Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Shadow Warrior

Neaktyvus

  • 6

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Shadow Warrior

  • Gimtadienis 2000.12.27

Paskutiniai profilio lankytojai

733 profilio peržiūros
  1. Mano manymų nereikia čia jokių šitokių galima paimti viską parašyti tiesiog per žaidimą ir pasidaryti įrodymus ir su įrodymais tu laisvai gali daryti. Bet ši įdėja iš dalies užtikrintų viską.
  2. Įdėja šie tiek nuvalkiota, matyti kiekviename serveryje tų degalinių. Gal nebloga būtų jeigu ją patobulintum. Pasiūlymas iš mano pusės: Kad būtų San Fierro miesto pakraštyje degalinė, kurioje būtų pigiausia elektra, bet galėtų krautis tik pusvalandį nuo 21:30 iki 22:00 valandos. Kiekvienos mašinos elektros kaina būtų skirtinga, ta prasme, jeigu mašina pigesnė ir elektra pigesnė tai mašinai. Ir taip galima pridėti įvairių dalykų šiai įdėjai, kad ji būtų išskirtinė.
  3. Žaidėjams naudos neatneštų, bet ekonomikai būtų geriau ir pagyvintų žaidimą truputį. Tik mechanikams naudos būtų , o šiaip nemanau ar geras pasiūlymas būtų.
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Shadow_Warrior Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017 m. gruodžio 2 dienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 1-2 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Facebook pastebėjau , kaip kiti draugai dalinosi. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Žaidžiau DM tipo serveryje , atsibodo tasptas per tą patį bei norėjosi ramesnio žaidimo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau visas ir buvo visiškai nesunku. K

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.