Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Non Importall

Neaktyvus

  • 20

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Apie Non Importall

  • Gimtadienis 2000.11.27

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Sveikučiaiiiiiiiiiiiii, kai pasilgau jūsųųųųųųųųųųų. Kaip laikotės jūs čia?

  2. Muzika labai gerai parinkta ir gerai tinka šiuose veiksmuose. Bei malonu matyti save kądruose.
  3. Įdėja iš tiesų labai gera , ūnikali ir nematyta kituose serveriuose. Ši įdėja daugiau patvirtintų , kad šis serveris yra su ūnikaliomis , nematytomis sistemomis.
  4. Susigrąžinti galite čia - https://greenside.lt/susigrazinimai/ Jeigu turite daugiau nesklandumų, nusiskundimų ar problemų kreipkitės į vieną iš serverio savininkų (skype) - greensidelt.pagalba
  5. Jūsų vardas serveryje: Non_Importall Skaičius kuri renkatės: 37 Kur išleisite pinigus: Taupysiu
  6. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Non_Importall • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Labai paprastas pasiūlymas - pirkimo sutartis. Nuosavos tr. priemonęs informacijoje (pavyzdžiui čia - http://www.part.lt/perziura/079f3570d68c01777287943f52d67c5a735.png ) , būtų parašyta kada pirkta mašina pilna data. Pirkimo sutartis galiotų 5 valandas , tai reiškia , kad per tą laiką žaidėjas turėtų susitvarkyti savo mašiną , pavyzdžiui , prasivaryti technikinę , užsidėti draudimą ar prisiregistruoti automobilį. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:
  7. Paskaičius temos turinį ir jos komentarus, tikrai pritarčiau nekeisti NGS sistemos palikti tokia kokia yra, nes: Žaidėjas naudoja palengvinančias programas jis daugiau pats sau kenkia ir be abejonės sugadina visą žaidimo įdomumą. Žaidėjas turi visą laiką atsakyti už savo veiksmus, nes tai jis nusprendžia ir pasirenka sau geriausią kelią Patekęs 1 , 2 , 3 kartą į NGS, NDS, akmeninį ar medinį jis pasimokys iš savo klaidų ir jeigu norės toliau žaisti čia, pripažins savo klaidas ir iš jų mokysis. Turiu omeny , kad pradėkite galvoti kaip suaugę žmones ir nebenaudokite palengv
  8. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Non_Importall Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017 m. gruodžio 31 dienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Pora metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Atradau youtube'i šio serverio kanalą ir pažiurėjau vaizdo įrašus. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nežaidžiau pora mėnesių sa-mp, tai nebeįdomu senajame žaisti ir ieškau geresnio ir įdomesnio. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.