Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Bmw_Bumeris

Neaktyvus

  • 124

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Pasimetęs
    Bmw_Bumeris gavo reakcijąJett_Jenkins tarp Cartel Medellin   
    Eiktu lape greičiau tave paimtu naujokas katik sampą parsisiuntęs. 
  2. Ačiū
    Bmw_Bumeris gavo reakcijąVaskimantas tarp Cartel Medellin   
    Eiktu lape greičiau tave paimtu naujokas katik sampą parsisiuntęs. 
  3. Patinka
    Bmw_Bumeris sureagavo į Nerijus_Mahoney tarp GTA:SA BMX Movie (2018)   
    sveiki, dalinuos nauju bmx filmuku. kviečiu taip pat įvertint senesnius klipus kanale. https://www.youtube.com/channel/UC5LUQZaYJD56TZbN1X0M02A/videos?view_as=subscriber
     
  4. Liūdnas
    Bmw_Bumeris sureagavo į Marko_Escobar tarp [ XXXVIII ] Verslo 200m2 aukcionas!   
    Patvirtinti statymai,
    Bmw_Bumeris  1.601.135 €
    Duff_Silva 1.750.000€
    Aukciono laimėtojas Duff_Silva!
  5. Haha
    Bmw_Bumeris sureagavo į Zet_Energy tarp Prašau užbaninti Lukas_Mohito (scammer)   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zet_Energy
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Mohito
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Pardavineja kreditus už žaidimo valiuta.. (išbandžiau nufilmavau, nesitikejau jog gausiu bet reikia pafilmuot galvoju)
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
     
  6. Patinka
    Bmw_Bumeris sureagavo į Mister_Crime tarp Prisistatau Mister_Crime   
    Sveikučiai! Ar dar pamenate mane, Svaiką? Taigi, kadangi praėjo jau šimtas metų nuo praeito karto kai prisistačiau, ir manau labai išgražėjau, prisistatysiu dar kartelį
    Žaidime, nors ir retas svečias, vaidinuosi Mister_Crime. Man yra 20 metų ir nors gyvenu Anglijoje, Lietuvoj galiu jau pirkt alaus . Esu koledžo studentas, ir prieš galvodami jog esu protingas pridursiu jog Anglijos koledžas lygus Lietuvos profkėj. Anglijoje gyvenu jau dafiga metų, o jei tiksliau tai beveik 6. Būtent dėl to lietuvių pas Almą ėjau paskutinį kartą dar būdamas 9toj klasėj, todėl mano skyryba ir šiaip rašyba gali būti kiek prastoka :D.   
    Kaip ir sakiau mokausi koledže, tiksliau - verslumą. Prieš galvodami jog esu dar vienas “būsimas vadybininkas” jus pertrauksiu - mane labiausiai domina marketingas. Mėgstu psichologiją, todėl baigęs koledžą ketinu studijuoti universitete, jeigu pavyks baigti gerais pažymiais pasirinksiu Market research ir marketing psychology modulius, na ir žiūrėsim kaip seksis . 
    Žaidžiu lolą, mėgstu anime ir veipinu. Čia turbūt trys visų nemėgstamiausi dalykai, bet whatever ;D. Jeigu ką nors domina mano veipas: https://imgur.com/a/R4hQNS7 . Čia vienas iš tų kur jeigu nemoki naudotis išsitaško veidai, na mano dar sveikas (kolkas).  Lolo rankas silver 5, nestumkit pradėjau žaist nesenai, maininu annie, nu dabar jau su vladu judu, bet anksčiau žaisdavau vientik annie, garen ir syndra, ahueni champai, lengviau išmokti patį žaidimą prieš bandant kažką “crazy”. Žaidžiu neilgai, bet daug. Per šį sezoną sugebėjau nukristi iki b5 ir pakilti s5 be jokio boosto tai aš kaip ir happy. Kas liečia animę, tai top 5: Steins Gate (laukiu kol antras sez pilnas bus <3, noriu viską iš karto pažiūrėt) Naruto, Parasyte, Erased na ir Tokyo Ghoul. Visi 5 ahueni anime kuriuos apsimoka žiūrėti  
    Kaip ir sportuoju, bet labai slabnai galėčiau ir geriau Dirbu Ikėjoj, warehouse, dirbu tris dienas per savaitę nu ždž vistiek nemanau, jog čia kam įdomu tai . Ai ir žinau jog vistiek kažkas užklaus, tai panelę turiu, nuotraukų nesharinsiu :D. Kartais parūkau 420 šią savaitę lekiu į Olandiją patikrint ką gero turi. 
    Greenside esu pasiekęs visko ko norėjau, buvau fūristų diretoriumi (ahuenu tarpkitko) ir globaliu moderatoriumi (nebuvau blogas, bet žaidime nieko nedariau x( ) Atsimenu anksčiau klausimas būdavo kokie mano tikslai GS serve, tai išdalinti savo turimus 12m per savo blogus, bet priklauso nuo to kaip laiko bus, jeigu išeis kaip noriu, turėtų būti smagu

