Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Scott Tuscon

Neaktyvus

  • 5

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Scott Tuscon

  • Gimtadienis 2000.12.27

Paskutiniai profilio lankytojai

548 profilio peržiūros
  1. http://www.mediafire.com/download/44rahr74w2yd4sr/Gta+San+Andreas+(Be+Modu).exe http://www.sa-mp.com/download.php
  2. Nuo kada "Trugdymas naujam žaidėjui" priežastis taikoma visiems žaidėjams? Gal nesupranti žodžio naujam reikšmės? Pagal mane čia PD už tokius dalykus turėtų įtalinti , jeigu trugdai nenaujam žaidėjui. Jeigu priežastis yra tokia , tai pagal ją ir turi būti nusižengimas.
  3. Anketoje rašote trugdymas žaidėjam , bet per žaidimą trugdymas naujam žaidėjui ( http://www.part.lt/perziura/c93e4e672715d6934c3cd573f59c204e601.png ), tai kur aš trugdžiau naujam žaidėjui. Koks nusižengimas , tokia ir priežastis turėtų būti. Aš trugdžiau tikrai ne naujiems žaidėjams , purškiau vandenį tikrai ne į naujus žaidėjus, nes jie jau su administratoriais buvo, puoliau į taksistus irgi ne į nauji žaidėjai , nes ten buvo taksi direktorius ir kitas paprastas taksi darbuotojas. Ir naujas žaidėjas skaitosi iki 1.500 patirties.
  4. Current Security Level turi užkilti iki 29 , tada automatiškai jūs prisijungsite. Jeigu greitas internetas , tai turėtų užtukti maksimum 30-40 minučių, o jeigu silpnas , tai daug ilgiau. Išjungus lentelę ir vėl per naujo bandysite prisijungti , Current Security Level trausis per naujo.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Scott_Tuscon Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017 m. gruodžio 28 dienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Kelerius metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Socialiniame tinkle radau post'ą apie šį serverį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Seną serverį palikau jau senai , nes atsibodo ta pati rutina ir norėjosi kažko naujo , bet ieškojau daug laiko ir neradau. Tai kelerius mėnesius nežaidžiau visiškai , tai dabar pasirinkau šį , nes kiek mačiau iš atnaujinimų ir visos se

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.