti, nes dažniausia problema yra ant win10 jiems reikia enb fixų, bet gali kilti ir dėl modloaderio modifikacijų.

    Pirmiausia įsikelk enb ir tada parsisiūsk fixus kur bus apačioje tada juos sukelk į gta derektoriją ir paleisk startup samp admin teisėmis, kad labiau suprastum: https://imgur.com/a/0ntLWxm

     

    ŠITIE FIXAI LEISTINI, BE PANIKOS TIK

    https://www40.zippyshare.com/v/Y7gW2zNZ/file.html

    https://www.upload.ee/files/7167413/windows_10_fix.7z.html

    Jei žaidime norėsi nuleisti žaidimą siūlyčiau paspausti "esc" nes daug kam buginasi jog nerodo tekstūrų kai grįžta iš afk

     

    Nu, ačiū, kad pasakei apie fix'ą, aš vis dėl crash'ų persirašynėju GTA, nes kiek pastebiu, kad nuo ENB tik crashina, nuo mod'ų nei crashina, nei lagina. :D

  18. Dabar, Nojus_Box rašė:

    Šeip tai sakįčiau imti 2 arba 4 varijantus, pirmas savo jau biški atgyveno bet geras, o 4 katik iškeptas.

    O gal jei naudojies vienų iš jų numest download link'ą viso GTA ? Nes aš bent jau kai visus juos atskirai instalinuos crashint pradeda, jokie anticrasher'iai nepadeda, niekas. Ačiū, kad ir koks atsakymas bebūtų.

     

  19. 8 minutes prieš, Nojus_Box rašė:

    Sveiki ponas, ką patarti reikėtų?

    Sveikas, kurį patartum instaliuotis ? Kompiuteris išveža visus naujausius žaidimus high-very high grafikomis, tad apie specifikacijas nesijaudink :D Ačiū btw

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.