    Čia kelios ero foto: 
    https://imgur.com/a/GqbReFJ - nusišypsojau, nes kaip tėvas sakydavo šypsokis kol dantų neišmušiau
    https://imgur.com/a/hSw63TQ - čia šiaip ero kaip atrodžiau prieš metus
    https://imgur.com/a/Es93tKl - iškirpau iš video, nes neturėjau kokių ft daugiau. Prisimerkęs, nes taip jau būna parūkius. 
    https://imgur.com/a/A92zas8 - panelėm sudrėkinti. Enjoy
    Prisistatau, nes ketinu pradėti kiek keistoką veiklą šią vasarą. Kažkada esu rašęs kelis dienraščius, kur kalbėdavau apie įvairius dalykus, kadangi man patiko norėčiau pratęsti tą veiklą. 
    Tai va toks mano kuklutis prisistatymas ;D  
     
  7. Liūdnas
    Bmw_Bumeris sureagavo į Edga_Cold tarp Parduodamas Infernus   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edga_New
    2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Parduodu Infernusa, raudona spalva 17id. Su vardiniais numeriais.
    3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/7PnNLcj
    4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 500k.
    5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):  -
  8. Patinka
    Bmw_Bumeris sureagavo į Cause tarp Prisistatau Earth_Ceejay   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Earth_Ceejey
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Samiras
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1995-12-30
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Neturiu priežasties slėpti savo asmenybės. Facebook: Šiaip Samiras
    • Apibūdinkite savo charakterį: Esu paprastas žmogus kaip ir visi, neišsiskiriantis, linksmas bei mėgstantis bendraut.
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Fudbolas 
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Neesu išskirtinis, bet turiu savo galva, del laidiniu draugu ne einu už savus, kurie stume.
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Užsiimu Muay Thai kas nežino tai kovos be taisyklių, Laisvalaikį žaidžiu sampa  
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Projekte kuriame žaidžiau seniau, (pirmajame projekte) sklido kalbos apie šį projektą, todėl kaip tik buvo startas apsilankiau, patiko.
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: @Marko_Escobar @Karolis_Sudoku @Vycka_Flex
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Realybėje planuoju būt žmogumi, kuo tikrai nepasižymi daugelis šiais laikais, kad ir kaip būtų gaila. varijantų daug o nežinau kaip pasirinkti, bus matyt. 
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu sese broli 
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Taip turiu
    • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Galbūt nori sužinoti ką nors plačiau? Reikia pagalbos? Kreipkis a-z, visada padėsiu.  Soriukas už smulkų prisistatymą, neesu iškalbingas šiomis dienomis.
    • Jūsų nuotrauka (privaloma):  

  9. Patinka
    Bmw_Bumeris sureagavo į Selija tarp Selijos LAIKRAŠTIS. Nr5   
    Nr. 5
    Saulė šviečia, karšta, paukščiai čiulba, visur ŽALIA, žydi gėlės, o tas alyvų kvapas! Eini ir apsineši. Nepaisant skraidančių drugelių – nusikaltimai nesiliauja. Šį kartą pateikiu kriminalinį straipsnį. Šie nusikaltėliai buvę GS direktoriai, ir yra ieškomi už savo nešvarius darbelius.
     

     
    Ar pamenate ex fūristų direktorių Mister_Crime?
    Kažkada jam buvo problemos su pilvu, į tualetą ėjo per visą dieną didžiojo reikalo net 5 kartus, tikėkimės ši baisi liga jau praėjo. Tai va, dabar Mister_Crime bando įsilaužti ir apvogti Marko_Escobar, be signalizacijos ir kamerų, vilą. Mister_Crime juda nepastebimai, visai kaip nindzė. Paskutinį kartą jis galimai pastebėtas trečią valandą nakties, bandant perlipti didžiulę Marko nuosavybės tvorą. Kol kas dingo tik brangūs sodo įrankiai. Mister_Crime niekaip nepagaunamas policijos pareigūnų. Pasikartosiu, jis lyg koks nindzė!
     
