Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

MattKozėriukas

Narys

  • 134

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.036 profilio peržiūros
  1. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Matt_Kozėriukas. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Pijuz_Black. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai, per /sms. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : SPASUTI 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : SPASUTI
  2. TIk yra iš emės 1 - tai, kad sanchez tau pradavė Kazuya_Ryuu tdėžių nedėjei. Kad nesiskaitytu, kaip freepost'as siūlau 15.000 €.
  3. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Matt_Kozėriukas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Rokas_Rokasne 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/a/Q670T 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/a/Q670T
  4. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt_Kozeriukas ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Spausti čia. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) Spausti čia. ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Padarau pirmanybę siūlymams patikusiai žmogaus siūlytai kainai tam asmeniui ir parduosiu. ◘ Papildoma informacija: Tuščia.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavarde Matt_Kozeriukas. 2. Ar atlikote viską kas buvo nurodyta? Teip.
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Matt_Kozeriukas. 2. Parduodamos tr. priemonės pavadinimas: Savanna 3. Parduodamos tr. priemonės kaina: Siūlom. Jei matysiu, kad kainos nekyla lyg mano norimas neparduosiu. 4. Informacija apie tr. priemonę - rida, išvaizda: Viskas apačioje nuotraukoje. 5. Tr. priemonės nuotraukos: http://imgur.com/a/6sfno 6. Papildoma informacija( jei neturite ko pridurti - šio punkto galite nekopijuoti ): Šios tunės mašinos serveryje dar nėra. Tai reiškia, kad nėra painjob su orginalia, o čia yra.
  7. Jūsų Vardas_Pavardė : Matt_Kozeriukas Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : James_Rider Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Tiasiog visą diena pirkinėju tdėžes. Ir pamačiau James_Rider bepardavynėjant tdėžę sugalvojau nusipirkti. Na gera širdelė plika *cenzūra*elė Tai vat. Sakė praisiūs tuoj taškų. Arma_Speed bandė ji pagauti tasbėgos pasivartė ir nebeprisijungė. http://imgur.com/a/DjA31 P.s Norėčiau atgauti nors kažkiek ant tdėžių išleistos sumos tai apie 100.000 europinių.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.