Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Red Bully

Neaktyvus

  • 43

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Red Bully sureagavo į Forever_Young už būsenos atnaujinimą, Čia tiems kurie dalinasi savo "likusių laikų" iki vaikų išlaikomos pilies atsidarymo.   
    Čia tiems kurie dalinasi savo "likusių laikų" iki vaikų išlaikomos pilies atsidarymo. Jūsų šitos būsenos kurios nėra konkrečios ir yra cringe tik parodo jog laukdami kito projekto nepamirštat apie šį ir jeigu netupėtumėt kokiam mediniam ar neturėtumėt atimto vartotojo žaistumėt čia, juokinga bet tai realų. Susirinkit savo kraiti ir keliaukit į nepastovu ir vaikų išlaikoma projektą kurio išsilaikymo laikotarpis lygus vienam mėnesiui, nesidalinkit tuo šūdų čia, niekam neįdomu. Būtų mano valia aš jums banus amžinus sušaudyčiau.
  2. Liūdnas
    Red Bully sureagavo į Rokas už būsenos atnaujinimą, Tiksi paskutinės šventinio savaitgalio valandos! Šį vidurnaktį serveryje bus išimtos   
    Tiksi paskutinės šventinio savaitgalio valandos! Šį vidurnaktį serveryje bus išimtos visos šventinės užduotėlės, todėl skubėkite sudalyvauti kas dar nesuspėjo. Taip pat šiandiena paskutinė diena, kai kreditams yra taikoma akcija, kurios metu perkant kreditus bet kuriuo būdų gaunama 25% daugiau nei įprastai.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.