     

     
    Rolling_Paul – kadaise buvęs medikų direktorius.
    Sritis – chirurgas. Rolling_Paul atlikinėdavo plastines operacijas ir vyrams ir panelėms, tačiau pagrinde panelėms. Į jį buvo galima kreiptis dėl lūpų putlinimo, riebalų nusiurbimo, krūtinės didinimo ir panašiai. Rollingas tapęs turtingu metė medikų darbą, susirado 20metų jaunesnį supermodelį ir su ja išskrido į Turkiją. Dabar jis kiekvieną dieną deginasi prie baseino su savo panele, mėgaujasi masažiukais ir rūko pypkę. Rolling_Paul ieškomas už nelegalią veiklą savo operacinėje su klientėmis ir tikriausiai bus greit rastas.
     

     

     
    Matt_Payne
    Buvęs policijos direktorius  – atėjęs ne emocijų reikšti, o padaryti tvarką. Matt_Payne po atsistatydinimo parodė kelis manevrus su mašina – kiek pagreitinęs skrido tarytum raketa per močiučių gėlynus, kelio ženklus ir galiausiai numušė dviratininką. Tada nusprendė nepastebimai pasišalinti iš įvykio vietos, jį vijosi vokiečių aviganis ir pasak liudytojų – įkando į užpakalį. Kaip ten bebūtų, pabėgimas iš įvykio vietos – sėkmingas. Vyksta tyrimas – Matt_Payne ieškomas.
     
     

     
    Billy_Jack (ex mechanikų direktorius)
    Išsilavinimas – automechanikas ;
    Darbas – automobilių remontas;
    Hobis – viskas kas susiję su automobiliais;
    Namai – garažas;
    Mylimoji – GRAŽUOLĖ GELTONA HUNTLEY;
    Teisės – praradęs;
    Rankos neatsiplauna nuo tepalų.
    Pats eksportuodavo mašinas iš Vokietijos, pigiomis detalėmis suremontuodavo ir bandydavo perparduoti. Prieš pusę metų suko varkę bandydamas verslininkui pramušti nevažiuojančią mašiną, viskas vyko ne pagal planą ir buvo pasodintas į kalėjimą. Tačiau tai ne viskas – Billy_Jack nesenai pabėgo iš kalėjimo, palikęs raštelį:
    „Nukilinsiu Nico_Moretti“. 

     

    Tai paskutinysis Selijos laikraščio numeris.
    Kiti numeriai:
    Nr1
    Nr2
    Nr3
    Nr4
     
