Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pablo_Narko_

Neaktyvus

  • 74

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Pablo_Narko_ pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pablo_Narko Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Neseniai Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Per draugus. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :Noriu kažko naujo Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, bent jau aš tai viska lengvai supratau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau: Medkirčiu Ar buvo
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rayn_Glock Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : pradėjau tik nuo šiandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : per draugus Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : lievas Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Lengva buvo Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : valytoju tikrai idomei yra Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos
  3. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Danila_Fox 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Nice_Dolph 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  4. Jei negalite ar neturite privilegijų užblokuoti nusikaltusį žaidėją, naudokite šią anketą(temos pavadinime rašyti: Prašau užblokuoti Vardas_Pavardė): • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje Danila_Adidas: • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Andrius_Cocacola • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Apgaudinėjimai. [Parašė varom iš 50 paskuj į sms parašė foto bus viska patita manau čia durnius supras kad pasiulė kaulą iš 50k.] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  5. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Danila_Adidas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Skirmantas_Montvila 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  6. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Danila_Adidas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Lukazzs_Lukazzs 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  7. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Danila_Adidas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Colin_Scott 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  8. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Danila_Adidas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Colin_Scott 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  9. Žmogau jeigu aš dabar supratau ką turėjei omenij kad fps padidintu tai FPS UNLOCK bet tai nėra čia leistina tai sekmės
  10. Labas šeip visi gta yra tokies patis nėra tokiu kur padidina fps čia jau žiurint koks kompas manau pabandyk šita isirašyti pasmane toks GTA: http://www.mediafire.com/download/44rahr74w2yd4sr/Gta+San+Andreas+(Be+Modu).exe
  11. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Danila_Adidas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Skirmantas_Montvila 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  12. kur tu matai free ban banned anketa ir mergaite tu laukiam sprendimo sekmės
  13. Žmogau tu čia nesikišk ok atsisėk ant taburetes ir apsiramink ok laukiam sprendimo
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Danila_Adidas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Colin_Scott • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai [Parašiau kad jeigu nori kaulą tai nerašyk į chata +++n+++ jis pasakė ok varom aš jam pasiuliau kaulą bet jis vistiek taip parašė tai manau tai yra apgaudinėjimai.] P.S JEIGU NEPATVIRTINS BANNED MANAU ADMIN NEBUS BAUDŽIAMAS • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  15. Labas šeip gražus enb yra pabandysiu kita karta pasinauduoti
  16. HAIVA KAD TU ČIA IKELEI VIDEO TAI NIEKO NEREIŠKIA ČIA NESIMATO AIMO TU NORS ŽINAI KAS YRA AIMAS? AŠ TAU NUMESIU ANKETA KUR YRA TIKRAS AIMAS O DĖL PATAIKUMO TAI TAS MAZVYDAS_MIKSENIS TAI JIS ATSITUPES BUVO Į JI BUVO LENGVAI PATAIKYTI P.S VA KĄ REIŠKIA AIMAS: Labas haiva bet aš matau tau tikrai nėra prie ko prisikabint? nesuprantu apie koki tu čia turėjei ominy DRIFT MOD tu pac pažiurėk pastave toks pac failas yra čia originalus yra žmogau wtf neradai ką turėjei rasti tai prisikabinai prie nesaminias? pac tikrinai kompa nes cleo nėra nei vieno modo + kodėl nepažiurėjei kada
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Danila_Adidas• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Arnas_Haiva• Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas/Apgaudinėjimai.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  18. Labas radau tavo norima modifikacija sekmės naudojant: http://www1.zippyshare.com/v/BKpeknOp/file.html
  19. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Danila_Adidas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Lukas_Off 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  20. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Danila_Adidas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Skrajojantis_Vaske 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  21. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Danila_Adidas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Ankle_Man 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  22. Sv patikrink unban anketa

    1. Karolis_Sudoku

      Karolis_Sudoku

      Patikrinau, atblokuotas.

  23. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Danila_Adidas• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Skirmantas_Montvila• Už ką buvote užblokuotas ?: Trugdymas naujam žaidėjiui• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  24. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Danila_Adidas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Lukas_Off 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.