  10. Patinka
    Bmw_Bumeris sureagavo į Marko_Escobar tarp Rekomenduojamos transporto TUNE kainos   
  11. Haha
    Bmw_Bumeris gavo reakcijąThe_Spokis tarp Prasau uzblokuoti Pijus_Seb   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Bmw_Bumeris
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Pijus_Seb
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Apgaudinejimai(kaulo zaidimas daugiau kaip is 25,000$
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  12. Patinka
    Bmw_Bumeris gavo reakcijąTomukas Tomas tarp [0.1.8.7] Pasiulymas su /top   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Bmw_Bumeris
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Tiesiog pastebejau, kad /top lentelese yra senai uzblokuotu zaideju Rcon ar su vartotojo konfiskacija zaideju V_P. Tai siulau isimti siu zaideju V_P is /top lenteliu, nes manau, kad kiekvenam zaidejuj butu malonu matyti savo V_P /top lenteleje.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Tiesiog zaidejams butu lengviau pasikelti i topus, nes seniai uzblokuoti zaidejai daug visko uzkaupe ir neleidzia naujems zaidejams pasiekti /top
  13. Patinka
    Bmw_Bumeris sureagavo į Tomukas Tomas tarp [0.1.8.7] Pasiulymas su /top   
    Šjp tie žaidėjai kurie jau seniai gavę RCON'us nėra nusipelnę, kad jų vardai būtų ištrinti iš top'ų lentelės nes jie jos nusipelnę. Bet dėl dabartinio serverio gyvavimo galiu pasakyti, kad esu UŽ šį pasiūlymą, nes atsirado daugiau kitų žaidėjų kurie nori pakeisti tuos vardus savais.
  14. Patinka
    Bmw_Bumeris gavo reakcijąPronis_Kadilaks tarp [0.1.8.7] Pasiulymas su /top   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Bmw_Bumeris
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Tiesiog pastebejau, kad /top lentelese yra senai uzblokuotu zaideju Rcon ar su vartotojo konfiskacija zaideju V_P. Tai siulau isimti siu zaideju V_P is /top lenteliu, nes manau, kad kiekvenam zaidejuj butu malonu matyti savo V_P /top lenteleje.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Tiesiog zaidejams butu lengviau pasikelti i topus, nes seniai uzblokuoti zaidejai daug visko uzkaupe ir neleidzia naujems zaidejams pasiekti /top
  15. Ačiū
    Bmw_Bumeris sureagavo į Edga_Cold tarp Peikiu mechaniku direktoriu Saulius_Tuneriss   
    DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Edga_New
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Saulius_Tuneriss
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Mechaniku direktorius
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:blogai naudoja komanda direktoriu
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:nezinau
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : ČIA BUVO ĮRODYMAI
  16. Haha
    Bmw_Bumeris sureagavo į Egidijus_Keza tarp Zvonink_Man užblokavau Trevor_Verrosa   
    Užblokavimo apeliacija nepatvirtinta.
     
    Jeigu nesupranti ir nesi įtikinės, kad tikrai žaidėjas naudoja neleistinas programas, tai prašau susisiekti su tvarkos prižiūrėtojais ir pažiūrėjus nuspręsim ką galima padaryti dėl jūsų nufilmuotos medžiagos, o ne dabar kaip blokuoji už belieka , nes už tokias pasikartojančias anketas būsi baudžiamas įspėjimais.
  17. Patinka
    Bmw_Bumeris sureagavo į Pronis_Kadilaks tarp [0.1.8.6]Pasiūlymas serveriui: bagažinės inventorius garaže   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pronis_Kadilaks
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, jog pasirinkus mašiną garaže(bet jos neišvarius į lauką) rodytų jos bagažinės inventorių. Taip būtų žymiai papraščiau gaudytis tarp mašinų bagažinių kuriuose yra tavo norimas ginklas, nes dabar jeigu turi daugiau tų mašinų su ginklais sunku atrasti tą tr. priemonė kurioje yra tavo norimas ginklas. Dabar ieškant tų ginklų tarp mašinų yra grynas vargas, kiekvieną mašiną išsivarinėti į lauką, atidaryti bagažinė ir tikrinti jos vidų. Taip pat pasitaiko variantų, kada išsivarius mašiną į lauką ji susibugina ir pradingsta, todėl turi mokėt 1.5k, kad ją atstatytum :/
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebebūtų tiek daug to bereikalingo vargo varinėjant mašinas į lauką.
     
  18. Patinka
    Bmw_Bumeris sureagavo į Tamsos_Tvarkdarys tarp Peikiu Mechaniku Direktoriu Saulius_Tuneriss   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tamsos_Tvardarys
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Saulius_Tuneriss
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechaniku
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Darbuotojas būdamas Gėdos stulpe  stulpe dirba jo firmai jog negalima, kaip asmuo yra NDS dirbti dabar su pakvietimu.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:  Darbuotojas dirba būdamas gėdos  stulpe.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/eNLQduu
  19. Patinka
    Bmw_Bumeris gavo reakcijąMatas_Green tarp Prasau uzblokuoti Its_Denas   
    ūsų Vardas_Pavardė serveryje :Bmw_Bumeris
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Its_Denas
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Reklamavimas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  20. Ačiū
    Bmw_Bumeris sureagavo į Rebeka tarp Rebeka_Sander laikinai užblokavo Bmw_Bumeris   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rebeka_Sander
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Bmw_Bumeris
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trukdymą žaidėjams
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  21. Patinka
    Bmw_Bumeris gavo reakcijąBenito_Mussolini tarp Klaida jemant narkotikus is bagazines   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Bmw_Bumeris
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida ?:Tiesiog pasijemi narkotiku is bagazines ir ju nera
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą :
     
  22. Haha
    Bmw_Bumeris sureagavo į Setth_Collins tarp Setth Collins Užblokavo Bmw Bumeris   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Setth Collins
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Bmw Bumeris
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Netyčia, žaidėjas, kuris turėjo būti užblokuotas atsijungė ir Bumeris gavo jo id, Prašau atblokuoti.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
  23. Patinka
    Bmw_Bumeris sureagavo į Marko_Escobar tarp Autosalonas "Luxus"   
    Iš pavadinimo "Luxus", tikriausiai, mintyse kilo asociacijos su marke Lexus, arba prabanga (angl. luxury, luxe). Tai reiškia jog prekinis ženklas "Luxus" garantuoja tik kokybišką pasiūlą reikliausiems klientams. Salono transporto kainos derinamos pagal transporto tune retumą, unikalumą. Kuo transporto tune retesnė, pilnesnė, gražiau suderinta, akiai patrauklesnė - tai tokia savaime bus ryškiai brangesnė, tačiau kaina atitiktų tai kiek dėžių tektų įsigyti jog gautumte kažką panašaus. O pagrindinis kainų rodiklis yra grindžiamas šioje temoje pateikta informacija. 
     
    Kaip jau suprantate, tiuningas turi būti sukomplektuotas skoningai, jog atitiktų "Luxus" standartus. Čia kiekvienas gali rasti sau transportą derantį prie skin, nuotaikos, ar Jūsų mėgiamų spalvų kolekcijos. O pagal tai ką vairuojate - aplinkiniai pastebės kokie sėkmingi ar iš kokio socialinio sluoksnio esate. 
    Šio autosalono šūkis yra: "Reikliam klientui, kiekvieno skoniui!".
     
    Taipogi perkant iš "Luxus" gaunamas sertifikatas, įrodantis transporto unikalumą ir vertę. Luxus garantuoja, jog Jūsų įsigytas transportas nėra "iš rankų į rankas" keliaujantis modelis, "Luxus" pasiūla - tai prekinio ženklo "Luxus" įkūrėjo  Marko Escobar ir generalinio rėmėjo Mafijos Tėvas sukurti modeliai. 
    Sertifikato pavyzdys
     
    "Luxus" autosalone šios rodyklės padės jums stebėti norimo įsigyti transporto kainą, kurią įtakos susidomėjusių asmenų kiekis.
      - Modelio kaina smunka (neturi paklausos/akcija).        - Kaina auga (didžiulė paklausa).
     
    KUPONAI
     
    LUXUS KLUBAS - NAUJIENA!
     
    KODĖL VERTA PIRKTI LUXUS? - NAUJIENA!
     

    LUXUS Pelnas: 57.000.000 €
    ŠIUO METU PARDUODAMI LUXUS MODELIAI
     VirginAzure. Kaina: 4.6 mln €

     BlinkyBlueberry. Kaina: 2.4 mln €
     
     WhitePearl. Kaina: 4.0 mln €
     
     GreedPeacock. Kaina: 9 mln €
     
     SedarSugar. Kaina: 2.0 mln €
     
     RadishRed. Kaina: 7.0 mln €
     
     MidnightSpider. Kaina: 20 mln €
     
     CandyApple. Kaina: 20 mln €
     
     FireGold. Kaina: 40 mln €
     
     AvocadoPeel. Kaina: 3.6 mln €
     
     ChilliRed. Kaina: 20 mln €
     
     CandyScarlett. Kaina: 4.0 mln €
     
     JadeMint. Kaina: 5.0 mln €
     
     AfricanParrot. Kaina: 3.0 mln €
     
     MidnightBlue. Kaina: 5.0 mln €
     
     
       
       
     
    © Marko_Escobar [Marius]
  24. Patinka
    Bmw_Bumeris sureagavo į Marko_Escobar tarp [ XVI ] Verslo 200m2 aukcionas   
    Patvirtinti statymai,
    Jeremy_Redwood 4.500.000 €
    Aukciono laimėtojas Jeremy_Redwood!
  25. Patinka
    Bmw_Bumeris gavo reakcijąHayden_Cox tarp Bmw_Bumeris Uztilde Rebeka_Sander   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Bmw_Bumeris
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Rebeka_Sander
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Izeidinejimai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):http://www.part.lt/perziura/3e3717c98516f6746819f77d1ccaccf2747.png 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.